התפרקו לי האוזניות! אני מבקש ממכם המלצה:התקציב:50 שקל
W weird dust New member 3/10/05 #3 50 שקל זה לא תקציב למותג אבל ניתן למצוא גם בתקציב הנ"ל אוזניות נחמדות מאוד. יש אוזניות של ויונקו כאלו מתקפלות מאוד נחמדות. יש אוזניות של כל מיני חברות במחירים הנ"ל רק צריך ללכת לחפש בחנויות.
50 שקל זה לא תקציב למותג אבל ניתן למצוא גם בתקציב הנ"ל אוזניות נחמדות מאוד. יש אוזניות של ויונקו כאלו מתקפלות מאוד נחמדות. יש אוזניות של כל מיני חברות במחירים הנ"ל רק צריך ללכת לחפש בחנויות.
B BrUcE LeE unit101xll New member 3/10/05 #5 אני אלך לחפש...אבל איזה חברה הכי מומלצת בטווח מחירים הנמוך הזה?
A amirxbox New member 3/10/05 #6 זה העניין קרא שוב את ההודעה של DUST... לא ניתן להמליץ על חברות מטווח של 50 שח, יש אוזניות נחמדות אבל ללא שם שתוכל למצוא בחניות..
זה העניין קרא שוב את ההודעה של DUST... לא ניתן להמליץ על חברות מטווח של 50 שח, יש אוזניות נחמדות אבל ללא שם שתוכל למצוא בחניות..
W weird dust New member 3/10/05 #7 יש סוני וכ'ו אבל זה לא ככה דגם שיש פירסום סביבו והכל. זה הדגמים היותר פשוטים של האוזניות. הכל עיניין של חיפוש.
יש סוני וכ'ו אבל זה לא ככה דגם שיש פירסום סביבו והכל. זה הדגמים היותר פשוטים של האוזניות. הכל עיניין של חיפוש.
M matke New member 3/10/05 #4 ואיי עם כבר אוזניות למישהו יש מושג לאיזה אוזניות יש קשת כזאת כמו לex81 (ככה קוראים להם )
M meidos New member 3/10/05 #9 שמע לי ... קניתי שלשום שלשום קניתי ב40 שקל אוזניות פנסוניק, והם עושות עבודה מעולה, לא יורדות ברמה מהאוזניות של האייפוד. נקודה. פנסוניק.
שמע לי ... קניתי שלשום שלשום קניתי ב40 שקל אוזניות פנסוניק, והם עושות עבודה מעולה, לא יורדות ברמה מהאוזניות של האייפוד. נקודה. פנסוניק.