שם: אלמוג גיל: 17. אזור מגורים: ראש העין. דרך ליצירת קשר: 166762078 סתם משהו להגיד: אם מישו צריך כרטיס לעשור.. שיצור קשר. מיוחד לחודש אפריל : תוכניות לפסח: זורמים. תוכניות לאחד באפריל: חה חה. לכמה אנשים הרסתי את החיים היום..
שם: מעין גיל: 17.5 אזור מגורים: יבנה דרך ליצירת קשר: [email protected] סתם משהו להגיד:פסח=כיייף=מלא הופעות=מלא כסף:/ מיוחד לחודש אפריל: ^^ תכניות לפסח:לעשות מהחדר הנוכחי חדר חדש ונדיר:] תכניות לאחד באפריל: ממ? סתם עוד יום שבת רגיל
שם:יובל גיל:14 אזור מגורים: חיפה דרך ליצירת קשר: סתם משהו להגיד: אממ אין ביצפר בזמן הקרוב ויש טיול בשבת! מיוחד לחודש אפריל... תוכניות לפסח:אממ הופעות לצאת להנות קיצר.. תוכניות לאחד באפריל XD : זה כבר היה...=)
דרך ליצירת קשר:327252380 סתם משהו להגיד:אין לי כוח לעשות פינוקים ואני עייפה. מיוחד לחודש אפריל : תוכניות לפסח:לישון, מחנה, עשור/בכורה. תוכניות לאחד באפריל XD :לא היו.
שם: מור. גיל: 15 ו4 חודשים. אזור מגורים: נווה סביון. דרך ליצירת קשר: [email protected] סתם משהו להגיד: מעבדות לחירות. (או במילים אחרות: חופש פסח!!!!!!11111) תוכניות לפסח: המוון. הופעות, חברות, ים, ת"א, קניות. תוכניות לאחד באפריל XD : לא היה כלום.
שם:עינב גיל:16 אזור מגורים:ישראל. דרך ליצירת קשר:חחחח איסקיו? סתם משהו להגיד:ממ. מיוחד לחודש אפריל :חופש תוכניות לפסח:אני זורמת. בטח ים הופעות חברים וכו. תוכניות לאחד באפריל XD :אין.
שם: יוני גיל: 18 אזור מגורים: השרון דרך ליצירת קשר: מסנג'ר [email protected] סתם משהו להגיד: התמכרתי לשיר "משיב הרוח" של אביתר בנאי...שיר פשוט מושלם!! אני לא מפסיק לשמוע אותו... תוכניות לפסח: לעבוד...וטיול לצפון עם חברים..!!
שם:אלה גיל:13 וחצי XD אזור מגורים: כפ"ס דרך ליצירת קשר: [email protected] (מסנג'ר) סתם משהו להגיד: חוופפשש מיוחד לחודש אפריל : תוכניות לפסח:לנוח, לבלות. תוכניות לאחד באפריל XD : עבדתי על כמה אנשים, לא משהו מיוחד.