התקבלה תשובה מהרשות על הערעור שלנו

noam4u

New member
התקבלה תשובה מהרשות על הערעור שלנו

שלום לכולם היום קיבלנו (סוףסוף) תשובה מהרשות על פנייתנו. רשות ני"ע קיבלה את אחד הערעורים שלנו והציונים יעודכנו לכולם. אנא התעדכנו באתר הרשות ובידקו את הציון המעודכן. אנו ממשיכים לפעול למען כל הסטודנטים ולנסות לערער על שאלות נוספות.כמובן שאעדכן כשיהיה עוד חדש! נועם

dudusan

New member
על השאלה אם מה יקרה למחיר האופציה

שריבית היורו תרד. מה שלא הבנתי זה האם קיבלו את 2 השאלות, או שביטלו את השאלה?

may331

New member
הבנתי לגבי תשואה עולה או יורדת קיבלו את 2 התש

dudusan

New member
את מדברת על השאלה

שמה ייקרה לתשואת האיגרת עם ידחו את את תשלום הקרן והריבית? איפה למדת שאת יודעת את זה?

noam4u

New member
קצת סדר

בואו נעשה קצת סדר. כרגע יש לי מסמך רישמי מהרשות (סוף סוף קיבלנו תגובה למכתב שאנחנו שלחנו) שאומר שקיבלו רק שאלה אחת והיא שאלת ריבית היורו. שם קיבלו שתי תשובות נכונות. בפירוש נכתב שם שלא קיבלו את שאלת התשואות ואם מרצה כלשהו אומר לכם על זה משהו, אז כנראה הוא לא מעודכן... קחו בחשבון שכל אחד ינסו לקחת לעצמו קרדיט על דברים אבל שיהיה לו לבריאות אם זה עושה לו טוב. אנחנו ממשיכים לפעול לטובת כל הסטודנטים ומוציאים מכתב נוסף לרשות על שאלות שדחו את הערעור בהן.כמובן שאם יהיה עדכון, אני אעדכן כאן.

רחלי168

New member
תשובה מהרשות לני"ע

היי נועם, ראשית,תודה על העדכון המהיר מצידך...
שנית,האם להערכתך יש סיכוי שהרשות יקבלו/יפסלו שאלות נוספות בהמשך(או שפעם אחת הם מודיעים אחרי שבדקו וזה סופי?) זה שהם קיבלו 2 תשובות כנכונות(בשאלה הספציפית)לא אומר שהם בסדר-מדוע לא פסלו את השאלה?? הרי אם לא נתנו אופציה ל2 תשובות נכונות/יש יותר מתשובה 1 נכונה-הרי שהשאלה עצמה פסולה מלכתחילה וכן גם יתר השאלות שיש בהם אפשרות ליותר מתשובה אחת נכונה. מה דעתך בעניין? רחלי.

dudusan

New member
אולי זה יעזור

[email protected], זהו המייל של דבורה שהיא מעין אחראית על הבחינות. ביום חמישי בפתיחת מחברות היא אמרה במפרשות שבמצב כזה יפסלו את השאלה, אבל הם לא. אני מציע לכול מי שלא הצליח בשאלה הזאת לשלוח מייל ולשאול אותה למה לא פוסלים שאלה שיש לה 2 תשובות נכונות. תעבירו הלאה.

רחלי168

New member
פנייה לדבורה מהרשות

נועם,אתה ממליץ לפנות אליה במייל ולשאול? או שלחכות לתשובה שאתם תקבלו ואז לפעול כך או אחרת?

noam4u

New member
קיבלנו תשובה

בעיקרון קיבלנו תשובה וממשיכים לפעול. הכי טוב זה דרך הערעורים, אין טעם לשלוח לה מיילים ישירים בנושא כי התשובה תהיה "תערערו"

dudusan

New member
אולי זה לא יעזור

אבל בטח לא יזיק. לדעתי אם מספר רב של אנשים יפנו לרשות (לדבורה) המודעות לבעייתיות תעלה. ואולי יבטלו את השאלה או שיבדקו עוד שאלות. קל להגיד תערערו... בסך הכל עוד 420 ש"ח.

רחלי168

New member
ערעור

אז אתה מציע לחכות לשלב הערעורים?הבעיה שזה נסחב עד אמצע יולי הפתיחת מחברות+הגשת ערעור.....

noam4u

New member
אני גם חושב שזה לא תקין

אנחנו ממשיכים לפעול בנושא

dudusan

New member
אולי מכתב רשמי

או אפילו פנייה לבית משפט. בפתיחת מחברות בחינה ביום חמישי הם אמרו במצב של 2 תשובות נכונות הם יבטלו את השאלה. לא נראה לי הגיוני שיש שאלה עם 2 תשובות נכונות, בבחינה שאלתי את הבוחנת האם הגיוני שלשאלה הנ"ל יש 2 תשובות נכונות, היא שאלה את המשגיחה, המשגיחה ביררה מול הרשות ואחרי כמה דקות חזרה אליי ולכל החדר בתשובה שיש רק תשובה אחת נכונה בשאלה הנ"ל. מתוך הנחה שיש רק תשובה אחת נכונה בשאלה הנ"ל אני ועוד מספר אנשים שאני מכיר יצאנו מהנחה שהתשובות הנכונות בפועל בשאלה זאת הן לא נכונות, לכן לא בחרנו אותן. זה מאוד מרגיז כי בסך הכל השאלה הייתה מאוד פשוטה ואת התשובה ידעתי אך מכיוון שהטעו אותי, סימנתי את התשובה הלא נכונה ועקב כך נכשלתי בבחינה

רחלי168

New member
ביטול שאלה עם 2 תשובות נכונות

מי אמר שיבטלו את השאלה במצב של 2 תשובות נכונות?אם ככה הם צריכים לפסול 5 שאלות מה שאין סיכוי שיקרה. אם יפסלו 2 זה יהיה נס! הבנתי שאתמול בפתיחת מחברות נאמר לאלו שבאו לפתיחת מחברת שיש כמות גדולה של מערערים,וכן אנשים דיברו שיקחו את זה הלאה לבג"צ...אולי רק ככה הם יבינו שאכן עשו עוול לנבחנים,ומשהו סוף סוף יתחיל לזוז לטובתינו...

רחלי168

New member
תגובה בחזרה לרשות לני"ע

שלחתם להם מכתב חזרה על תגובתם? לדעתי,הם צריכים לפסול לגמרי שאלה/שתיים(לתת פקטור לכולם) כדי לצאת איכשהו בסדר איתנו(וגם זה לא 100%)ואני כבר לא מדברת על השאלה על אופ' על מניית כיל שלא נכלל בכלל בחומר לבחינה ואיך בכלל ציפו שנדע דבר כזה?זה חדש בשוק...

may331

New member
נועם חוץ מעירעור מה עוד ניתן לעשות ?

הי נועם האם ניתן ללחוץ על הרשות בנוסף לעירעור אולי איזו עצומה או לחץ כזה או אחר על הרשות אני מרגיש חסר אונים שעירעור זה הכלי היחידי שיש לי על מנת לשפר את מצבי (ציון 55) אולי שווה לארגן איזה כנס או מפגש על מנת להחליט החלטה משותפת של כלל הניכשלים ... איך לדעתך ניתן ללחוץ עליהם עוד ?

noam4u

New member
כרגע אין הרבה מה לעשות

אחרי שידחו כל הערעורים (בתקווה שלא), ניתן יהיה לפנות לבג"צ עצתומות לא יעזרו פה לדעתי...

למעלה