התפרסמו התוצאות

• פותח הנושא TFNM
  • פורסם בתאריך

TFNM

New member
התפרסמו התוצאות

שיפרתם? ירדתם? הציון כל כך נמוך שהחברה זרקה אתכם,ההורים שלכם העיפו אתכם מהבית ועכשיו אתם קוראים את ההודעה הזו ממסך הטלפון מתחת לגשם בעוד אתם אוכלים את ארוחת הערב שנמצא בפח האשפה הקרוב אליכם?

מוזמנים לפרסם פה תוצאות וצוואות

kagome10

New member
יש לי פטור באנגלית!

אני חושבת שזו כבר תבנית אצלי. כשעשיתי פסיכומטרי לתיכון עשיתי סימולציה שבה קיבלתי 702, לא למדתי כמעט כמה חודשים, ניגשתי למבחן וקיבלתי 703.
&nbsp
התכוונתי ללמוד לפטור באנגלית, כי לא קיבלתי את פטרו הנכסף. התכוונתי כמה חודשים מראש להקדיש עשר דקות-חצי שעה כל יום לאוצר מילים. לא עשיתי את זה. התכוננתי פחות מחודש, ולא הצלחתי ללמוד כל כך הרבה מילים. שמרתי את הסימולציות לסוף, אבל המבחן היה בזמן תקופת מבחנים אז התכוננתי למבחנים אחרים, ואפילו לא היה לי ציון סימולציה אמיתי יחיד.
ניסיתי לחשב ציון סימולציה בהתבסס על פרקים בודדים אבל הוא נע בטווחים רחבים מאוד.
&nbsp
הלך לי טוב במבחן. אפילו טוב מאוד. ניצלתי את כל הזמן (במקום לעשות פרק ברבע שעה ולבדוק אם התשובות נכונות כי אין לי כוח לעבור על התשובות שלי...), הייתי בטוחה בנכונותן של רוב התשובות. אפילו באוצר מילים היו שתיים או שלוש שאלות בהן ניחשתי.
&nbsp
אחרי שניגשתי הלכתי להרשם למבחן אמיר"ם, כי הנחתי שעם כמה שלא התכוננתי, אני לא אעבור, ואני ממש חייבת פטור באנגלית לאוניברסיטה.
&nbsp
קיבלתי 237. יש לי פטור!!!
&nbsp
כנראה האנגלית שלי השתפרה מעצמה בזמן שעבר מהתיכון, מספרי התכנות באנגלית שקראתי, וקצת מכתבות באנגלית שקראתי.
&nbsp
הידד!!!
&nbsp
&nbsp

idoam25

New member
טוב בהרבה מהמצופה :)

אם אתה מעוניין לדעת אגיד לך בפרטי :)
איך לך?

TFNM

New member
מי אתה ולמה שיעניין אותי לדעת מה הציון שלך?

idoam25

New member
אתה מכיר אותי, דיברנו לגבי ספרים שמכרת בזמנו

ואין צורך להיות כזה שלילי, בכל זאת פתחת פוסט :)

כיף לשמוע עידו

idoam25

New member
תודה רבה מיכל!

חייב להגיד שהפורום הזה עזר לכל אורך המסע (הארוך) שעשיתי, גם בתור קורא סמוי.
מה שלומך בימים אלו? :)

TFNM

New member
724,מישהו פה מבין משהו בהדרכת פסיכומטרי?

אני (כמעט) בTOP 3%,אמא התקשרה לאחיות להשוויץ בבן המוצלח.
אני עוד לא כ"כ סגור על מה אני רוצה ללמוד (לא רפואה זה בטוח) והבגרויות שלי תכ'לס קדחת אז ככל הנראה השנה לא אתחיל לימודים.
זה נותן לי יותר משנה בבית.
מישהו יודע איך זה הולך כל העניין של להיות מדריך פסיכומטרי? שלחתי קו"ח למי שאפשר אבל אין לי יותר מדי ניסיון הדרכתי,ואני בסה"כ בן 22. יש למישהו טיפים איך להתנהל שם בריאיון עבודה? מישהו יודע איך הולכת תקופת ההכשרה? אני מניח שצריך להתחייב לכמות מינימלית של שיעורים בשבוע,השאלה היא אם השעות מספיקות כדי שזה יהיה full time job של 35-40 שעות בשבוע או שזה בעיקר לסטודנטים?
&nbsp
בלחמן קידום ו-higeQ דורשים מינימום של 720,קיבלתי 4 נק' מעל המינימום,אני חושש שינפנפו אותי כי הציון לי מספיק. החששות מוצדקים?
&nbsp
&nbsp

למעלה