התפקדות
אם עדיין יש פה מישהו, תוכיחו!

hkatsman

New member
התפקדות../images/Emo76.gif אם עדיין יש פה מישהו, תוכיחו!

שם: מקום מגורים: גיל: תרגיל: שיר אהוב: מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? תמונה:

RRedbulbul

New member
חחחח אני כאן =]]]

שם: לב ארי כהן מקום מגורים: ת"א גיל: אוטוטו 17..!!! תרגיל: 1+1? הא? חח הבנתי נכון? שיר אהוב: אני אוהב את "שלי"... מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? בטח ראש של דג =\.. פיכס.. תמונה - חח אממ.. סבבה... (אני משמאל)

B a m b o o k

New member
בלה

שם: צליל מקום מגורים: באר שבע גיל: 16 וחצי תרגיל:
שיר אהוב: חמאה-יוני בלוך מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? אויש איסה באותה מידה תמונה: לא רוצה

hkatsman

New member
אני שלישי@#%#^$%&#

שם: כצי מקום מגורים: פ"ת גיל: 16 עוד חודש תרגיל: הממ שיר אהוב: טמפון עם דם או ים המלח מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? ראשלדג תמונה: אם צליל לא רוצה גם אני לא רוצה וגם אין לי חדשות.

AvtipuS

New member
בכוס הקפה שלי

שם: רז מקום מגורים: קריות גיל: 17 תרגיל: לרדת למקלט? שיר אהוב: כרגע? פולנים מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? ראש של דג. ממצה עוד אפשר לעשות דברים טעימים. תמונה:

breezerlemon

New member
נאמנה לפורום ^^

שם: דנה מקום מגורים: ת"א גיל: 16 תרגיל: מזכיר לי מתמטיקה לא טוב :I שיר אהוב: היהודים-דונט לייק אינפקציה-מסעדות דגים מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? דג,אח אני שונאת דגים! תמונה:

gogetterrr

New member
מתפקד

שם: ראשל"צ מקום מגורים: 18 גיל: עופר תרגיל: מסעדות דגים שיר אהוב: ראש של דג מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? אין כרגע =( תמונה: (אוקיי ראסמי מה תרגיל!?)

kingnothing1

New member
זקן השבט

שם:דודו ש. מקום מגורים:חולון גיל:22 תרגיל:החברים של נטאשה עשו עם מוניקה סקס והם לא יודעים איפה הילד! שיר אהוב:פולנים מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? דג תמונה: יש כמה במקושרים

יאללה

שם: טל מקום מגורים: ירושלים גיל: 17 תרגיל: אח,מתמטיקה no more! שיר אהוב: יש הרבה מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? לא אכלתי מצה איזה ארבע שנים כבר אבל בכל זאת-ראש של דג תמונה:

קישה מאוטובוס הקסמים שרמוטה

שם:רועי מקום מגורים:רעננה\בני עייש גיל:חודשיים ל-19 תרגיל:פליקלק לאחור שיר אהוב-פרמידות (סמיילי שמגיע לאורגזמה) מה יותר גרוע מצה או ראש של דג? שתיהם הקפ אוף טי שלי תמונה-אחות שלכם זונה והיא דומה לקישה

אחח הצבא...

שם: עידן מקום מגורים: שפיר (מושב ליד אשקלון) גיל: 18 וחצי תרגיל: כל יום שישי הקפצה בבסיס שיר אהוב: "לקבלת המפקדה מחלקה אחת תימתח להקשב 2 3 הקשב" מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? האוכל בבהל"צ תמונה: כשתהיה תמונה עם מדים... אני אשקול

צכילה

New member
../images/Emo60.gif מתפחלצת!

שם: מיכל. מקום מגורים: תל אביב הלוא כן. גיל: 15. תרגיל: איש אחד הלך, הלהלהלהלהלך הלך הלך סושי! שרה שמה שום בסושי (תגידו את זה מהר 5 פעמים. *חח שוסי*) שיר אהוב: כולם. מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? דג שאוכל אותך בימים אוחז נושך ומתעתע. תמונה: אני לא מוצאת ינעל.

Peeeach

New member
חחח למה יש לי הרגשה שאני בדיליי רציני ?

שם: מור מור מור מור! מקום מגורים: ב"ש.. עיר של שרמוטות נטו! גיל: 15 וזמן מה .ח ח תרגיל: x+2356:346y.453=356y(44-5467x)2 שיר אהוב: נכון לעכשיו? Across the Universe מה יותר גרוע, מצה או ראש של דג? כמוהן שראש של דג |יעק!| תמונה:

למעלה