התפקדות ! שם, איזור, גיל ועוד משו אם בא לכם.
J JORDAN39 New member 22/10/03 #11 אז מה אני הכי גדולה כאן? למי אכפת:- בכלל, אני הרי אמורה לעקוב אחרי מה שהילדים שלי שומעים/רואים האמת ? אני כל כך אוהבת לשמוע את התוכניות של שמוליק טיאר הן ברדיו והן בטלויזיה ואיך אמרת? שמישהו ינסה למנוע ממני - בייייייייי
אז מה אני הכי גדולה כאן? למי אכפת:- בכלל, אני הרי אמורה לעקוב אחרי מה שהילדים שלי שומעים/רואים האמת ? אני כל כך אוהבת לשמוע את התוכניות של שמוליק טיאר הן ברדיו והן בטלויזיה ואיך אמרת? שמישהו ינסה למנוע ממני - בייייייייי
D dors New member 20/10/03 #4 אנוכי |שמאל| דור, איזור המרכז, בן 16 (עוד כמה חודשים ) ובלה בלה בלה ובלה בלה בלה
M maayan69 New member 21/10/03 #9 רק עכשיו שמתי לב ... רק עכשיו שמתי לב שאני אמורה לכתוב על עצמי אז אני מעיין בת 14 מהמרכז מעריצה מס' 1 של שמוליק אתם בחיים לא תבינו כמה אני אוהבת אותו וכמה הוא חשוב לי אני מתה כבר לראות אותו שוב שמוליק אם אתה קורא את זה אז איי לוב יו מעיין103
רק עכשיו שמתי לב ... רק עכשיו שמתי לב שאני אמורה לכתוב על עצמי אז אני מעיין בת 14 מהמרכז מעריצה מס' 1 של שמוליק אתם בחיים לא תבינו כמה אני אוהבת אותו וכמה הוא חשוב לי אני מתה כבר לראות אותו שוב שמוליק אם אתה קורא את זה אז איי לוב יו מעיין103