התפקדות.

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
התפקדות.

שם, מאיפה, גיל, כמה זמן משחק פוקר, יד אהובה (אם יש), שחקן אהוב (אם יש), קאש או טורנירים, איפה משחק (אונליין/לייב ואיפה). אני גבי, 25 מאשדוד, משחק שנה וחצי, היד האהובה עליי היא 79, אין לי כרגע החלטה מי השחקן האהוב עליי כיום, ואני משחק בעיקר אונליין בפול טילט ולעתים לייב בעיקר עם חברים (כרגע אין לי תקציב לפארטיות). בלייב מעדיף קאש, אונליין מעדיף טורנירים.

Godu

New member
אני

אנונימי, 33 מהשרון, משחק שנה וקצת, היד אהובה היא קינג שבע (למה ה10,2 של דויל יותר טוב ?) שחקן אהוב = טום דוואן, שחקן קאש בעיקר לייב חברים וקזינויים בחו"ל. היד של גבי היא השנואה עלי, פעם הפסדתי לה טונה של כסף בקזינו באול אין פרהפלופ עם אסים מול איזה דפקט.

Shaycus

New member
עונה

שי, 24, תל אביב, משחק באיזור השנתיים וחצי, יד אהובה זה JQ אוףסוט (מהסיבה הפשוטה שהייתה לי איתה יד מדהימה פעם במשחק חברי שהניבה לי רווח שאני לא אשכח), אני חושב שהשחקן האהוב הוא נגראנו (כמובן שהשחקן הטוב ביותר הוא אייבי) אני משחק כרגע פחות ופחות (וטוב שכך) ככה שזה מתבטא במעט משחקי קאש פה ופה (פעם בשבוע)

Harleydude

New member
יאללה

אלכס, באר-שבע, משחק קבוע (פחות או יותר) בערך שנתיים, יד אהובה 9-10 סוטד, שחקן אהוב דוואן, מדי פעם פוזל לטורנירים אבל בעיקר קאש ומשחק אונליין כרגע בפולטילט אבל זה קטע ממש טרי, עברתי מסטארס.

james231

New member
גם אני

החתול שמיל משחק כבר 3 שנים יד מועדפת- -7-2- אוף סוט משחק בעיקר קאש בפארטיות משוגעות- 500-1,000 $ היד הכי טובה שלי אי פעם- 22 היד שלקחתי איתה הכי הרבה כסף- 3-7 אוף סוט- פגעתי בפוקט 3- לקחתי 5,000 $ בפארטיה

יאללה גם אני

שם: לא מספר גיל:26 משחק: קאש בעיקר עם חברים או בקזינו היד המעודפת 10J היד שלקחתי איתה הכי הרבה AA קרוב ל 8000$ בקזינו ( זה היה מטורף הייתי בשולחן של1-2 ובסוף הערב הייתי במינוס....) שחקן אהוב: טום דואן שחקן שמדביק אותי ליוטיוב: (ולא בגלל שהוא תותח) פיל אלמיוט בעיקר שהוא בשולחן עם אספנדרי או מייק היד שהשארתי איתה תתחתונים בשולחן A4

ואאו איך לעזאזאל שכחתי את

סאמי פארהה הבנאדם כוכב (ואין ויכוח שהשחקן הטוב ביותר היום הוא אייבי נכון?!!!)

shaywh

New member
אוקיי

שי, כמעט 24, משחק לא על פליי מאני שנה ומשהו, שיחקתי על פליי מאני לייב כשלמדתי לשחק (לצאת היה אומר ערב מת כי כולם משחקים ולנצח היה כבוד אז זה לא היה משחקים כאלה לא רציניים) לא מתכוון כרגע לשחק לייב על כסף כי זה יהרוג לי את הלימודים או את הלייף רול ומה שיש בסביבה שאני יודע עליו זה משחק של איזה שמונה שחקנים עם ארבעים בליינדים כ"א, לא תודה. משחק בעיקר קאש (כסף נכנס בקאש יוצא בטורנירים) בפול טילט וקרבון וברייק איבן אחרי יותר משנה, מה שאומר בעיקר רייק. טעות הכי גדולה- לשחק מעל הרול. אי אפשר לשחק ברצינות ברמות נמוכות אחר כך לאורך זמן. החלטה הכי טובה- לשחק מעל הרול. אין כמו סשן של nl100 בשביל ערב מוצלח. יד אהובה 8-10 ו-Ac7c שנואה Q3. שחקן אהוב פיטר איסטגייט. זהו.

2המרפא

New member
יאללה נתפקד

איגור, משחק 5-6 שים, יד אהובה 89, שחקן אהוב זיגמונד (אילארי סאהמיס) יש לו את הטילטים הכי מצחיקים בעולם, מעדיף טורנירים, משחק בפול טילט בעיקר וטורנירים חברים, נשבר לי הזין מפארטיות.

AdAmD1

New member
צהריים טובים

אדם, 19, משחק שנתיים וחצי בערך, יד אהובה אין (אני מאמין שכל יד יכולה להיות אסים במחיר הנכון והמגרש הנכון), שחקן אהוב הוא בארי. משחק כרגע כמעט ורק בפארטיות, וזאת רק מה סיבה שכרגע אין ברירה אחרתכי המשחקים הביתיים מאוד הצטמצמו מאז כניסת צה"ל למעגל. במקור שחקן טורנירים וHU שעשה הסבה לקאש מלית ברירה.

Caro Kan

New member
גמני

יאיר, מראשון לציון, בן 24. משחק פוקר שלוש שנים וחצי, למרות שלמשחק הזה כמו שמשחקים אותו בצבא קשה לקרוא פוקר. משחק קצת יותר ברצינות בשנתיים האחרונות. משחק אונליין בטילט/סטארס, רק טורנירים. כבר שרפתי שלושה בנקרולים של מאות בודדות של דולרים, ירדתי בחזרה לפרירולים עד לפעם הבאה. פוקר לייב עדיף, הבעיה היא למצוא פרטנרים מתאימים. זה המקום לציין את המפגש שקיימה הקבוצה שהתארגנה כאן ביום חמישי האחרון, היה מעולה. יד אהובה? JTs

boca

New member
התפקדות

אריאל, תל אביב, 28, משחק פוקר שנה. יד אהובה 103o (שדרוג של דויל), איכשהו תמיד כשאני נותן איתה רייז פרי LP, אני פוגע חזק בפלופ ומרוויח בגדול. שחקן אהוב פיל אייבי, בגלל הפחד בעיניים של השחקנים כשהם מולו ביד והכבוד שהוא זוכה מכולם. לא מתקרב לקאש וטורנירים מעל 100 משתתפים בגלל אלמנט הזמן. משחק בשבתות אצל חברים (רמה נמוכה, על 20 שקל לאדם) ובטילט סיט-אנד-גו'ז.

alextoon1

New member
או.קיי

אלכס בן 24 מתל אביב. משחק שנה +. שחקן אהוב- פיל אייבי ותום דוואן. משחק בפול טילט.. לייב חברים בעיקר. מעדיף טורנירים. יד אהובה- J 10 סוטד.

למעלה