התקבלתי לבצלאל ו...

ניננה

New member
התקבלתי לבצלאל ו...

התקבלתי לשמחתי הרבה לבצלאל ויש לי כמה שאלות.1) אילו דברים אני צריכה לקנות לפני שנת הלימודים (מחשב , מדפסת וכו)? 2)האם קשה להסתדר ללא רכב בירושלים? (אני יודעת שאצטרך לנסוע הרבה לקנות חומרים) 3)ההוצאות בשנה הראשונה גבוהות ? (כמה בממוצע מוציאים על חומרים?) תודה מראש לעונים

in

New member
לא לקנות שום דבררררר!!!!!!

יש אחלה אוטובוסים בירושלים הוצאות תלויות רק בך זה תלוי באיזה חומרים תבחר/י לעבוד זה יכול להיות מזבל ממוחזר עד זהב וטיטניום על תמהר/י לקנות משהו יהיה לך מספיק זמן בתחילת השנה בהצלחה

dodsos

New member
כלום!!!!!

חכי לסוף שנה ראשונה, ואז תקני מחשב. יש חוות מחשבים בביצפק, ואפשר ומומלץ להשתמש בה, בעיקר למי שעוד לא מכיר כל כך. לא קשה לחיות בלי רכב, אבל זה תמיד יותר נוח. יש אחלה אוטובוסים, ואל תישכרי דירה בגבעה הצרפתית. יש שם אחלה דירות במחיר סבבה, אבל מדכא שם אימים... תגורי בעיר - רחביה, נחלאות, מושבה , קטמון הישנה טלביה. אל תדאגי כבר יגידו לך מה לקנות ומה לעשות כשתתחילו ללמוד. הכי חשוב - בלי לחץ!

ניננה

New member
אם אגור במרכז..

אז זה יהיה כמעט בלתי אפשרי להסתדר בלי אוטו...איך אחזור מהבצפר בשעות מאוחרות למשל...זה תמיד להסתמך על מישהו אחר....לא? בשנה הראשונה אפשר לעבוד? לומדים 5 ימים בשבוע?

dodsos

New member
יש קו 19

לא חובה אוטו. חוץ מזה ממש לא בעיה להשיג טרמפ בשעות חותר מאוחרות. רוב האנשים גרים שם, ומסתבר שגם להרבה סטודנטים בבצלאל יש אוטו. המלצה אישית - אל תעבדי. תעברי את שנה ראשונה ואז אפשר. אם תעבדי - לא תשרדי. זה סופר אינטנסיבי.

s h n i t z e l

New member
יש מי שהצליח לעבוד וגם ללמוד...

בכל 4 השנים. ההמלצה שלי לתקופה הזו- לאגור הרבה שעות שינה ולהסתכל הרבה על אתרי/ספרי עיצוב.

s h n i t z e l

New member
כן...

כשנגמרים הפירורי לחם אני מפנה עצמי למקצוע העיצוב... (ושניצל הוא אמנם זכר, אבל אני בת...)

dodsos

New member
אווווו!!!!! אני מריח מלחמה!!!!!!!

או שזה השמן של הטיגונים... בכל מקרה, צריך פה איזה שניצל משניצל...

כל הכבוד!!!!../images/Emo97.gif

כמו שענו לך כאן,אכן רצוי לא לקנות כלום. אל תדאגי יהיו לך מספיק הוצאות...:) בהחלט לא צריך רכב בי"ם,יש תחבורה מעולה מכל מקום להר הצופים. לגבי עבודה,אני עבדתי כל השנים כקוסמת לילדים והרווחתי יפה מאוד. עבדתי בעיקר בסופי שבוע. את יכולה לאמץ את המקצוע הזה לכמה שנים- זה ממש כייף , או כמו שאר חברי ,את יכולה לעבוד בבר ,בנקיון ,בסינמטק וכו'. אפשר לעבוד,ואת יודעת איך זה,ככל שדוחסים יותר- מספיקים יותר... שיהיה לך בהצלחה ובהנאה גדולה!! ספרי לנו פה מה קורה איתך מידי פעם.. יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה