התפקדות

BaRbiK

New member
התפקדות../images/Emo196.gif

שם:
דרך ליצירת קשר:
סתם משהו להגיד: מיוחד לחודש אפריל
:
תוכניות לפסח:
תוכניות לאחד באפריל XD :

S h A b i T

New member
1.

שם: אלמוג גיל: 17. אזור מגורים: ראש העין. דרך ליצירת קשר: 166762078 סתם משהו להגיד: אם מישו צריך כרטיס לעשור.. שיצור קשר. מיוחד לחודש אפריל : תוכניות לפסח: זורמים. :) תוכניות לאחד באפריל: חה חה. לכמה אנשים הרסתי את החיים היום..

idanri

New member
2.

שם: עידן. גיל: עוד פחות מחודש 16. אזור מגורים: מזכרת בתיה. דרך ליצירת קשר: 9139391. סתם משהו להגיד: הידעתם ש2=1+1????
. מיוחד לחודש אפריל:לחגוג יום הולדת ב-30 באפריל
. תוכניות לפסח: ללמוד למבחנים ובגרויות
. תוכניות לאחד באפריל: לא היה כלום.......

MaayaNushit

New member
3.

שם: מעין גיל: 17.5 אזור מגורים: יבנה דרך ליצירת קשר: [email protected] סתם משהו להגיד:פסח=כיייף=מלא הופעות=מלא כסף:/ מיוחד לחודש אפריל: ^^ תכניות לפסח:לעשות מהחדר הנוכחי חדר חדש ונדיר:] תכניות לאחד באפריל: ממ? סתם עוד יום שבת רגיל

hodayoyo

New member
7. ../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

שם: הודיה
אזור מגורים: מודיעין
דרך ליצירת קשר: בכרטיסישי
סתם משהו להגיד: מישהו רוצה כרטיסים לרוקע"צ?
מיוחד לחודש אפריל :
תוכניות לפסח: ללמוד
תוכניות לאחד באפריל XD : עבר כבר וגם ככה לא היו.

BaRbiK

New member
../images/Emo196.gif ../images/Emo3.gif

שם:בר
אזור מגורים: חיפה
דרך ליצירת קשר:230067485 סתם משהו להגיד:ג"ג זה כ"כ טיפשי!!!
מיוחד לחודש אפריל
:
תוכניות לפסח: ת"א, לנסוע למשפחה
, לצאת, מטרופולין בחיפה
תוכניות לאחד באפריל XD :עבר

י yuval

New member
../images/Emo3.gif

שם:יובל גיל:14 אזור מגורים: חיפה דרך ליצירת קשר: סתם משהו להגיד: אממ אין ביצפר בזמן הקרוב ויש טיול בשבת! מיוחד לחודש אפריל... תוכניות לפסח:אממ הופעות לצאת להנות קיצר.. תוכניות לאחד באפריל XD : זה כבר היה...=)

A duli T

New member
7. [אני ה7 האמיתית../images/Emo11.gif]

שם: עדי גיל: 16 אזור מגורים: צפון דרך ליצירת קשר: #232732099 סתם משהו להגיד: תהיו יפים ותשתקו
מיוחד לחודש אפריל : תוכניות לפסח: לנסות להנות בין כל הלימודים [?] תוכניות לאחד באפריל XD : כבר עבר, ולא היה כלום

bati77

New member
נונקההה בום!

שם:בָתי
אזור מגורים:סתם חור
יצירת קשר:290919744
סתם משהו להגיד:קר לי! מיוחד לחודש אפריל: |פרמידה|תוכניות לפסח:מממ.. הופעה הכי טובה בעולם ב8.4
|פרמידה|תוכניות לאחד באפריל:נגמר.. אבל היה קורעעעעע!!!!

november rains

New member
היי:)

שם:טל גיל:15 וחצי אזור מגורים:צורן
דרך ליצירת קשר:327252380 סתם משהו להגיד:אין לי כוח לעשות פינוקים ואני עייפה. מיוחד לחודש אפריל : תוכניות לפסח:לישון, מחנה, עשור/בכורה. תוכניות לאחד באפריל XD :לא היו.

bati77

New member
אז את לא מחוז מרכז..

לנו נדחה ל28-29 אני מעמק חפר

מזמן לא הייתי פה...

שם: מור. גיל: 15 ו4 חודשים. אזור מגורים: נווה סביון. דרך ליצירת קשר: [email protected] סתם משהו להגיד: מעבדות לחירות. (או במילים אחרות: חופש פסח!!!!!!11111) תוכניות לפסח: המוון. הופעות, חברות, ים, ת"א, קניות. :) תוכניות לאחד באפריל XD : לא היה כלום.

אומנם רק קוראת, אבל פה..

שם:עינב גיל:16 אזור מגורים:ישראל. דרך ליצירת קשר:חחחח איסקיו? סתם משהו להגיד:ממ. מיוחד לחודש אפריל :חופש תוכניות לפסח:אני זורמת. בטח ים הופעות חברים וכו. תוכניות לאחד באפריל XD :אין.

Kalleemero

New member
חג שמח!! מתפקד...

שם: יוני גיל: 18 אזור מגורים: השרון דרך ליצירת קשר: מסנג'ר [email protected] סתם משהו להגיד: התמכרתי לשיר "משיב הרוח" של אביתר בנאי...שיר פשוט מושלם!! אני לא מפסיק לשמוע אותו... תוכניות לפסח: לעבוד...וטיול לצפון עם חברים..!!

LOLI152

New member
מתפקדת!

שם:אלה גיל:13 וחצי XD אזור מגורים: כפ"ס דרך ליצירת קשר: [email protected] (מסנג'ר) סתם משהו להגיד: חוופפשש מיוחד לחודש אפריל : תוכניות לפסח:לנוח, לבלות. תוכניות לאחד באפריל XD : עבדתי על כמה אנשים, לא משהו מיוחד.

למעלה