התקבלתי למשפחת הזאבים

1ט ל י

New member
התקבלתי למשפחת הזאבים../images/Emo4.gif

זה סופי! יש לי לופוס. הייתה לי אתמול ביקורת אצל הרופא, והוא אמר שזה סופי. מה השתנה שגרם לאבחנה? יש לי דלקת פרקים. אני קצת עצובה. אני לא יכולה יותר להשלות את עצמי שיש סיכוי שזה לא לופוס, שזה משהו חולף. יהיה טוב...

lupland

New member
ודאות סופית

היי טלי. סיימתי לפני כמה דקות את המרתון שהתחיל מהבוקר על חזרה על המקצועות השונים שאני למד וסוף סוף נכנסתי כדי לראות מה היה היום במסחר.בד"כ אני נכנס לכאן אחרי שגמרתי "לשוטט" בכמה אתרים אבל במקרה או לא במקרה פשוט לחצתי על אתר "הבית" שלנו והנה מצאתי את ההודעה שלך והחלטתי להשיב כרגע. אז... ברוכה הבאה לא נשמע טוב.גם לכתוב שאני שמח...לא בדיוק אבל יש לי כן שמחה קטנה בשבילך והיא שמחת הודאות. חוסר הודאות הוא מנת חלקנו בעולם הזה.בחיי היום יום יש לנו לא מעט "חוסרי ודאות" לגבי דבר זה או אחר.מה יהיה עם העבודה? מה יהיה עם הלימודים? מה נעשה אח"כ? מה יקרה אם פתאום תתפרץ המחלה? מה יהיה עם החשבון בבנק?יש עוד ועוד והגדול מכולם כמובן הוא איך לא...האהבה. אבל לא בזה עסקינן היום. אני מעדיף להשתמש במושג הזה בשעה שאני מאמין שאנשים אחרים יכנו אותו בשם זה או אחר אבל הכוונה מובנת וזה העיקר. עד כאן החארטטה לקנטטה של הפילוסוף החקלאי. ברוכה הבאה לשבטנו הקטן.ומעל לכל אני שמח בשבילך כרגע שנסתיימה עוד "אי ודאות" בחיי היום יום שלך.

ל3

New member
לטלי היקרה

חבל שההבחנה הסופית היא בכוון הלופוס אבל עדיף לפחות שתדעי מה יש לך לא? ככה את מוכנה " לקרב" ויכולה לתקוף את האויב לפני שזה תוקף אותך. טלוש´ נורא רציתי לשמוע שזה סתם אפיזודה חולפת ושבטח זה רק וירוס או משהו אך תראי, גם אם המחלה אפשר לחיות מצוין אם שומרים- אנחנו לא ניתן שיגבילו אותנו בשום דבר נכון? החזיקי מעמד. אנחנו תמיד פה איתך שלך, שירי

1ט ל י

New member
אסף ושירי...

תודה על התמיכה והעידוד. ההרגשה הפיזית שלי לא השתנתה. הידיים כואבות לי כבר יותר מחודש, ההרגשה הכללית שלי הרבה יותר טובה מאשר שהיתה לפני שנה כשהמחלה התחילה להפריע לחיי היום יום שלי והתחלתי לסבול ממנה (היא התחילה בערך לפני שנתיים להראות את פרצופה בחיי). העובדה שאני יודעת סופית שזה לופוס עוזרת לי גם בתביעה למשהב"ט, גם לכך שאני יודעת מה יש לי וגם לכך שיודעים איזה טיפול לתת לי במקרה הצורך (טיפולים שלא נותנים למישהו שאולי יש לו לופוס. גם חיסון נגד דלקת ראות אני אקבל. בנוסף יעשו לי בדיקות למחקר (שהסכמתי להן כמובן), שאני לא צריכה לשלם עליהן, ואחת מהן הייתי צריכה גם ככה לעשות דרך קופ"ח. ובכל זאת אני מבולבלת. יעבור לי. כשאמרו לי שאני אולי חולה הייתי במשבר גדול יותר. ושוב תודה,

lupland

New member
כבר הדלקתם את האורות בעץ האשוח?

היי אחותי "החדשה". עזבי ת´משברים לרגע. לפני שאני אשכח.אם לא איכפת לך.תאספי את כל.ואני חוזר שוב כל המסמכים בנוגע לתביעה שלך נגד משרד הבטחון משום שלצערי עוד "נוכל" להפיק מהם תועלת בעתיד עם "מתווספים" חדשים לצערנו. על איזה בדיקות למחקר את מדברת שם? ולסיום תודה על התודה שהודית לנו.תודות רבות אסף

1ט ל י

New member
בכל מקרה...

אני שומרת את כל המסמכים באופן מסודר ומתוייק (למרות שתיק המסמכים שלי זקוק לסידר דחוף). אם/כשיהיה צורך, אני אסרוק אותם ואשלח. הבדיקו שמדובר בהן: אקו לב, בדיקת ליחה, בדיקת דם ותפקודי ריאות (מאחר ואני אסמתית הייתי אמורה לעשות את התפקוד ריאות הזו בכל מקרה בפברואר, אז אני אבטל את התור). זה מחקר שעושים ספציפית שם. לא הסבירו לי יותר מידי על זה, אבל אני אשמח לעזור. מה יש לי להפסיד? 3 שעות מחיי?

ritosh

New member
טלי,../images/Emo24.gif

בהמשך למסר (מה קורה? גאיה, אי אפשר להכנס לתיבת המסרים!) על איזה מחקר מדובר? מי מנהל אותו?וכדו´. אשמח לדעת יותר פרטים. דרך אגב, יש לי עו"ד קליברית שמתעסקת רק עם תביעות למשהב"ט. אם תרצי אשמח להכיר לך אותה. מה קורה עם התביעה שלך?

ל3

New member
טלוש´

על הכבוד על היוזמה והרצון לעזור- כן ירבו כמוך. אני כבר מזמן אימצתי אותך אל משפחתנו ( עוד כשנפגשנו לראשונה בוואלה אם את זוכרת....) וההבחנה הסופית, גם אם הייתה לכיוון השלילי לא הייתה גורמת לנו " לסלק" אותך מפה (
) וכבר נאמר פה משהו נכון- " הגרוע מהידיעה עצמה הוא חוסר הידיעה"!

gaia20

New member
טלי יקירתי

קראתי את מה שכתבת ואת מה שאסף כתב לך ואני חייבת לציין שאני מסכימה איתו לגמרי חוסר ודאות זה אחד הדברים שגורמים לי, לפחות, ללחץ וחרדה ועכשיו, אחרי שאת יודעת בוודאות מה הולך לך בגוף, אני בטוחה שתקבלי את הטיפול הטוב ביותר וגם את מבפנים בטח מרגישה עכשיו קצת הקלה שעכשיו את יכולה לקרוא לזה בשם. אנחנו תמיד נשאר לרשותך, מתי שתרצי!

1ט ל י

New member
אז ככה...

ריטה, שלחתי לך מסר, ואני כבר לא זוכרת מה כתבתי. אני אברר יותר פרטים על המחקר ביום שני כשאני אעשה את הבדיקות, ואז אני אוכל לענות לך. בכל מקרה חבר´ה, אני אמשיך לעדכן. כבר התאוששתי סופית מההלם והכל בסדר, חוץ מהעובדה שהידיים שלי כואבות ונפוחות, אבל לפחות אני יודעת למה. אפילו אם זה דלקת פרקים. תודה לכולכם,

למעלה