התפתחות רוחנית

התפתחות רוחנית

הגילוי העליון של ההתפתחות הרוחנית היא האהבה. לא מספר הסדנאות שעברנו. לא מספר הגורואים שאנו יכולים לצטט, לא מספר הישויות שאנו רואים. גם לא מספר המלאכים העומדים על כתפינו. פשוט אהבה. לעצמנו, לסובבים אותנו. למקומנו בעולם. וליקום עצמו. אהבה המוקרנת מהחוץ פנימה, ואהבה המוקרנת מהפנים החוצה. לא אהבה תועלתית, לא תן וקח. לא אהבה התלוייה בדבר. אלא אהבה טהורה הנובעת מהלב . הרואה ערך בכל דבר. ואינה מדרגת לגדול וקטן, טוב ורע. הכל שווה. כל היתר, הישויות, הקונוסים, קרני האור והכוח. הן אמצעי עזר. נקודות מיקוד, מסביבן מתגבשת התודעה לכלל הצורה המופלאה של האהבה. אין להם חשיבות בפני עצמן. וכאשר אנו מגיעים לאותה אהבה, הם נעלמים מאליהם, כי אין בהם צורך יותר. נ.ב זוהי דעתי האישית, אינני קובע דבר, וישמרני אלוהים מניאו האיום. יעקב.

הבהלת אותו

אז הוא נתן קיק די קשה למצוא את אלה אם בכלל שאינם זקוקים לחרוט כלשהו לקרן כוח ואור...כיד הדמיון הטובה אם מצאת אחד לרפואה, אנא הראני ואדע

מאמיה

New member
כוח האהבה - הכל יכול

להרגשתי קצת החטאת את המטרה כשסיימת בבקשה מאלוהים שישמרך מניאו. היה יותר ראוי להודעה זו להסתיים באהבה. המוטו הזה של אהבה אני כל הזמן שומעת אותו. האם מעבר לישויות ששולחות לנו אותו (ואולי לבודהא) מישהו מכם מבין ומרגיש באמת את כוח האהבה ועוצמתה? פתחת ואמרת שזהו הגילוי העליון. אנחנו כל הזמן שואפים לזה. בת'כלס, מאוד קשה לי להביא זאת לידי יישום. יותר מזה - לא ממש בטוחה שאני מבינה מה זה אומר.
ניאו ויעקב, נהנית לשמוע את דעותיכם. חבל שאתם לא מצליחים לפעמים לשמוע אחד את השני.

netad169

New member
מקסים בעיני

ואמצעי העזר הם הנצנוצים המסייעים בדרך. תודה ויום טוב

מה זה אומר

למוטו הזה של האהבה אפשר להתייחס בכמה משמעויות. המשמעות האידילית שלו זה כפי שדוד אמר אהבת אם לתינוקה. הזדהות שלמה עד כדי ביטול העצמי עם האחר. במשמעות הרוחנית, אולי הפילוסופית שלו זה גבולות האני. האם אני משאיר את העולם מחוץ לגבולות האני או שנותן לו להכנס פנימה. במשמעות הרחבה זה מה שנקרא בפסיכולוגיה "ללכת עם" בניגוד ל "ללכת נגד". וזה אומר לקחת אחריות, או יותר נכון, בעלות, על הסביבה. זה על קצה המזלג. אני ממהר. בוקר טוב יעקב.

למעלה