התפקדו נא

איף

New member
התפקדו נא ../images/Emo202.gif

שם:
תאריך לידה:
אזור/ עיר מגורים:
שיר החודש שלכם (של מאיר) :
שיר החודש שלכם (לא של מאיר) :
האם אתם חושבים שתגיעו לאחת (או יותר) מההופעות של מאיר החודש? אם כן, לאן ?
הדיסק הבא שאתם הולכים לקנות :
המלצה על הופעה / דיסק טובים שראיתם / שמעתם לאחרונה :
סדרת/תכנית טלויזיה אהובה :
ספרו לנו על חוויות טובות מהחודש הקודם :
ספרו על דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב:
באיזה עוד פורומים בתפוז אתם פעילים ?
מוטו לחיים (או לפחות לימים הקרובים ) :
שיהיה חודש מצוין !

ms pizza

New member
פורומים אחרים ?? חס וחלילה !!

האמת שאין לי כ"כ זמן אז אני אענה בגדול : שירי החודש - המממ כנראה שכמו אגם רוגע, ויש לי סיכוי , הלוואי והייתי צופה הופעה בזמן הקרוב - בניתי על ההופעה שבוע שעבר ברחובות - אבל מפאת חוסר בזמן לא יכולתי ללכת..אז כרגע אין סיכוי .. דיסק- ארז לב ארי החדש ( בהמלצה של מיכל- היא אכן כ"כ צדקה) , סדרת טלויזיה - מתפדחת להגיד אבל התמכרתי לאמריקן איידול ( שבוע שעבר הוכרז הזוכה המפתיע) , ציפיות- המ החתונה של אחי ?? כנראה שכן. שבוע מצויין לכולם !

איף

New member
מתפקדת באיחור

שם:
יסמין
תאריך לידה: 4.7.83 או כ"ג בתמוז
אזור/ עיר מגורים: קרית אונו
שיר החודש שלכם (של מאיר) : חלומות אחרים
שיר החודש שלכם (לא של מאיר) : אמיר דדון - אור גדול
האם אתם חושבים שתגיעו לאחת (או יותר) מההופעות של מאיר החודש? אם כן, לאן ? כרגע לא ידועמ לי.
הדיסק הבא שאתם הולכים לקנות : הממ, לא יודעת, יש המלצה ?
המלצה על הופעה / דיסק טובים שראיתם / שמעתם לאחרונה : האמת שרציתי ללכת היום לערן צור, אבל לא הסתדר...בכל אופן, אני בטוחה שההופעה שלו מעולה, אז אני ממליצה
סדרת/תכנית טלויזיה אהובה : כרגע אין כזו
ספרו לנו על חוויות טובות מהחודש הקודם : המון שמחות משפחתיות וחבריות.
ספרו על דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב: מחכה לתשובה חשובה - כשאקבל אותה אעדכן
באיזה עוד פורומים בתפוז אתם פעילים ? האמת שזה די משתנה. אבל בעקרון מידי פעם אני ברוק ישראלי.

תמרי35

New member
טוב אז ככה..

יסמין אל תכעסי אבל אני לא במוזה לענות על הכל- רק על שיר השבוע של מאיר-דומינו..( התחלות חדשות - נקווה לטוב.. אבל מפחיד לצפות ולהתאכזב מחדש.. ) , הופעות קרובות של מאיר- נצפות רק בעתיד הרחוק מאוד לעין ( למישהו יש משקפת??)- אבל היי אין מצב להפסיד את חוצות היוצר ( במידה ומאיר אכן משתתף ..) ואכן זה יהיה עוד המון זמן.. מצפה לתשובה לגבי עבודה חדשה
פורומים אחרים ?? לא עלינו - רק פה !! זה הפורום האחד והיחיד. חיים טובים

Growler

New member
אני! אני!

שם: דויד
תאריך לידה: 11/05
אזור/ עיר מגורים: בקעת אונו
שיר החודש שלכם (של מאיר) : הלילה של אתי
שיר החודש שלכם (לא של מאיר) : לחץ - ברי סחרוף
האם אתם חושבים שתגיעו לאחת (או יותר) מההופעות של מאיר החודש? אם כן, לאן ? אולי, מקווה. עדיין לא יודע לאן.
המלצה על הופעה / דיסק טובים שראיתם / שמעתם לאחרונה : הדיסק עם השירים של עספור די מגניב
סדרת/תכנית טלויזיה אהובה : מבט לעתיד (אבל אל תצפו לעונה שנייה - הסדרה ככ הנראה בוטלה
)
ספרו לנו על חוויות טובות מהחודש הקודם : אני לא הייתי קורה לזה חוויות, אבל עברתי לתפקיד חדש שוחק, מתיש ומאתגר (אגב, אני אומר את זה כמשהו טוב...
)
ספרו על דברים שאתם מצפים שיקרו בחודש הקרוב: לא יודע... אבל בא לי שיקרה משהו גדול... משהו מפתיע.
באיזה עוד פורומים בתפוז אתם פעילים ? נכון להיום אני נאמן רק למאיר
. יש את הפורומים של תמיכה טכנית ופייסבוק ורשתות חברתיות, אבל בינתיים אני רק קורא שם.
מוטו לחיים (או לפחות לימים הקרובים ) : שום דבר לא אמיתי. הכל מותר.

הר עיבל

New member
פקודות עבור..

שם: ליעד תאריך לידה: י' תמוז שיר החודש: ירושלים לא של מאיר, הזיות- ברי. הרבה ים הולך להיות החדש הזה. לסיים מועדי א' והפעם בלי למשוך למועדי ב'.... לא פעיל בעוד פורומים, מדי פעם מציץ בפורום ציפורים בטבע. יום מקסים,

למעלה