התפקדות
- חודש אוקטובר

נעמהdj21

New member
התפקדות../images/Emo70.gif - חודש אוקטובר ../images/Emo41.gif../images/Emo3.gif

כולם מוזמנים להתפקד פה , שם גיל עיסוק איזה סידרות הוא /היא אוהבים חוץ מטרה אספרנסה , ומה מצחיק אותכם בסידרה... קדימה! נעמה 22 סטודנטית לתקשורת עובדת בידיעות אחרונות - מנויים אוהבת תשוקות , סימפסונס , מ.ק 22 , חברים... הכל אני רואה מידי פעם בלי לעקוב , כי אין לי זמןןןןןןןןןןןןןןןןן אוף. מצחיק אותי : האוי ווי של המשפוחה של קמילי הסיכה של קמילי שכל הזמן נופלת לצד שקמילי כשהיא הולכת אומרת כזה "שלום" בצורה מהירה ובורחת עם חיוך שובבי! עכשיו תורכם!

WestlifE BaBy

New member
אני!

שם: הילה
סדרות אהובות: כיתה 406 ו... מרוץ לאתמול.. אמממ.... מצחיק אותי? החיוך של קמילי.. חמוד כזה! דרך אגב... יש פה מישהו ברזילאי?!

מת על

New member
שלי

שם: עידו גיל:16 עיסוק: תלמיד סידרות אוהבות: תשוקות,המירוץ למיליון ויש עוד המון ומה מצחיק אותכם בסידרה: אין משהו מיוחד

limooor

New member
גם אני רוצה../images/Emo140.gif

היי אני לימור בת 29 אמא של בר בן שנה ובחודש סוף 8 עם עוד בן(אני זקנה בשבילכם???) לא עובדת כרגע... חולה על הסדרות הברזילאיות (במיוחד טרה נוסטרה סדרה מדהימה) למרות שטרה אספרנסה דיי חדשה היא מרגשת אותי מאוד ותרתקת. מה מצחיק אותי - המשפט " הרי אני חזק כמו שור"

נעמהdj21

New member
../images/Emo9.gif

את מוזמנת לפורום שלנו. הלוואי שיהיו שם עוד אנשים בגיל שלי בערך...

ELLA31

New member
ששששששששללללללווווווםםםםםם!!!

נעים לי מאוד מאוד.. שמי אלה, בת 31 , ושמחתי מאוד לשמוע מאחותי שיש פורום על הסדרה האהובה.. ככה שיש פה עוד "זקנה".. אני מתמכרת לסדרה אחת כל פעם, אני אחרי מעקב צפוף של אהבה מעבר לפינה. מה שמצחיק אותי בסדרה ועוד לא נרגעתי ממנו, זה איך אנשים מסבכים לעצמם את החיים. ברגע שאבא של מריה גילה שהיא בהריון מטוני, הוא הבטיח "להפוך את העולם" כדי למצוא אותו וכדי שיתחתנו. (לו רק היה להם סלקום חו"ל...) אז כאילו......... דאאאאאאאאאאאא.... (הבנתם את הפואנטה.. לא?!) ועוד דבר הצחיק אותי, זה כשאבא של מריה ירה בטוני, הזכיר לי קצת את העיר שלי.. (נתניה..) אבל הכי הכי הורס - הנאד של ה"חזק כמו שור"..... אין...........
מסכן הבן שלי, מרוב צחוק שפכתי עליו את הסימילק.... טוב. אני פה. יאלה - פורום גור, לזרום לזרום... (חולה עליך, לימור!)

נעמהdj21

New member
קפיץ קפוץץץץץץץץץץץץץץץץ

קפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ קפוץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

מתוקה777

New member
אניייייי../images/Emo123.gif

שם:מור גיל: 15 עוד חודשיים עיסוק: לומדת בחטיבת ביינים כיתה ט' סדרות: שנות ה70, חברים. מה מצחיק: בטרה אספרנסה שום דבר לא מצחיק אותי (
)

למעלה