התפתחות קריירת אימון - סיפור אישי

tipuly

New member
התפתחות קריירת אימון - סיפור אישי

מאמנים יקרים אני חדשה בתחום האימון ועוברת כעת אימון בעצמי על פיתוח קריירה בתחום אחת המשימות שלקחתי על עצמי היא לשמוע סיפורי הצלחה ממאמנים על התפתחות קריירה אימונית אודה לכם אם תהיו מוכנים לכתוב פה משהו מהסיפור ההצלחה האישי שלכם - כיצד הגעתם לתחום? מה הקשר של העיסוק הקודם שלכם לאימון? האם אתם עוסקים באימון במשרה מלאה או בשילוב עם תחומים שונים? במידה ועוסקים בתחום במשרה מלאה- מה הכוחות והיכולות שאיפשרו לכם לעשות כן אשמח לקרא כל דבר שתהיו מוכנים לשתף בו בברכת חג חרות שמח שנחגוג בכל יום מחדש את החרות מעבר מעכב ונצליח להיכנס לארצות חדשות כל יום אפרת נצר וייס

tlingit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מאחלת לך הרבה הצלחה והנאה במסע האישי שלך
בתשובה לשאלותייך, אני יכולה לספר לך שעל האימון שמעתי לפני 4 שנים מחברים טובים בחו"ל, חברות שיצרתי בכנסים מקצועיים, ששמעו שאני מחפשת שינוי כיוון ואמרו לי שיש משהו שיכול מאד להתאים לי וליכולותי. חברה אחת גם קישרה ביני לחברה אחרת שלה, מאמנת אישית שיכולתי לשאול ולברר קצת יותר לעומק על מה מדובר. כך שחיפשתי איך ללמוד אימון רגע קט לפני שהוא הגיע לארץ.. שמחתי כשנפתחו בתי ספר שאיפשרו לי ללמוד פה, בלי נסיעות לחו"ל. מה שאיפשר לי לצאת לעבוד באימון בלבד (קשה לי לקרא לזה משרה..) היה leap of faith - מתוך שלמדתי את האימון הרבה מאד ועשיתי סטאז' ארוך מאד, וראיתי שמאד טוב לי במקום הזה ושאני עושה דברים טובים מאד למתאמנים שלי. החלטתי שאני רוצה להיות עם האש הזו כל היום ולא רק חלקו
אני מזמינה אותך לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

ליפט

New member
מאחלת לך אימון מוצלח ופורה

ואשמח לתת מהמעט שבאמתחתי...אם זה גם יתרום, שתינו הרווחנו בגדול. 1. בחרתי ללמוד את מקצוע האימון לאחר אימון מדהים שעברתי אצל מאמנת מדהימה. הוקסמתי מהמתודיקה ומהתהליך שחוויתי. 2. אני מאמנת בעולם התוכן ממנו באתי כך שהאימון הוא כלי שמשרת אותי במקצוע בו בחרתי מלכתחילה. 3. משרה מלאה (גם לי קצת מוזר להשתמש במונח "משרה"...עצמאים, את יודעת), אני מניחה שהשאלה היא אם זהו מקור תעסוקתי ופרנסתי הבלעדי - אז, כן. 4. הכוחות והיכולויות: רצון עז לעמוד בפני עצמי (עצמאית, כבר אמרתי?!) ולשלב הגשמה עצמית, הנאה, נתינה וענין. בהצלחה.

למעלה