התפקדות

queen man

New member
התפקדות

בגלל שהצטרפו הרבה אנשים ... שם: גיל: עיר: שיר אהוב: אלבום אהוב: חבר להקה אהוב:

queen man

New member
שלי :)

שם: דור גיל: 14 עיר: הרצליה שיר אהוב: רפסודי אלבום אהוב: "לילה באופרה" חבר להקה אהוב: פארוק

1Reebok

New member
יאללה.

שם: אלון גיל: 16 עיר: כפ"ס שיר אהוב: Crazy Little thing אלבום אהוב: האוסף הראשון
חבר להקה אהוב: נגיד שפרדי.

Ocean Spirit

New member
היי

שם: Ocean Spirit גיל: 20 עיר: ת"א שיר אהוב: Killer Queen אלבום אהוב: Queen II חבר להקה אהוב: להקה אוהבים על סך מרכיביה. אבל המוסיקה הכי טובה שלהם בהחלט נכתבה ע"י פרדי.

Great King Rat

New member
אין כמו להתפקד.

שם: מתן גיל: 18 עיר: רמת גן שיר אהוב: משתנה הרבה. כרגע זה All dead, All dead אלבום אהוב: האמת שאין לי. יש לי כמה פייבוריטים מכל אלבום. מאוד אוהב את חדשות העולם, את לילה באופרה ואת מייד אין הבן. חבר להקה אהוב: בראיין מאי. תקראו מה שהוא כותב באתר שלו, הבנאדם מלך ברמות.

ketas

New member
מתפקד

שם: ליזה גיל: 14 עיר: רחובות שיר אהוב: אממ dint stop me now כנראה אלבום אהוב: לילה אחד באופרה...סורי אין לי כוח לעבור לאנגלית חבר להקה אהוב: אממ כולם...אבל אם כבר לבחור אחד אז בראין

WhiteQueen

New member
כן המפקד!../images/Emo168.gif

שם: גבריאלה - גבי בלשונכם.... גיל: 15 עיר: ת"א שיר אהוב: תראו את הניק שלי ותבינו. וחוץ מזה המארץ'. אלבום אהוב: QUEEN II, אחריו SHEER HEART ATTAK חבר להקה אהוב: בריאן, המממממממממממ....

Oukami Kun

New member
נו, שיהיה

שם: נדב גיל: 14 עיר: נחמדה. שיר אהוב: קילר קווין. אלבום אהוב: ג'אז חבר להקה אהוב: ג'ון, נראה לי.

michalQ

New member
כן המפקד!

שם: מיכל גיל: 16.5 עיר: כפר סבא שיר אהוב: משתנה כל הזמן. אלבום אהוב: a night at the opera, a day at the races ועוד ועוד. חבר להקה אהוב: בריאן מאי.

ketas

New member
איזה מוזר

בחבר להקה אהוב הייתי בטוחה שהרוב יגידו פרדי...אבל בינתיים בראין מוביל.

../images/Emo13.gif

שם:דימה
גיל:14 וחצי עיר:חולון שיר אהוב:these are the days of our lives וInnuendo אלבום אהוב:לא סגורה על זה חבר להקה אהוב:רוג'ר:)

I n n u e n d o

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif

שם:דורין גיל:19 ביום שבת
שיר אהוב: ע"ע - הכינוי שלי.... אלבום אהוב - עוד לא החלטתי.. חבר להקה אהוב - ג'ון

עכשיו אני!

שם: ענבל גיל: 14 עיר: רעננה שיר אהוב: אני לא יכולה להחליט.. משתנה כל יום =/ אלבום אהוב: לילה באופרה חבר להקה אהוב: פרדי!!! בלעדיו קווין לא הייתה קווין (בעצם זה נכון על כל אחד מהם
)

rainbow 1974

New member
../images/Emo13.gif

שם:חן גיל:16 עיר:קרית ים שיר אהוב:eek:gre battle אלבום אהוב:אוסף הלהיטים השני חבר להקה אהוב: פרדי

Flying Pig

New member
מתפקדת :]

שם: ליז גיל: 15 עיר: פ"ת שיר אהוב: אני לא טובה בשאלות כאלה, יש הרבה מידי.. אלבום אהוב: כנ"ל חבר להקה אהוב: בריאן מאי

ketas

New member
והרי סיכום התוצאות לבנתיים

בשאלה חבר הלהקה האהוב יש לנו תיקו מותח בין פרדי לבראין עם 5 קולות כל אחד, ג'ון במקום השני עם 2 קולות ורוג'ר אי שם מאחור עם קול אחד. חחחחחחחח אל תיקחו ברצינות, משעמם לי

e dor

New member
דור

- בן 14.5 - מראשון לציון - שיר אהוב - יש הרבה ... The Show Must Go On - אלבום אהוב ... לא מכיר הרבה אז נגיד שהאוסף
- חבר להקה - כולם מוכשרים מאוד לטעמי - היופי זה האיחוד של כולם, לא רק מישהו אחד.

deePink

New member
אווו אני ^_^

שם:ענבל גיל:(עוד מעט)16 עיר:הוד השרון שיר אהוב:מירוץ אופניים אלבום אהוב:אמממ ביום שאני אדע אני הודיע חבר להקה אהוב:האמת שכולם יחד כמו שמישו כבר אמר פה
אבל אם אתם ממש רוצים אז עדיין יש לי חולשה לבס לתופים ולפרדי...

למעלה