התפתחות הטכ`

Patrick kim

New member
התפתחות הטכ`

הטכנולוגיה ב 50השנים האחרונות מתעתעת את עיני הרואים עבמים לכאורה. לכן רצוי לערוך מחקר על דיווחים מוקדמים מקטעי עיתונות ויומני מישטרה וארכיוני צבא בעולם.ולבדוק את התיאורים ואני מדבר על 150השנים האחרונות לפחות מי שבידו נגישות לחומר כזה יוכל בקלות רבה יותר לבסס הצהרה יש דברים בגו ואולי גם שאין ממש בעבמים.ומאד יתכן שעבמים חדרו אלינו רק לאחר שהיתפתחנו טכנולוגית.

Patrick kim

New member
העולם המוסלמי

מה ידוע ומתועד על דיווחי עבמים ברחבי העולם הערבי מוסלמי וכמה דיווחים עדכניים יש מהודו?מי יש לו תשובה מהימנה על קצה המזלג?

חפY

New member
ישנם דיווחים רבים מאיראן, עירק,

מצרים, ירדן, אפילו מהרשות הפלסטינית.

Gilliana

New member
הדווחים מאירן ומעיראק...

הם ב-90% דווחים על כלים ארציים בלתי מוכרזים רשמית אשר בהיעדר הסבר משביע רצון אחר (האירנים לעולם לא יודו שמטוסים אמריקניים חמקניים טסים בשמיהם "חופשי" מבלי שתהיה להם יכולת ליירטם) - נחשבים לעבמי"ם.

Patrick kim

New member
תודה חברים ובכ``ז

שאלתי היא האם בעולם הערבי יש אתרי אינטרנט וחוקרי תופעות ועבמים כמו בעולם המערבי? ומה ידוע על תיעוד ועדויות בנושא הזה בעולם הערבי ומדינות העולם השלישי ומה אפשר לאמת ולהצליב עם מידע מערבי. שווה התיחסות ובדיקה.

Gilliana

New member
כמו שיצפאן אומר...

נראה לך??? במדינות שבהן אפילו האינטרנט הוא משאב מצונזר ומוגבל ביותר כמו בסוריה למשל - אתה מצפה למצוא אתרי אינטרנט העוסקים בעבמי"ם? תגיד תודה אם תמצא שם איזשהו אתר בכלל...
אני לא רואה שום טעם להצליב מידע מהעולם המוסלמי - חקר העבמי"ם המערבי הרי לא נעצר במדינות המערב והוא משתרע ע"פ העולם כולו כך שמה בדיוק תעשה עם דווחים של מוסלמים שבמקרה הטוב יודעים אולי להבדיל בין גמל למטוס אבל לא יותר?

Patrick kim

New member
תודה גילי

וצר לי אם דיווחים מאזורים בעולם עלובים.דלים.או לא נגישים. ובכל זאת אשמח לשמוע מי כן יודעים לדווח על נושא זה שמסקרן,העולם השלישי ומידע שמיסתתר בעיתונים ישנים ויומני מישטרה ועוד לפני רוזוול

חפY

New member
היו פה עב"מים מאז ומתמיד- תאמין לי!

תסתכל בכתבים עתיקים של תרבויות העולם ותמצא אינספור רמזים המצביעים, אולי, על ביקור עב"מים וחוצנים. וזה נמצא - רק צריך לדעת איפה לחפש.

ronAdmin

New member
לפני כמה חודשים קראתי מאמר יפה

לפני כמה חודשים קראתי מאמר שכתב כך, שאירן דווחה על תקיפה אוירית של מטוסים, וגם בישראל נאמר על כך, אבל הסיפור פשוט הושתק, ואתם יודעים למה... בגלל שדיווחו האירנים שאורות מוזרים שנראים כמו מטוסים שאופיעו בשמי עיר הבירה של אירן והם חשבו שאילו הם האמריקים פתחו בהתקפה על מתקני הגרעין שלהם, כמובן כל תופעה הזאת התרכשה מספר ימים, וצולם ושודר על ידי החדשות האירניות, אבל המוזר הוא שכל המדינות המערביות בכלל תענו שאין להם קשר לסיפור. כמובן האירנים דיווחו על פיצוץ מסתורי באחד ממתקני הגרעין שלהם, אחרי אותה התקפה מטוסים מסתורית. אני בטוח שישנם צילומים מאותו אירוע, אני ממליץ לך לחפש מידע בגוגל, אני חושב שזה קרה לפני שנה או שנה וחצי אני לא זוכר בדיוק. בהצלחה.

Gilliana

New member
לא מתקבל על הדעת

למה שאירן תשתיק סיפור כזה? ביוק להיפך - זאת "סיבה למסיבה" בשביל האירנים. מדובר ב-HOAX.

ronAdmin

New member
מתקבל ועוד איך, זה דווח בתקשורת

אפילו בערוץ 2 יום אחד!!!, אולי לא התיחסתם לך, הידיעה לא הייתה הכי ברורה, אבל זה מה שבאמת קרה.

Gilliana

New member
זה נשמע הזוי לחלוטין

הפצצה על מתקני גרעין באיראן ואף אחד "לא שם לב"? אפשר אולי לקבל לינק לידיעה הזו?

חפY

New member
../images/Emo206.gif לדעתי- במדובר בחוצנים !!!

הרי דאגותיהם מההתחמשות הגרעינית של האנושות ידועות היטב. רוב הסיכויים שהם עוזרים בלחבל במתקני גרעין ברחבי העולם.

Gilliana

New member
מצטערת, אבל...

... הפכתי את האינטרנט ואין שום ידיעה רשמית כזו. ואם אני לא מצאתי - הסיכוי שזה קיים שואף לאפס. אלא אם כן יש לך, ואני שוב חוזרת ומבקשת - לינק ספציפי לידיעה.

ronAdmin

New member
הכתבה עצמה, פורסם ב 28 בינואר 2005

מידי פעם יוצא לי להעיף מבט במהדורת האונליין של העיתון פרבדה באנגלית. תמיד אפשר למצוא שם סיפורים מוזרים במיוחד. אבל הספור המשונה הבא עורר בי ענין, קצת יותר מהרגיל. בחודשים הרבים עושים כידוע ראשי הממסד שלנו (ושל ארה"ב), מה שנראה כמאמץ מיוחד על מנת לזרות בנו אימים כנגד סכנת הגרעין האיראנית. במקרים כאלה מגויסים בדרך כלל הפרשנים חמורי הסבר של ערוץ 2, שמשתדלים להביא בפנינו את ההתפתחויות, ובעיקר את הדאגה הרבה של המקורות העלומים שלהם, בקשר לנושא הזה. ומה קורה באיראן עצמה? אם הספור הזה שמביא פרבדה נכון, אז הדבר האחרון שהאיראנים מודאגים ממנו בימים האלה היא ישראל. מסתבר שמה שמטריד היום במיוחד את אחינו בפרס, הינו גל עצום של עצמים בלתי מזוהים (עבמים) שמסתובב בשמיים שלהם, מבלי לבקש רשות מאף אחד. המצב רציני עד כדי כך, שפיקוד חיל האוויר האירני בטהרן, קבל הוראה ליירט כל כלי טייס לא מזוהה שיחוג מעל אירן. במילים אחרות: אם אמנם החליטו חייזרים מעולמות אחרים לבקר סוף סוף את הפלנטה שלנו, מוטב להם שימנעו מטיסה באזור בצד המזרחי של הכדור. כלי התקשורת באיראן מביאים כל העת דיווחים על עבמים, תוך כדי ציון שמתקני הגרעין שלהם מצויים בסכנה. הבקור האחרון של העבמים היה מעל הערים: בושר ונתנזה, שם נצפו, על פי עיתון מקומי, חפצים מבהיקים ומהירים בצורה לא רגילה. גנראל קוארים גבאני ממשרד ההגנה האיראני, מנסה להרגיע, וטוען כי חיל האוויר מצוי בכוננות מתמדת וגם ננקטו כל הצעדים להגן על תעשיית הגרעין במדינה. בהלת החייזרים, מסתבר, החלה לפני יותר משנה, כאשר הגיעו עדויות של אזרחים מבוהלים, שראו לטענתם עבמים בעשרות מקומות ברחבי המדינה. אחת מסוכנויות הידיעות דווחה על עצמים צבעוניים שחגו מעל לערים טבריז, ארדביל, ומחוז גולאסטן באזור הים הכספי. הגדילה לעשות הטלוויזיה הממלכתית של איראן שהקרינה באחד הלילות צילומים של עצמים בהירים ובוהקים מעל עיר הבירה. השידור עורר התרגשות רבה והמוני בני אדם בערים רבות יצא החוצה בניסיון לראות את הפולשים. התפתחות מעניינת הייתה לא מכבר כאשר אחד מכלי הטיס המסתוריים נראה מתפוצץ באויר. נכון לעכשיו, לא נמצאו במקום גוויות חייזרים, אבל מחפשים. עד לפה הכתבה עצמה, זה מה שהצלחתי למצוא בנושא כולל תרגום, אבל אתם מוזמנים לפנות לטלויזיה האירנית על מנת לראות את אותם מטוסים חמודים, ולשמוע יותר מידע על הפיצוצים של פרויקט מלחמת כוכבים
.

Gilliana

New member
נו, בחייך...

וזה דומה למה שאתה טענת? איפה ההתקפה על מתקני הגרעין??? את הידיעה הזו אני מכירה לא מלפני שנתיים, אלא כבר לפני חמש שנים ויותר - טווח הזמן שבו החמקנים והמטוסים הבלתי מוכרזים רשמית מרחרחים מסביב למתקני הגרעין האירניים. בקיצור - 99.999% שמי שאחראי ל-"תופעה" הזו הם לא החייזרים אלא "החזירים" המערביים.

ronAdmin

New member
זה חלק מהכתבה, אבל את מוזמנת

לפנות לערוץ 2 ושם את יכול לשאול את אהוד יערי על הפיצוץ המסתורי במתקן גרעין, הוא אחד מאלה שדיווחו על כך בחדשות. והכתבה הזאת היא מהתאריך שכתבתי, אוקי. ואני בטוח בסיפור הזה, בגלל שראיתי כמה סרטונים של אותם עצמים בלתי מזוהים, בצורה הגלגלה, וצורות גאומטריות שונות. אז בבקשה חמודה!!

Gilliana

New member
מצטערת, your not making any sense

מישהו אמר שהכתבה לא מהתאריך שכתבת? אבל תסלח לי - תקרא את הכתבה גם מהסוף להתחלה ולא תמצא שם אף מילה על פיצוץ מסתורי במתקן גרעיני, אז אל תעשה ממני אהבלה - זה באמת לא נעים. אין לי מושג מה אהוד יערי דווח - אבל זה לא מופיע בשום ארכיון של אף אחד מהעיתונים הגדולים, לא במדינת ישראל ולא בארה"ב כך שנכון לרגע לזה, אין לך שום ראיות להציג חוץ מהמילה שלך ומכיוון שיש כ"כ הרבה אי התאמות בכל הסיפור שלך, אני באמת לא יכולה לסמוך על מה שראית. לכן ביקשתי לראות דווח של איזושהי רשת חדשות ו/או עיתון אודות פיצוץ מסתורי במתקן גרעין איראני, כדי לודא שלא מדובר בשמועה או במידע שלא הובן כהלכה. נכון לעכשיו אין לי שום סיבה מוצקה לשנות את דעתי ואיתך הסליחה.

scriewy

New member
תשארי בדעתך אבל תשמרי קרוב לליבך

דברים כמו הסרט Wag the Dog, ושחדשות זה לא הדבר הכי אמין שיש בעולם אם כל התחרות שלהם על סקופים, או היחס שלהם לעב'מים. ולא לשכוח שאת לא יכולה לדעת ע'פ חדשות מה קורה בכל מקום. סתם שאלה, אם כן הית עכשיו רואה כתבה רישמית על הנושא באירן, הית מאמינה לכל מילה מילה ? למשל טיל Javelin שיכול לפוצץ ממרחק 2.5 קמ' כמעט כל רכב משוריין יכולים להפוף לחבית דלק שהתפוצצה, ומטאור לא גדול להפוך לניסוי טיל בליסטי.

למעלה