התפשרויות...

pain is MY love

New member
התפשרויות...

כפי שכבר שמנו לב לכולנו פה יש דעות, עקרונות ואידיאולוגיות קבועות וחזקות. אבל מתי באמת הרגשתם שהתפשרתם וויתרתם על משהו מכם למען הבן/בת הזוג? את ממש שונאת כדורגל אבל מתפשרת לראות את כל משחקי המונדיאל כדי להיות עם החבר? אתה נורא רוצה לצאת לפאב אבל מתפשר על ערב רגוע בבית עם החברה כדי להרגיע אותה? מתי אתם מתפשרים? ומה ההקרבה הכי גדולה שעשיתם?

Zoharrr

New member
אני עקשנית כמו פרד

אבל אין מה לעשות, למדתי שמערכת יחסים זה שותפות,זה לחיות בצוות,ומה לעשות,שיש שני אנשים שבאים ממקומות אחרים הם קצת שונים ויש דעות שונות,וכדי שהשותפות הזאת תהיה מוצלחת חייבים להתפשר. וזה גם שווה את זה. התפשרתי על לבוש, על לא ללכת חשוף מידי כשאנחנו יוצאים עם החבר'ה של אלכס. וזהו...

bloody2

New member
אני לא מתפשר בדרך כלל....

לא רוצה שום מערכת יחסים עם פשרה אני לא מתפשר על מראה על זה שבחורה צריכה ליהיות מושקעת חכמה יפה עם אופי טוב...אני יודע שיש אנשים שמוכנים להתפשר על איכות אבל אני לא מאלה...(אז בנתיים לא יוצא לי מערכת יחסים ארוכה...רק סטוצים פה ושם עד שאני אמצה מישהי ששווה משהו)...

s h i r a n 1 9

New member
קצת עקשנית אבל...

מוכנה להתפשר בכל, בתנאי... שהצד השני יתרום משהו לזה, יתפשר גם. או בקיצור שזה יהיה דו צדדי.
בתור אחת ששונאת נסיעות ארוכות ובמיוחד לבד, נסעתי כמה פעמים לסוף העולם בשביל להיות עם מישהו, כמובן שמיד אח"כ היו כמה דברים / התפשרויות מצידו... אין מה לעשות - צריך לדעת להתפשר! :)

L y c a n

New member
בעצם יש לי משהו להגיד על זה

מע' יחסים מתבססת על פשרה.. ..אין הרבה דברים שעליהם אני לא מוכן להתפשר..

ChilD SouL

New member
כל מקרה לגופו.

יש דברים שאני אתפשר עליהם ויש דברים שלא. אבל לרוב אני מאמינה שמערכת יחסים צריך להתפשר וללכת לכיוון הבנזוג.

ת מ י מ ה

New member
ממ

קודם כל אני יודעת שהרבה זמן לא כתבתי כי המחשב דפוק וגם הייתי בים המלח וברודוס.. ולענייננו אני בן אדם מאוד נוח מה שאני לא מתפשרת זה אמון ושהצד השני לא מחזיר לי אהבה כראוי (הבעיה שדווקא בצד הזה אני נופלת) כי אני נותנת למישהו לשחק בי יותר מדי אבל הבעיה היא שאני באמת מאמינה בו מקווה שזה היה קשור..

comet9

New member
למי ששווה את זה אני אתפשר

אם הצד השני לא מקריב כלום אז למה גם אני צריך להקריב? הכל תלוי בהדדיות.

GirlFromHell

New member
תלוי מאוד

להתפשר על מה....... יש דברים שאני בחיים לא אהיה מוכנה להתפשר עליהם כמו העצמאות שלי או החברים שלי ויש דברים שפחות אכפת לי כמו איזה סרטים לראות או לאן לצאת. ההקרבה הכי גדולה שעשיתי נראה לי היה לא לנסות משהו שמאוד רציתי לנסות כי הוא חשב שזה יכול לערער את כושר השיפוט שלי וזה היה עם אנשים שהוא לא סמך עליהם ולא היה מוכן שאני אנסה את זה בלעדיו. התעצבנתי כי זה פגיעה בחופש שלי אבל בסופו של דבר הסכמתי לוותר כי זה היה ממש חשוב לו.

למעלה