--- התקבלתי לירושלים היום ---

feurie

New member
--- התקבלתי לירושלים היום ---

כמה נקודות: 1. תודה לפורום ובעיקר ללטינית מספר 1. 2. לכל המעוניינים ללמוד בי-ם: אם אתקבל לתל אביב , אבטל את ירושלים. 3. יש עוד סיכוי , שאוותר על כל עניין לימודי הרפואה ואבטל בכל המקומות, ולמען חברי הפורום הזה - אנסה לקבל החלטה זריזה ביותר! ועוד משהו - הפורום הזה מאבד כיוון קצת בזמן האחרון. טוב - אולי זה רוחות המלחמה. בהצלחה לכל השאר.

leviatam

New member
ידידי / ידידתי

אם אתה שוקל לוותר על רפואה - עשה לעצמך טובה, לחולים שבדרך ולממתיני הפורום. מי שלא נרשם מתחושה יסודית ומבוססת של שליחות - עדיף שיוותר ויעשה טובה לכולם. רופא זה מקצוע משליחות ותו לא. לא נרשמים לרפואה כי זה המקצוע עם תנאי הקבלה הכי קשים, או בגלל שמשעמם ולא יודעים למה להירשם או בגלל פסיכומטרי בשמיים ואפילו לא בגלל אבא מנהל מחלקה. נרשמים כי באמת רוצים.

feurie

New member
ידידי היקר,

תודה על המכתב החיובי.. אני מקווה שכשתגדל תבין שהחיים הם לא שחור ולבן. יש עוד פרמטרים מעבר ל"באמת רוצים" הקצת ילדותי. גם אם יש רצון חזק, יש אילוצים אחרים ולא הכל בידיים שלך. איך שלא יהיה - אני מקווה שתצליח (ולא על ידי הפלת מועמדים אחרים ...
)

lernery

New member
קראתי מספיק סיפורים על אנשים שנרשמו

מסיבות תמוהות והפכו לרופאים הכי טובים בתחומם. אי אפשר לדעת וכל אחד אלה השיקולים שלו... והקטע הזה של להחליט שרק מי שרוצה רפואה מסופר-דופר של שליחות הוא זה שצריך ללמוד רפואה הוא קטע פקאצ'י למהדרין..

nightriders

New member
רפואה היא שליחות?

אולי תגיד לי מי שלח אותך? העניין של השליחות מצחיק אותי בכל פעם מחדש.

מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

שמחה שהפורום עזר לך, ושיהיה לך המון בהצלחה, תחליט מה שתחליט.

AbuDr

New member
הבן שלי עדיין בהמתנה../images/Emo4.gif

יש למישהו מושג כמה נשארו בי_ם בהמתנה, ועד מתי יהיו שם בהמתנה?

I have an offer you can't feruse

אני התקבלתי לתל אביב- אני אתן לך את תל אביב ואתה תתן לי את ירושלים (קצת כמו במונופול)..הולך?

למעלה