התפתחות מרגשת בחיי הצלולים ^_^

Freedom Inside

New member
התפתחות מרגשת בחיי הצלולים ^_^

שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי פה...
לאחרונה אני חולמת משהו כמו חלום צלול או שניים בשבוע.. מפאת זה שאני קמה מוקדם והולכת למכללה כמעט כל יום.
היום לא הלכתי למכללה

החלום התחיל לא צלול כל כך... סוג של ידעתי שאני חולמת אבל זה לא שינה לי... ראיתי כוכבים וענני גלקסיות מולי... צבעוניים ומנצנצים.. ובהיתי בהם והיה לי כיף. ואז הייתי במיטה שלי והייתה לי הרגשה שאני חולמת.. הסתכלתי על הידיים שלי, ולמען האמת, אני כבר לא סומכת על עצמי בקטע הזה, הידיים שלי נראות תקינות בחלומות. ידעתי לפי התחושה. הידיים שלי הרגישו טעונות... קצת כואבות כזה. ידעתי שאני חולמת.
הסתכלתי סביבי על החדר שלי וראיתי דלת שלא שם במציאות... אמרתי לעצמי "יש שם עוד דלת". אז הייתי בטוחה.
קמתי והסתובבתי בחדר והיה מישהו בחלון. אמרתי לו שלום והוא הלך.
ואז היה עוד מישהו בחלון אחר שלא קיים במציאות. פתחתי את החלון, רציתי בכלל לצאת החוצה... אבל נתתי לבחור הזה להכנס והוא היה נמוך ממני באיזה ראש... החזקתי אותו בידיים והגבהתי אותו ^_^
אף פעם לא הצלחתי לעשות מניפולציות כאלו לפני! זה היה ממש כיף!
יותר מאוחר גם עפתי לא מעט עם הכנפיים הלבנות החדשות שלי ^_^
והייתי בחדר עם שלוש בנות עם שיער ירוק ועיניים ירוקות.. ושיניתי לאחת מהן את האף שיהיה יותר ארוך ושפיצי.

אחסוך מכם את כל הקטעים המיניים

שנה אזרחית חדשה וטובה שתהיה עלינו

וולפהרט

New member
מגניב!!!!

כן ירבו חצלולים:)
&nbsp
גם אני עכשיו בקטע של דלתות לא קיימות בחלומות. רק צריך אומץ לפתוח ולגלות מה נמצא שם, בלי לפחד שישבר לי החלום מזה.

Freedom Inside

New member
עשיתי את זה, פתחתי את הדלת!

היום היה לי עוד חצלול קצר.
חלמתי שאני הולכת במסדרון, ואז מצד שמאל שלי הופיעה דלת מאסיבית כזאת.. פלדלת. ישר נזכרתי במה שכתבנו פה ובאתי לפתוח אותה.
למרבה צערי המחזה שנגלה לעיני גרם ללב שלי לקפוץ באימה.
מאחוריה היה חדר שקירותיו אדומים ושחורים. היו שם וילונות על הקירות וכמה ספות. על הספות היו משהו כמו ארבעה או חמישה אנשים, כשהכי קרוב אלי ראיתי בחורה צעירה שמזריקה לעצמה משהו ליד.
&nbsp
סגרתי את הדלת והמשכתי ללכת.
&nbsp
בסוף המסדרון הגעתי לעוד חדר, שאליו התכווונתי להתגיע מלכתחילה,
כשנכנסתי לחדר היו שם כמה אנשים ומה שאני זוכרת שעשיתי שם זה שהורדתי מהידיים שלי טבעות ישנות שהיו לי פעם,
טבעות ממתכת כאלה מטאליסטיות...
ואז הטבעת השלישית שהורדתי (את כולן זרקתי על הרצפה) פגעה ברצפה וראיתי שהיא לא מוכרת לי
אז עצרתי אותה מלהתגלגל והרמתי אותה ומה שראיתי היה פטרודקטייל על הטבעת.
&nbsp
ועכשיו, לפירוש:
&nbsp
*Dreaming of someone shooting up drugs implies that others are not seeing things from your angle. You don't understand where others are coming from and feel that their perspective is skewed. Alternatively, the dream means that you are feeling helpless in a situation and don't know how to respond.
&nbsp
*To see or receive a ring in your dream symbolizes emotional wholeness, continuity, commitments and honor. If the ring is on your finger, then it signifies your commitment to a relationship or to a new endeavor. You are loyal to your ideals, responsibilities, or beliefs.
&nbsp
*To see a pterodactyl in your dream implies that your sexual desires are reaching new heights. Alternatively, the dream refers to a conflict between your primal urges and your rational mind.
&nbsp

Freedom Inside

New member
....

התחלה כשהתעוררתי חשבתי שהקטע של הפטרודקטייל אומר שבאמת הדחפים המיניים שלי הגיעו לשיאים חדשים.
אבל עכשיו נראה לי שזה לא ככה. הרי זרקתי את הטבעות האלו. נפטרתי מהן. החלטתי בחלום שהן לא משרתות אותי יותר.
וזה גם משהו שהחלטתי בחיים הערים שלי... זה באמת מציק הקטע הזה.
נחכה ונראה מה יביא היום. (והלילה
)

אל על2

New member
וואו

איזה מזליסטית את!
כל הכבוד על הנחישות! את רואה? בסוף הצלחת :)
אהבתי את הקטע עם שני החדרים
אם זה הייתי אני אז הייתי שואל את האנשים בחדר הראשון מה הם מסמלים בחלום
ואהבתי את החלק עם הטבעות...דמיינתי אותו בslow motion כזה חח
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Freedom Inside

New member
תודה

הרעיונות שאני מקבלת פה הם פשוט אדירים...
לשאול את האנשים בחלום מה הם מסמלים. לא הייתי חושבת על זה בחיים.
אדיר.
תודה

פרשנות חלומות

זה די ברור מה אני הולך לכתוב. לפירושי חלום כמו שנתת אין שום אחיזה מחקרית.
זו אמונה (שאני אישית מאוד לא שותף לה), וככה צריך להתייחס אליה.

אל על2

New member
איזה כיף לך !

תתני לי איזה חצלול קטן אחד? :)
ו..OMFG היה לך קטעים מיניים בחלום? P: תודה רבה שחסכת מאיתנו את זה חח
דרך אגב מה אתם לומדים במכללה,אוניברסיטה?
(את מתנהגת כמו סטודנטית חופשית? חח מורה אחת שלנו תמיד אומרת לנו שאנחנו מתנהגים כמו סטודנטים חופשיים חח
לא שזה לא נכון..)

Freedom Inside

New member
אם הייתי יכולה לתת חצלולים

הייתי שומרת את כולם לעצמי

&nbsp
אני באופן אישי לומדת יפנית, על סין (בסמסטר הנוכחי, ועל יפן בסמסטר הבא) ואני גם לומדת קיימות.. אז זה כולל בתוכו אקולוגיה (שזה מקצוע מבאס בטירוף כי פשוט מציגים לך את כל הבעיות האקולוגיות של זמננו, שאני כבר מודעת אליהן), ואתנובוטניקה, שזה חקר של צמחים שנמצאים בשימוש של תרבויות ילידים ברחבי העולם כגון באזמונס.. המורה שלי באמת הייתה שם וטיילה עם הילידים בג'ונגל... היא סופר מגניבה

&nbsp
אני האמת החלטתי לפרוש מלעשות תואר, זה לא בשבילי.. אז אני אכן הולכת להיות סטודנטית חופשית! או איך שהם קוראים לזה אצלינו - שומעת חופשית. (חוץ מהעובדה שזה עדיין עולה כסף... )

איזה כיף!

אין כמו להצליח משהו שלא הצלחת עדיין בחצלול, במיוחד קטעים של שליטה.
אגב אני לא חסוד כמו אל על2. קטעים מיניים דווקא סבבה ;) (לא ברצינות, שלא יעיפו אותי מהפורום).

חגשלג שמח לכולנו

Freedom Inside

New member
LOL

אני חושבת שכמעט כל פעם שאני חולמת צלול יש עניינים מיניים.
פעם קודמת עשיתי סקס עם סופרמן.

למעלה