התפקדות!!!!

mor000

New member
התפקדות!!!! ../images/Emo195.gif

מכיון שיש המון גולשים חדשים בפורום - בואו נתפקד ונכיר אחד את השני: שם: גיל: מאיפה: ספר עליך ב4 מילים: מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: איסיקיו: מסנג'ר: תמונה:

R i s a

New member
../images/Emo98.gif

שם: לריסה גיל: 15 מאיפה: אזור השומרון ספר עליך ב4 מילים: לא אוהבת הגבלות מילוליות (ואלו 4 המילים שלי) מנוי\לא מנוי למעריב לנוער:
מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: X (מדורים זה כל כך לא העיניין) מסנג'ר: [email protected] תמונה:

אוקי :]

שם: ענבר גיל: 11 מאיפה: המרכז ספר עליך ב4 מילים: ילדה חברותית אהובה ויפה מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: ברור שמנויהה :] מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: הכל! מהרכילות [בתחילת המדור] עד הסיפורים [סוף המדור] . איסיקיו: 306902279 מסן: [email protected]

נעה 124

New member
חדשה../images/Emo69.gif

שם: נעה גיל: 13 מאיפה: חור. באמת חור. ספר עליך ב4 מילים: בעלת נטייה קשה לדכאון. זה הדבר שהכי מאפיין אותי.. XDD מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: לא, אבל קונה כל שבוע.. (הגיוני, אני יודעת) מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: קשה.. לא יודעת איסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] (אנשים, תעשו טובה, תזדהו!) תמונה: אין לי כוח.. אני עוד אשים פה מתישהו

hili האחת

New member
מתפקדת

שם: הילי. גיל: 13. מאיפה: חור. ספר עליך ב4 מילים: אני בנאדם שנוסע לאילת. מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויה, בארור. מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: מיכל ונעמה. איסיקיו: לאומרת. מסנג'ר: אין. תמונה: -.

MIRI101

New member
המפקדת, מתפקדת, המפקדת!../images/Emo195.gif

שם: מירי אפרמוב גיל: החל מ21 לפברואר 14 :) מאיפה: חור שנייה לפני הקסאמים ספר עליך ב4 מילים: אני כזאת נגמר המקום. מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: לדעתי כבר שנה שישית :) מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: הכל P: איסיקיו: 282277556 מסנג'ר: [email protected] תוסיפו בהמוניכם!. אני מתכוונת. תמונה: עדיף שלא.

mor000

New member
וגם אני- מתפקדת [=

שם: מור גיל: 16 וחצי מאיפה: ראשל"צ ספר עליך ב4 מילים: שונאת את המורה לביולוגיה מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: אפשר לומר שכן [= מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: עודד מרום מלך P= איסיקיו: 253536022 מסנג'ר: בשביל מה יש איסיקיו? תמונה: בודפשט קיץ 2007

../images/Emo11.gif

שם:יובל שמחי
מאיפה:חור באמצע שומקום בין קרית-אונו-סביון-פתח-תקווה
ספר עליך ב4 מילים:אוי זה תמיד יוצא גרוע
מנוי\לא מנוי למעריב לנוער:בטח שמנויה
מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער:חוצמיזה שאני משוחדת לטובת העיתון הזה,אני אוהבת את רובו,כמעט הכל

יעל פלג

New member
מתפקדת

שם: יעל פלג גיל: 15 (ביום שלישי הקרוב!) מאיפה: עפרה (חפשו בגוגל, אין לי כח להסביר) ב-4 מילים: מתנחלת, דתיה ומאושרת מהחיים לא מנויה למעריב לנוער כל דבר אהוב שקשור למעריב לנוער: האנשים איסיקיו: 239219974 (אם אתם באשכרה עושים את הטעות הזאת ומוסיפים אותי, כדאי שתציינו שאתם מפורום מעריב לנוער אחרת אין סיכוי. וגם ככה אני מתחברת רק במוצ"שים...)

|מיאו|

שם: יואב גיל: 18 מאיפה: כפר סבא ספר עליך ב4 מילים: אוקיי אז ככה... אני מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: לא מנוי, אבל במשך הרבה מאוד זמן הייתי מנוי ל"עולמו של דיסני", ומכיוון ובשלב מסוים אח שלי הקטן התחיל לקרוא את העיתון אך המנוי נשאר על שמי, התקשרו בדאגה מהמערכת ושאלו "בן כמה יואב כבר? 18?! אולי הוא יעדיף מנוי לפלייבוי במקום..?" מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: נורא בנאלי, אבל... בלוגים. [נו אף אחד לא מושלם
] איסיקיו: 296144283 אל תחשבו אפילו להוסיף. האייסיקיו מיועד לבנות בשם "פ33ה בה9רyהה!!!11" מסנג'ר: [email protected], את זה אתם כולם דווקא מוזמנים בחום להוסיף, יהיה יעיל. תמונה: טוב נווווווו...

reuttut

New member
חדשה ../images/Emo13.gif

שם: רעות גיל: 13 מאיפה: חור שחור במרכז ספר עליך ב4 מילים: דתיה, מעצבת, מעצבנת במקצת. מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנויה :) מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: הפסקת 10, שישאר בינינו, בטרנד. *כינוי ישן שאי אפשר להחליף, תתחשבו*

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifלהלהלה

שם: שיר גיל: 13 מאיפה: רמות השבים ספר עליך ב4 מילים: מאוד מאוד אוהבת שוקולד מנוי\לא מנוי למעריב לנוער: מנוי מדור אהוב\טור אהוב או כל דבר אחר שקשור במעריב לנוער: מיכל, תום, יותם ז"ל, פלאשים, חלומות מתגשמים, שמפה....... מסנ: [email protected]

amit678

New member
יותם ז"ל?! ../images/Emo13.gif

הוא בסה"כ התגייס, טוב שלא הרגת אותו

למעלה