* התפקדות * אני אמא לשתי בנות מאומצות. עדי בת שבע אומצה בברזיל ומאיה בת ארבע אומצה בויאטנם.
מ מיכל@ל New member 9/7/01 #1 * התפקדות * אני אמא לשתי בנות מאומצות. עדי בת שבע אומצה בברזיל ומאיה בת ארבע אומצה בויאטנם.
ע עינתפ New member 9/7/01 #7 הורים לילד משגע בן 26 חודשים אומץ מרומניה לפני שנה וחצי. תמונות בהמשך, שנבין איך בדיוק עושים זאת....;-p .
הורים לילד משגע בן 26 חודשים אומץ מרומניה לפני שנה וחצי. תמונות בהמשך, שנבין איך בדיוק עושים זאת....;-p .
ל לאה של עידו New member 9/7/01 #4 התפקדות... אני אמא לבן מקסים, עידו כמובן, כמעט בן 3, אותו אימצנו ברומניה לפני כשנתיים.
L Ludwig New member 9/7/01 #8 מזל-טוב לבית החדש של הפורום החשוב.. מזל-טוב לבית החדש של הפורום החשוב הזה העוסק במלאכת קודש. Ludwig מפורום ברית-מילה (שקרה לו אותו דבר ועכשיו הוא כאן).
מזל-טוב לבית החדש של הפורום החשוב.. מזל-טוב לבית החדש של הפורום החשוב הזה העוסק במלאכת קודש. Ludwig מפורום ברית-מילה (שקרה לו אותו דבר ועכשיו הוא כאן).
ש שדמה New member 9/7/01 #9 אנו משפחה עם 4 ילדים ביולוגים ן.. שמחים לומר שאנו בתהליך של אימוץ ילד/ה חמישי, ממתינים באהבה.. התחלנו את התהליך...
אנו משפחה עם 4 ילדים ביולוגים ן.. שמחים לומר שאנו בתהליך של אימוץ ילד/ה חמישי, ממתינים באהבה.. התחלנו את התהליך...
ט טלי ל. New member 10/7/01 #11 מתפקדת... אנחנו הורים לילדה בת 4 שאימצנו בויטנאם וילדה בת שנה וחצי אשר אמצנו בארץ
ד דיאנה* New member 10/7/01 #12 התפקדות אם חד הורית לילדונת מתוקה בת 15 חודשים (כמעט) שאומצה לפני חצי שנה מרומניה.
ע ענבל* New member 10/7/01 #13 התפקדות אני אמא לשהם, בת ארבע מויאטנם, ולשירה, בת שמונה חודשים מגואטמלה.
E English New member 10/7/01 #15 Hitpakdut (My computer reads Hebrew, but writes only English) Our son is 5 years old, adopted from Lithuania. Now we are trying to adopt a baby girl.
Hitpakdut (My computer reads Hebrew, but writes only English) Our son is 5 years old, adopted from Lithuania. Now we are trying to adopt a baby girl.
ז זוהר ה. New member 10/7/01 #16 מתפקדת! אני אמא של דפנה, היום בת שנה ושבעה חודשים, אומצה באוקראינה כשהיתה בת 9 חודשים.
ע עדי של יובל New member 10/7/01 #17 התפקדות למרות שאני משתתפת פסיבית... אחות ביולוגית של מאומצת בת 18.5 שנים
Y yhudit New member 11/7/01 #19 התפקדות אמא ל4 ילדים למעיין המקסימה בת השלוש וחצי שאימצנו אותה לפני שנתיים, ולשלושת בני הביולוגים המקסימים: נתי, ערן ועידן
התפקדות אמא ל4 ילדים למעיין המקסימה בת השלוש וחצי שאימצנו אותה לפני שנתיים, ולשלושת בני הביולוגים המקסימים: נתי, ערן ועידן
ה הזוג New member 11/7/01 #20 מתפקדים במפקד פיקוד האימוץ אנחנו זוג הורים לשני ילדים. הבכור בן ה-6 ביולוגי וילד שאימצנו בארץ לפני חודשיים בן שנה וארבע.
מתפקדים במפקד פיקוד האימוץ אנחנו זוג הורים לשני ילדים. הבכור בן ה-6 ביולוגי וילד שאימצנו בארץ לפני חודשיים בן שנה וארבע.