התפקוד שלי צנח
לא ברור לי למה , נסיבות או מחזוריות נפשית...
הנסיבות שהחגים עברו לא קל....חליתי במשהו חום והקאות וגרון..
ואין פעילות..ולחצי החיים....וכל יום דומה למשנהו
הלב עושה יותר הפרעת קצב מורגשת...
ובעיקר בערב...הכל כמו קורס..אפטיה כזו כבדות מחשבה כאילו משהו קושר אותי תחושה של מומיה נפשית ..לא בא מחשב לא בא לדבר במחשב..התפקוד של אוכל אוטומטי כי חייב לאכול בגלל הכדורים ..
המוח (הפגוע פיזית) מתאמץ על כל פעולה...מצאתי את עצמי בעיקר בוהה /רואה טיוי או מנמם מולה וישנתי מוקדם , בצורה מוזרה ישנתי בלי להיות עייף כי לא ממש עשיתי משהו ונחתי מהערב מחמש שש בערב..
זה קורה מידי פעם ..אם זה מעצמו אני לא יודע....אם זה מרצף אירועים...
בכל מקרה להלחם בזה אי אפשר זה יכול להיות כמה ימים או שבועיים וכמו שבא זה יכול להעלם ברגע אחד...
חיצונית אין ממש מה שיעורר אותי..אין חוגים אין פעילות, להיפך מארגנים טיול לאילת שאין לי כסף אליו אז זה מבעס בפני עצמו
ביום אני מטפל בעינייני עו"ד ובית חולים מה שצריך על חצי בטריה ..
מבעד לערפל ..
להלחם בזה יחמיר את זה זה רק לעבור את זה..
קורה לכם המצבים האלה?
לא ברור לי למה , נסיבות או מחזוריות נפשית...
הנסיבות שהחגים עברו לא קל....חליתי במשהו חום והקאות וגרון..
ואין פעילות..ולחצי החיים....וכל יום דומה למשנהו
הלב עושה יותר הפרעת קצב מורגשת...
ובעיקר בערב...הכל כמו קורס..אפטיה כזו כבדות מחשבה כאילו משהו קושר אותי תחושה של מומיה נפשית ..לא בא מחשב לא בא לדבר במחשב..התפקוד של אוכל אוטומטי כי חייב לאכול בגלל הכדורים ..
המוח (הפגוע פיזית) מתאמץ על כל פעולה...מצאתי את עצמי בעיקר בוהה /רואה טיוי או מנמם מולה וישנתי מוקדם , בצורה מוזרה ישנתי בלי להיות עייף כי לא ממש עשיתי משהו ונחתי מהערב מחמש שש בערב..
זה קורה מידי פעם ..אם זה מעצמו אני לא יודע....אם זה מרצף אירועים...
בכל מקרה להלחם בזה אי אפשר זה יכול להיות כמה ימים או שבועיים וכמו שבא זה יכול להעלם ברגע אחד...
חיצונית אין ממש מה שיעורר אותי..אין חוגים אין פעילות, להיפך מארגנים טיול לאילת שאין לי כסף אליו אז זה מבעס בפני עצמו
ביום אני מטפל בעינייני עו"ד ובית חולים מה שצריך על חצי בטריה ..
מבעד לערפל ..
להלחם בזה יחמיר את זה זה רק לעבור את זה..
קורה לכם המצבים האלה?