התפרצות הלופוס במהלך השרות הצבאי

התפרצות הלופוס במהלך השרות הצבאי

בוקר טוב לכולם עקב פנייה אלינו, מאימא של חולת לופוס, שהמחלה התלקחה אצל הבת שלה, במהלך השרות הצבאי, חשוב לנו לשמוע כאן, מניסיונם של אחרים. האם יש בפורום חברים, שהמחלה התפרצה אצלם במהלך השרות הצבאי, והוכרו על ידי הצבא כנכי צה"ל? חשוב ביותר ודחוף ביותר תודה הרבה בריאות לכולם

זאבית

New member
לופוס וצה"ל......./images/Emo46.gif

מעצבנים אותנו הצבא ומשרד הבטחון!!!! הם מגייסים אותנו לשורותיהם -בנות בריאות, חזקות, יפות, מוכשרות (ועוד ועוד), בעלות פרופיל 97 ותוך כמה חודשים משחררים אותנו מצה"ל עם פרופיל נמוך, כאבים בכל הגוף, נפוחות מסטרואידים, בקיצור -עם לופוס, ולבסוף הם לא מסכימים להכיר בעובדה ש...כן! המחלה התפרצה בזמן ובעקבות השירות הצבאי (ברוב המקרים). חוצפה!!!!!!! כל מי שזקוקה לעזרה /יעוץ/ וכיו"ב בנוגע לתביעת צבא ההגנה לישראל בנושא לופוס מוזמנת לכתוב אלי. אני, עם הרבה מזל, אנשים טובים, וקצת צדק - קיבלתי אחוזי נכות.

maruan

New member
לופוס מחלה אוטוימונית גינטית תורשת

תורשתית לופוס מחלה חמקנית אגרסיבית קשה למצוא אותה לא מהבדיקה הראשונה ולא מהבדיקה השנייה אם תצליחי לתבוע את צה"ל על מחלה כזאת אז זה כבר הישג אפשר לתבוע אותם על זה שלא גילו את המחלה לפני הגיוס בבדיקות שנערכו למתגייס זה יהיה מאבק ארוך לדעתי אני מאחל לכם שתצליחו במאבק הזה גם. ותשיגו את מבוקשותיכם אמן כן יהי רצון בהצלחה good luck זאבית בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן\צד"ל אוהב ישראל לנצח ולעד

ל3

New member
הי כוכי

אז אם תראי את הסיפור האישי שלי כתוב שם בדיוק שכל הסימנים שלי התחילו במהלך שירותי הצבאי. חוםנמוך, חולשה, אנמיה, לחץ דם גבוה, פריחות וכו´. כמובן שנשלחתי לאלף בדיקות ( בלי הגזמה) לאישפוזים במתקני אישפוז צבאיים, לפנימאים צבאיים, לחר"פ, קרדיולוגים ומה לא. אף אחד לא עלה על המחלה- וזה כשהכתובת הייתה על הקיר. אפילו רשום לי בתיק הרפואי ( שלרוב מזלי צלמתי) חשד ל SLE . אך שום דבר לא נעשה בנדון. אני בהחלט חושבת שלצבא יש חלק בהתפרצות המחלה ולכן עכשיו אני בתהליכי תביעה ( אם כי הכל מתנהל נורא לאט) וגם אני אשמח לקבל יעוץ והכוונה ואולי איך אפשר לזרז את העיניים.

למעלה