התפתחויות טובות (בהתאם לנסיבות)

sreuveni

New member
התפתחויות טובות (בהתאם לנסיבות)

שלום, אני שיר במסרים קודמים שלי סיפרתי על הפגישה שלנו עם עובדת הביטוח הלאומי וכן על התלבטות שלנו בנוגע לעובדת זרה. ובכן: קיבלנו 15 שעות מביטוח לאומי ואחרי שיחה עם מנהלת מרכז היום של אמי, אבא שלי מסכים לעובדת זרה בבית אבל ללא שינה. אם אתם זוכרים יש בעיה הלכתית אצלו לגבי אישה זרה בבית. אז זהו, גם זו לטובה. נתחיל מזה ונראה לאן זה מתפתח. תודה לכל המחזקים שיר

ronnyw

New member
בעיה הילכתית

הי שיר, אינני מבינה כלום בתחום, אבל אני מכירה זוג מבוגר, מאוד דתי, שיש לו עובדת זרה. אני משוכנעת שהם לא היו עושים משהו ללא היתר רבני. אולי יש רבנים שמבינים את המצב ומאשרים? הרי המטפלת אמורה לטפל באישה, ולא בגבר. ואגב, יש גם מטפלים גברים. אולי זה יכול להקל?

zs1957

New member
תגוה לשיר

קודם כל שיהיה בהצלחה. אני מקווה שקבלת עובדת טובה. חשוב מאד שאמא שלך נמצאת במרכז יום. מה שהיא מקבלת שם היא לא תקבל ע"י העובדת הזרה. שבת שלום זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

sreuveni

New member
תודה על התגובות

למדתי מהפורום לקחת את הדברים שלב שלב. כל שינוי בהדרגה, וכך גם לגבי בן-הזוג הצלול (והמטפל). אם הוא מסכים שתכנס לו "לחיים" אישה זרה לחצי יממה, זה כבר בשבילי התפתחות טובה. ואנחנו הולכים על זה, מטפלים באישור ההעסקה ומדברים עם חברות כוח אדם והשמה. לגבי מרכז היום: אני מאמינה גדולה בשיטה הזו אך במקרה שלנו זה לא התאים לאימי. לכן אנו מפנים כרגע את כל המשאבים לטיפול בבית, ע"י עובדת ישראלית זמנית עד אשר נקבל אישור להעסקת עובדת זרה. תודה, שיר

למעלה