התפתחות רוחנית ביום אחד יוגה טנטרה לבנה 2/6

ekongkarsingh

New member
התפתחות רוחנית ביום אחד יוגה טנטרה לבנה 2/6

זה קורה לראשונה בישראל ! סדנה בין-לאומית ביוגה טנטרה לבנה בואו ב-2 ביוני למכון וינגייט (8-18.30). טנטרה לבנה מהי ? סדנת יוגה מדיטאטיבית בת יום אחד, עוצמתית ומיוחדת במינה. טכנולוגיה בינלאומית, שהובאה למערב מהודו בשנות ה-70. סדנה הנודדת ברחבי העולם, ולראשונה מתקיימת בארץ. מה אוכל להפיק מהסדנה ? · שחרור עוצמתי אך מעודן של חסימות בתת-מודע · שיפור הזרימה האנרגטית בגוף ובנפש · בהירות רבה יותר בתודעה · שיפור מצב הרוח · שינוי אנרגטי בזמן קצר "היופי ביוגת טנטרה לבנה הינו העידון שלה היא מרוממת והיא נותנת לנו שליטה באמנות החיים" -יוגי בהג'אן מחיר מוזל לנרשמים מראש. לפרטים נוספים ולהסבר: לינק לאתר http://www.kundaliniyoga.co.il/whitetantra.html

לראשונה בישראל-יוגה טנטרה לבנה-2 ביוני

שלום לכולם אני מאוד רוצה להמליץ על ארוע-סדנא-קורס של יוגה טנטרה לבנה שישתרחש בוינגייט ביום שבת הבא ה 2 ביוני משעה 8 בבוקר ולמשך כל היום זהו ארוע שמתקים אחת לשנה בארצות שונות ברחבי העולם ועכשיו גם בישראל זהו יום שלם שבהם אנו מתרגלים יחדיו מדטציות עם מנחה מארה"ב והאנרגיה הקוסמית של המהאן טנטריק יוגי בהאגן סוג זה של אנרגיה יכול להתקבל אך ורק בסדנא כזו של יוגה טנטרה לבנה ואנחנו נחווה חוויה מאוד עוצמתית שתהיה איתנו הרבה מאוד זמן נחוה התעוררות התרחבות ותודעה גבוהה מתאים מאוד למטפלים מרפאים מתרגלי יוגה אומנויות ומדטציה אם אתם צריכים להיות שם תהיו שם יש מחיר מוזל לנרשמים מראש פרטים נוספים והסבר מלא בלינק לאתר http://www.kundaliniyoga.co.il/whitetantra.html

נראה לי שאתם כנופיה כלשהי

שבאופן כלשהו החליטה שמהאן מטריקס מארץ ניכר צריך להיות משורבב לכל שורה שניה בפורום החמוד שלנו אז שתדעו לכם שזה לא תקין מצידנו ואתם מוזמנים להפסיק ולחדול

אוקין

New member
דוד../images/Emo179.gif

אני מתפלאה עליך.... מציעים כאן התפתחות רוחנית ביום אחד... זה מאוד מתאים לפורום. לוח מודעות, מתאים להתפתחויות ממושכות כאלו... שגם אם תתבונן במיקרה לאחר שנה,הם עדין תקפים... אבל כאן...כאן הרי יפוג התוקף תוך יום בדיוק.

פליאה וגרורותיה

כפי שקורה גם לי לעיתים שאני מתפלא על מישהו אני מחפש מיד היכן תחמתי אותו במסגרות הבנותי אותו ומשחררו מיד (עד כמה שמיד יכול להיות מדויק וזריז) לחופשי כאן בפורום אנו פועלים במסגרת כללים מסוימים שהוצבו ביד הנהלתה גדולה ואני אמור להיות מונחה ואמון עליהם...הם המפרסמים יודעים זאת בלי כל צל של ספק. נקודה. אז כדי לצאת ידי חובה אני יורה בהם חיצים מפלסטיק כי אני מבין שבעוד רגע תתגלגל הודעתם לארכיון ומצד שני הם באים בהמוניהם ובאמת פה ושם רואים דיון בין המודעות אז סבבה

אוקין

New member
?????

שלי היה ממש בצחוק.(נורא הצחקתי את עצמי) כנראה שבעצמי זה נשאר. אני כנראה חייבת לשפר את ההמור שלי.......

חחומור שלך בסדר גמור

צחקתי גם אני וצחקתי בחזרה רק שצחקתי בפרצוף חמור סבר אז כנראה ששפת גוף מדברת ומשנה נתיבי הבנה תקני לך גמל ואם אפשר שיהיה נמרי דו דבשתי...הצחוק שלהם משגע

למעלה