"התצא הפרשדונה אם אנשוך עגבניות שקטות?"

tomerldt

New member
"התצא הפרשדונה אם אנשוך עגבניות שקטות?" ../images/Emo216.gif

שם:
אלבום השבוע:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:
מצב הרוח שלי עכשיו:
הרגע הטוב בשבוע:
הרגע הפחות טוב בשבוע:
סיכום השבוע במשפט אחד:
סיבה לחכות לשבוע הבא:
תוכניות לסופ"ש:
קיבלת דג זהב! מה יהיו 3 המשאלות שלך:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
תמונה: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
או
מה דעתך על רעיון של שיתוף פעולה בין קורין ל... - קורין ורונה קינן: - קורין ומירי מסיקה: - קורין ועברי לידר: - קורין ורוני סופרסטאר: - קורין ושלום חנוך: - קורין ורונית שחר: - קורין ובריטני ספירס: - קורין ודנה ברגר: - קורין ואביתר בנאי: - קורין וריטה: - קורין וביורק (Bjork): - קורין ואביב גפן: - קורין ויוני בלוך: - קורין ורדיוהד (Radiohead): - קורין ונורית גלרון: איך לדעתך יהיה ביצוע של קורין לשיר... - אהבת נעוריי (של שלום חנוך): - לאורך הים (של עפרה חזה): - מבול (של רונה קינן): - לקחת את ידי בידך (של יהודית רביץ): - אצלי הכל בסדר (של מיקה קרני): - היא כל כך יפה (של כוורת): - כלים שלובים (של גידי גוב): - סוכרייה (של רוני סופרסטאר): - על גגות תל אביב (של אלונה דניאל): - הלב (של מאיה בוסקילה): - אהוב יקר (של רונית שחר): - לונדון (של חוה אלברשטיין): * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
ועכשיו למשחק
אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "שורטי כאן הייתה ושורטי נעלמה אבל לפני לכתה השאירה פה את שמה.." (כתובת ברכבת התחתית \ נתן יונתן) סופ"ש רגוע, נעים ובטוח לכולם!

tomerldt

New member
יאללה אני אתחיל!

שם: תומר גיל: 18 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: "פירות אסורים" שיר השבוע של קורין: "אמסטרדם" - לאחר תקופה ארוכה התחלתי לאהוב אותו...!
שיר השבוע לא של קורין: עיניים זרות, כמה גילויים לגבי שיר אחד!!
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: "לחיות נכון" של רונה קינן מצב הרוח שלי עכשיו: מושלם! הרגע הטוב בשבוע: כל יום כמעט עם ברק, החזרות עם מיכל!! הרגע הפחות טוב בשבוע: לא עברתי טסט
סיכום השבוע במשפט אחד: רונה אני אוהב אותך! סיבה לחכות לשבוע הבא: 4 ימים באילת עם ברק והמשפחה שלי
תוכניות לסופ"ש: הופעה של רונה קינן
קיבלת דג זהב! מה יהיו 3 המשאלות שלך: קודם כל שיהיה טוב במדינה, שתהיה לי ולמיכל הופעה והיא תהיה מוצלחת! ו...אושר! הרבה אושר! ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "כל הגשרים כבר נשרפו מזמן..." "ומה עם הגשרים שאת שורפת.." :-| לא נכון!!! מה?!?! איך?!!? יווואו! עלינו על דבר חדש!!! - אני ומיכל לאחר שחשבנו שגילינו דבר חדש תמונה: תמונה מהחזרה האחרונה שלי ושל מיכל * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
או
מה דעתך על רעיון של שיתוף פעולה בין קורין ל... - קורין ורונה קינן:
- קורין ומירי מסיקה:
- קורין ועברי לידר:
- קורין ורוני סופרסטאר:
- קורין ושלום חנוך:
- קורין ורונית שחר:
- קורין ובריטני ספירס: :-| - קורין ודנה ברגר:
- קורין ואביתר בנאי:
- קורין וריטה: :
- קורין וביורק (Bjork):
- קורין ואביב גפן:
- קורין ויוני בלוך:
- קורין ורדיוהד (Radiohead):
- קורין ונורית גלרון:
איך לדעתך יהיה ביצוע של קורין לשיר... - אהבת נעוריי (של שלום חנוך):
- לאורך הים (של עפרה חזה):
- מבול (של רונה קינן):
- לקחת את ידי בידך (של יהודית רביץ):
- אצלי הכל בסדר (של מיקה קרני):
- היא כל כך יפה (של כוורת):
- כלים שלובים (של גידי גוב):
- סוכרייה (של רוני סופרסטאר): :-\ - על גגות תל אביב (של אלונה דניאל):
- הלב (של מאיה בוסקילה):
- אהוב יקר (של רונית שחר):
- לונדון (של חוה אלברשטיין):
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ועכשיו למשחק אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "שורטי כאן הייתה ושורטי נעלמה אבל לפני לכתה השאירה פה את שמה.." (כתובת ברכבת התחתית \ נתן יונתן) נוו זה ברור... נתן יונתן היה חבר בכנופייה של ברנשים (!) שפשטה על כל תחנות הרכבות התחתיות באוקריאנה (המדינה בה הוא נולד) וכתבו את שמותיהם על קירות התחנות התחתיות בטושים בלתי מחיקים! נתן היה מאוהב בבחורה בשם "שורטי" שזה קיצור ל - שורטיאנה, שגם היא הייתה חלק מאותה הכנופייה, ובעצם הוא הקדיש לה את הבית הראשון לאחר שרשמה בטוש בלתי מחיק!!! "שורטי הייתה פה". לאחר שרשמה את משפט זה, נתן לא ראה אותה יותר לעולם. ומכאן בא המשפט הזה. סיפור עצוב, ללא כל ספק.

A m 0 s

New member
ארוך היום...

שם: Amos גיל: 15 מגורים: הוד"ש! אלבום השבוע: יום יום - דנה ברגר
אלבום שהציל אותי! שיר השבוע של קורין: לחיות, אקע"ש, ימי הפרח...... ועוד... שיר השבוע לא של קורין: חרותי - דנה ברגר שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: אין מושג.. מצב הרוח שלי עכשיו: סביר.. הרגע הטוב בשבוע: היום?! הרגע הפחות טוב בשבוע: יום שני - היה חרא יום; יום כ"כ קשה! סיכום השבוע במשפט אחד: "חרא + סביר = השבוע שהיה לי!" סיבה לחכות לשבוע הבא: אין סיבה, אך עדיין אני מצפה! תוכניות לסופ"ש: דנה ברגר
בתמונע!! יאאאאאאא קיבלת דג זהב! מה יהיו 3 המשאלות שלך: בריאות, אושר, קבלה... ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "חרותי מתנוססת על דגל, חרותי היפה בבנות..." תמונה: לא! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * או מה דעתך על רעיון של שיתוף פעולה בין קורין ל... - קורין ורונה קינן: נשמע טוב! - קורין ומירי מסיקה: אה?! - - - אולי! - קורין ועברי לידר: נשמע מעניין! - קורין ורוני סופרסטאר: בעעעעעעעע - קורין ושלום חנוך: לא אוהב אותו, בכככככלל!! - קורין ורונית שחר: נחמד מאוד! - קורין ובריטני ספירס: באמת שמעניין!! - קורין ודנה ברגר: מקסים בחזקת 18 וחצי! - קורין ואביתר בנאי: לא אוהב גם אותו; למרות שהוא בסדר.. - קורין וריטה: טוב.. - קורין וביורק (Bjork): חזק! - קורין ואביב גפן: בעעעעעעעעעעעעעעעע - קורין ויוני בלוך: בעעעעעעעעעעעעעעעעע - קורין ורדיוהד (Radiohead): לא מכיר אותם! - קורין ונורית גלרון: נחמד... איך לדעתך יהיה ביצוע של קורין לשיר... - אהבת נעוריי (של שלום חנוך): מוזר - לאורך הים (של עפרה חזה): מזעזע - מבול (של רונה קינן): מעניין ומוזר! - לקחת את ידי בידך (של יהודית רביץ): מצחיק! - אצלי הכל בסדר (של מיקה קרני): *--- זה גם של ג'וזי כץ (במקור) אבל אני יותר אוהב את של מיקה... אהה נשמע נחמד... - היא כל כך יפה (של כוורת): אה?! - כלים שלובים (של גידי גוב): מוזר.. - סוכרייה (של רוני סופרסטאר): חחחחחחחח קורע! - על גגות תל אביב (של אלונה דניאל): אני לא חושב שאני אוהב את זה.. - הלב (של מאיה בוסקילה): שיר דוחה! - אהוב יקר (של רונית שחר): רק רונית יכולה לשיר את השיר הזה.. לא יעזור! - לונדון (של חוה אלברשטיין): חחחחחחח גם מצחיק! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ועכשיו למשחק אז ככה, גם השבוע אני דורש מכולם להיות יצירתיים ותשתדלו להפעיל את הדמיון הפרוע ביותר שיכול להיות לכם!! כל סוף שבוע יירשם פה, בסקר סוף השבוע, משפט מסוים מתוך שיר של קורין וכל אחד יצטרך לתת את הפירוש ההזוי \ המשעשע \ המעניין שיש לו לגבי אותו השיר - רצוי להתרחק מהמציאות ומהפירוש האמיתי של הציטוט. בעקבות מה לדעתכם נכתב המשפט הזה? "שורטי כאן הייתה ושורטי נעלמה אבל לפני לכתה השאירה פה את שמה.." (כתובת ברכבת התחתית \ נתן יונתן) באמת שאין לי שום רעיון! מוזר!

|גיט"ואולי דקה יותר מידי.רציתי אותך קרוב עלי"

שם:דנה גיל:15 מגורים: לוד אלבום השבוע:ממ...יש כל מיני. שיר השבוע של קורין: על שפת המזרקה. שיר השבוע לא של קורין:דע-של עלמה זוהר. שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:Losing grip מצב הרוח שלי עכשיו:מצויין!! הרגע הטוב בשבוע:בבר אילן....כמה צחוקים היה XD הרגע הפחות טוב בשבוע:מממ..המבחן בפיזיקה!!...למה המציעו את המקצוע הזה?!??! סיכום השבוע במשפט אחד:אחלה שבוע... סיבה לחכות לשבוע הבא: או יותר נכון הסיבה לא לחכות לשבוע הבא...תעודות!!!!!! האהאהאא תוכניות לסופ"ש: לחרוש על הגיטרה המושלמת שלי להמציע כמה מנגינות מגניבות,להלחין שירים,וללמוד כמה שירים. קיבלת דג זהב! מה יהיו 3 המשאלות שלך:בריאות,שכל(זה משהו שחסר אצלי לצערי הרב),ואושר כמובן. ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : ממממ....ציטוט שלקחתי מחברות שלי מורן:"שרית,בואי תלווי אותי" שרית:מה אני ניראת לך מכון ליווי?!?!?! תמונה: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * או מה דעתך על רעיון של שיתוף פעולה בין קורין ל... - קורין ורונה קינן:
- קורין ומירי מסיקה:
- קורין ועברי לידר:
זה יכול להיות טוב... - קורין ורוני סופרסטאר:
- קורין ושלום חנוך:
- קורין ורונית שחר:
- קורין ובריטני ספירס:זה יהיה מעניין... - קורין ודנה ברגר:
- קורין ואביתר בנאי:
- קורין וריטה:
ממש לא!!! - קורין וביורק (Bjork):
- קורין ואביב גפן:מממ....
- קורין ויוני בלוך:
- קורין ורדיוהד (Radiohead): - קורין ונורית גלרון:
זה יכול להיות נחמד סה''כ.

theim

New member
אהא

שם: איתמר גיל: 18 ו...8 וחצי חודשים:) מגורים: תל מונד אלבום השבוע: the velvet underground&nico שיר השבוע של קורין: "פשוט כל כך" שיר השבוע לא של קורין: אממ... שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: רק החיים/לאה שבת מצב הרוח שלי עכשיו: יציב סיכום השבוע במשפט אחד: 'סדר סיבה לחכות לשבוע הבא: לא עולה לי עכשיו קיבלת דג זהב! מה יהיו 3 המשאלות שלך: 100 מיליון דולר, אהבה, לאכול בלי להשמין ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "היינו פה ונהיה גם שם ובינתיים פה ושם, מותר לחגוג"(פשוט כלכך קורין) תמונה: מה דעתך על רעיון של שיתוף פעולה בין קורין ל... - קורין ורונה קינן: מעניין מאוד - קורין ומירי מסיקה: לא קשור לעולם - קורין ועברי לידר: מגניב - קורין ורוני סופרסטאר: הזוי - קורין ושלום חנוך: 'סדר - קורין ורונית שחר: 'סדר - קורין ובריטני ספירס: כן! - קורין ודנה ברגר: משעמם - קורין ואביתר בנאי: טוב - קורין וריטה: לא! - קורין וביורק (Bjork): אה-האא - קורין ואביב גפן: כן!!!!! - קורין ויוני בלוך: כן!!!!! - קורין ורדיוהד (Radiohead): למה לא? - קורין ונורית גלרון: לא

tomerldt

New member
סוף סוף מישהו חזר אלינו ../images/Emo6.gif

וד"א מצחיק העניין שבסופו של דבר אנשים אומרים "כן" על קורין ובריטני, שזה היה הכי בצחוק מכל אלה שכתבתי. נודיע לקורין שהיא צריכה להתחיל לחשוב על העניין אם כך...!

m757

New member
"ועורב צועק עלי עלי עלי.."

שם: מיכל גיל: 16 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: עיר קטנה. שיר השבוע של קורין: תנינענק. שיר השבוע לא של קורין: "לבשבור" - גרסת האולפן.
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: שיר בכיף. מצב הרוח שלי עכשיו: טוב. הרגע הטוב בשבוע: החזרות. הרגע הפחות טוב בשבוע: יום שישי.. סיכום השבוע במשפט אחד: יום שבת רונה.
סיבה לחכות לשבוע הבא: אין משהו מיוחד. תוכניות לסופ"ש: רונה!!! קיבלת דג זהב! מה יהיו 3 המשאלות שלך: בריאות, גיבסון לס פול וכמובן שההופעה תהיה טובה.. ציטוט השבוע (מתוך שיר\\ספר\\טלויזיה\\כל דבר אחר) : "הטבע חי, היום יפה, מרוב שמחה קורין בוכה".. תמונה: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * או מה דעתך על רעיון של שיתוף פעולה בין קורין ל... - קורין ורונה קינן:
- קורין ומירי מסיקה:
- קורין ועברי לידר:
- קורין ורוני סופרסטאר:
- קורין ושלום חנוך:
- קורין ורונית שחר:
- קורין ובריטני ספירס:
- קורין ודנה ברגר:
- קורין ואביתר בנאי:
- קורין וריטה:
- קורין וביורק (Bjork):
- קורין ואביב גפן:
- קורין ויוני בלוך:
- קורין ורדיוהד (Radiohead):
- קורין ונורית גלרון: זה לא יהיה ילדותי מידי?! איך לדעתך יהיה ביצוע של קורין לשיר... - אהבת נעוריי (של שלום חנוך): נחמד. - לאורך הים (של עפרה חזה): לא נראה לי. - מבול (של רונה קינן): גם לא. - לקחת את ידי בידך (של יהודית רביץ): נחמד. - אצלי הכל בסדר (של מיקה קרני): מעניין. - היא כל כך יפה (של כוורת): חמוד. - כלים שלובים (של גידי גוב): מדהים. - סוכרייה (של רוני סופרסטאר): לא נראה לי שקורין תוכל להתמודד עם כזאת מורכבות. - על גגות תל אביב (של אלונה דניאל): מעניין. - הלב (של מאיה בוסקילה):
- אהוב יקר (של רונית שחר): רק רונית - לונדון (של חוה אלברשטיין): מגניב !

tomerldt

New member
הציטוט!! ../images/Emo6.gif

ויאללה גרסאת אולפן ללבשבור!!! מה שכתבת לגבי נורית גלרון וקורין ביחד זה מה שאני רציתי לכתוב ושכחתי

למעלה