אני רוצה לתת פה כמה טיפים לגרנד קניון בבאר שבע (קטסטרופלי)
קודם כל נתחיל בסיפור. לפני עשר שנים בערך הגעתי למרינה בהרצליה לקניון ארנה. הקניון היה חשוך,
נראה כמו מבוך לא מובן עם עליות וירידות בין חצאי מפלסים. הוא הרגיש חנוק. במקרה ראיתי שם מישהו
מהנהלת הקניון והחלטתי לומר את דעתי. כמובן שהוא פסל אותה אמר שהקניון מתפקד יפה מאד וכו'.
הסוף ידוע, הקניון לא היה מוצלח (בלשון המעטה) עבר שיפוצים אדירים בדיוק בנקודות שזיהיתי אז,
יצרו חלל ברור נעים יותר ותמהיל של אופנה.
והנה לפני חודשיים הזדמן לי לראות את הפלא הענק החדש בבאר שבע הנקרא קניון להב או הגרנד קניון.
ולהלן הממצאים שלי: א. לא נעים להסתובב בקניון הזה, יש כל הזמן תחושה שהמעברים צרים, כמו מסדרונות.
ב. הצבעים לא נכונים, הוא משדר קור, אוקיי סבבה באר שבע - עיר חמה, תנו סביבה קרירה. אבל הוא לא
משדר אוירה, הוא קר לא רק בעיצוב גם בתחושה בפנים. הריצוף עם הפסים הכהים נראה זול ומעצבן בעין.
גם העמודים הכהים.. באופן מפתיע יש שם תחושה של מסדרון בית ספר, והתקרה הגלית המוזרה..
אזור האוכל שם לא מוגדר טוב. אין איזו "כיכר" מרכזית שאליה מגיעים, זה עיקר הבעיה שאני רואה איתו.
יש משהו בקומה 2 אבל בדרך כלל עושים כיכר כזו כך שכל הקומות משקיפות אליה או לפחות יש קשר עין..
שם אין בכלל ואזור "האוכל" - הפוד קורט בלעז, זה סתם התרחבות של המסדרון, כמו בתחנות מרכזיות.
הקניון מבחוץ גם כל כך אטום.. אם כבר היו עושים מכל הקירות הענקיים האלו קיר טיפוס גדול ומביאים אנשים
לפארק אקסטרים בשימוש הקירות שלו.