התפקדות? ^^

system רולז

New member
התפקדות? ^^

טוב אז התגעגתי אליכם ולפורום טיפה אז חשבתי לעשות מן שאלון היכרות התפקדות או איך שתרצו לקרוא לזה T_T' שם - עיר\מושב - גיל - תמונה ( חייבים D: ) - מסג'ר\איסי - בלוג\שוקס\מקושרים\מייספיס או כל דבר אחר XD - ומשפט לסיום - שבוע טוב 3>

system רולז

New member
גשםגשם. 3>

שם - גל או לחלופין סיסטם. עיר\מושב - גאליה
גיל - 13 וחצי תמונה ( חייבים D: ) - מסנג'ר\איסי [email protected] בלוג\שוקס\מקושרים\מייספיס או כל דבר אחר XD - בלוג - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=458959&year=2008&month=1 שוקס - http://www.shox.co.il/uf/1/148/240/galsystem.html משפט לסיום - חורף זה אעש.

g a l 9 4

New member
../images/Emo113.gif

שם - גל הבן. עיר\מושב - נווה זיו ביבי
גיל -13 ו6 חודשים ו26 ימים. תמונה ( חייבים D: ) - חהחה, שלג, שלוה ימים ברציפות, חהחה. 30ס"מ. מסג'ר\איסי - [email protected]
בלוג\שוקס\מקושרים\מייספיס או כל דבר אחר XD - ישלי ישראבלוג, ופוטולייט. ומשפט לסיום - "האעאעא יש לי שלג בחזיה!!" "יא! תראי לי!"

g a l 9 4

New member
הא, לא מכירXD

לאצ אני שמתי אותו שם שים לב זה נקרא "פריצה".

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif בואנה דודיייי !!!

םת![] Xת ה9ה /|\&ך כב7 !!!!!!!!!!!!!111111 סתםסתם, כפרעלייך, ביתשחידגדגןריר. D:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif Kiss and Controlllll

all of our broken heartssssssssssssssssss איפה הייתי ? אהכן. שם - סתיו המלכה.
עיר\מושב - הודהשרון. גיל - 15. תמונה ( חייבים D: ) - תראו איזה נוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מסג'ר\איסי - לכולכם כבר יש. בלוג\שוקס\מקושרים\מייספיס או כל דבר אחר XD - איןליכוח. ומשפט לסיום - סתיוהסקסית.

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שם - הדר
עיר\מושב - ת"א גיל - עוד חודש וחצי 19 D: ג'יזס תמונה ( חייבים D: ) - אין ליי עדכנית
במיוחד שהיום הסתפרתי ממש קצר
מסנג'ר\איסי - [email protected] בלוג\שוקס\מקושרים\מייספיס או כל דבר אחר XD -
ומשפט לסיום - טווווווווווב XDD

HaDaRoSh

New member
טוב הנה ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מואהאהאה מכשפה אני

HaDaRoSh

New member
כע אני יודעת ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

זה דוחה
אני מנג'סת להורים שלי כל הזמן