התפתחויות מענינות

התפתחויות מענינות

בסוף השבוע התארחתי אצל דודתי במהלך היום דיברתי טלפונית עם חברה (מהדרך האדומה)וספרתי לה על פורום "דרך הלוחמים" ועל הסופר "קרלוס קסטנה" ועל הפגישה של "אי עשייה" וכול' בגמר השיחה ,דודתי שאלה אותי על הסופר ועל רמת הידיעה שלי בנושא ולבסוף שלפה מחדרה ערמת ספרים של קרלוס קסטנדה מסתבר שהיא בקיאה מאוד במה שכתוב(כך לפחות התרשמתי) שאלתי אותה מה זה "אי עשייה" ובתשובה ענתה לי ש: יש לאדם רשימת מלאי(כל הדברים שהוא מאמין בהם) ועל פי הרשימה הוא מנהל את חייו וזה כולל: שיגרה יומית. צורת דיבור. צורת אכילה.סוג בילוי.צורת הסתכלות על חפצים ועוד הרבה דברים שלא הבנתי ואי עשייה זה לעשות דברים שלא נמצאים בתוך רשימת המלאי שאלתי אם אפשר דוגמא שתמחיש יותר, ובתשובה ננה אמרה לי: את נוהגת להתלבש ולהיראות כמו אינדיאנית אי עשייה בשבילך זה להתלבש כמו פרחה וללכת למועדון של פרחות ולהתנהג ולהיות חלק ממה שקורה שם שאלתי ומה אני אלמד מזה? גם אנדיאנית וגם פרחה שניהם זה בסך הכול דימוי של האגו ושניהם חשובים כקליפת השום "אי עשייה"עוזרת לראות את העשייה בזוית אחרת(ומאפשרת למחוק מרשימת המלאי דברים) למה? לא הצלחתי להבין יותר מידי אינפורמציה בשביל פעם אחת(אני מקווה שהבנתי והסברתי נכון) בקיצור יש ברשותי בהשאלה ספרים של קרלוס קסטנדה לזמן בלתי מוגבל אני ממש מתרגשת וצמאה לקרוא לא יודעת אבל כשננה דיברה על הדברים האלה הקול שלה היה שונה והעניים שלה ננעצו בי פשוט לא יכולתי לזוז כאילו אנו יושבות בחדר אטום לרעש ואני שומעת רק את מה שהיא אומרת ..מוזר תודה ננה טוב אני מקווה שלא כתבתי יותר מדי שטוית. שיהיה לנו יום משגע
ביי

למעלה