התפקדות!!!!

Robin Sparkles

New member
התפקדות!!!!../images/Emo195.gif

שם: תאריך לידה: גיל: מקום מגורים: מסנג'ר\איי סי קיו: שיר שעשה לי את החודש: מאכל שעשה לי את החודש: הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: למה אני מחכה בחודש אוגוסט: משהו שאתם רוצים להוסיף: תמונה:

Robin Sparkles

New member
מתפקדת......

שם: כרמית! תאריך לידה: 7.6 גיל: 17 מקום מגורים: בבית מסנג'ר\איי סי קיו: בעולם שלי שיר שעשה לי את החודש: יש כ"כ הרבה אז אני ארשום את כולם.. toss the feathers,better in time,love song,i'm yours מאכל שעשה לי את החודש: הכנתי רוטב בולונז מושלם!!
הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי:התחלתי לאהוב מוזיקה קלטית
,השייט כמובן ועוד כמה דברים.. למה אני מחכה בחודש אוגוסט: השבוע אנחנו נוסעים עם דודים שלי למסעדה,וההורים טסים לחו"ל אז במשך שבוע אוכלים כריות,ג'אנק פוד,מסעדות ושטויות
(כדי לא לשטוף כלים חחח) משהו שאתם רוצים להוסיף: תמיד בבוקר אני קמה קצת חולה וזה לא כיף.. תמונה:

linoy7

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo41.gif

שם: לינוי תאריך לידה: 17.9 גיל: עוד מעט 18 מקום מגורים: ת"א מסנג'ר\איי סי קיו: |מכתב| שיר שעשה לי את החודש: עושה שלום במרומיו-עכשיו מעונן
מאכל שעשה לי את החודש: לא יודעת חח הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: חופשות
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: עבודה, ימי הולדת ועוד כל מיני משהו שאתם רוצים להוסיף: חם לי
תמונה: --

RayoDeLuz

New member
מתפקדת לפני שעפה לשדה התעופה ../images/Emo9.gif

שם: קרן תאריך לידה: 27.4 גיל: 18 מקום מגורים: קנדה מסנג'ר\איי סי קיו: מסרים שיר שעשה לי את החודש: כל השירים של מאמה מיה
מאכל שעשה לי את החודש: שקשוקה הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי:יש הרבה למה אני מחכה בחודש אוגוסט: לחברה שלי חח משהו שאתם רוצים להוסיף: ראיתי אתמול סרט של ג'ניפר till there was you.. נחמד.. תמונה: אין

NITSAN6

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם:ניצן תאריך לידה:25.7 גיל: 13 מקום מגורים: מושב במרכז מסנג'ר\איי סי קיו: במסרים שיר שעשה לי את החודש: כל מיני מאכל שעשה לי את החודש: ספגטי הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי:יומולדת
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: מסע פלמ"ח מחר וטוסקנה
משהו שאתם רוצים להוסיף:-- תמונה: --

Galuush

New member
כן המפקד../images/Emo195.gif

שם: גל תאריך לידה: 5.3.1990 גיל: 18 מקום מגורים: איזור המרכז מסנג'ר\איי סי קיו: במסרים
שיר שעשה לי את החודש: My love של סלין
מאכל שעשה לי את החודש: אין הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: ההופעה של סלין דיון
למה אני מחכה בחודש אוגוסט: לא יודעת
. לסיים ספר שאני קוראת?! משהו שאתם רוצים להוסיף: שאנשים יפסיקו להציק לסלין! תמונה:

just adiki

New member
אין על כרמל אקמן../images/Emo99.gif

שם: עדי תאריך לידה:2.5 גיל: 18 מקום מגורים:כפ"ס מסנג'ר\איי סי קיו: - שיר שעשה לי את החודש: "heart-"alone מאכל שעשה לי את החודש: סושי
. הדבר הכי טוב שקרה בחודש יולי: אח שלי הגיע לביקור בארץ. למה אני מחכה בחודש אוגוסט: אני די בתקופת טרום צבא... אין לי ממש למה לחכות. משהו שאתם רוצים להוסיף: מה? מי? איך? די! כרמל אקמן
תשירי לי שיייררר!!%$$^$#₪@#$₪@. היא קורעת לי את הלבלב! ומשפצת לי את הכליות. או שההפך?... תמונה: מחר.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif מושפעת!!../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

just adiki

New member
ואני גאה בזה!

טוב אני לא... אבל אני גאה בזה שאני אוהבת איכות.

למעלה