התקבלתי לתואר שני

Javelin

New member
התקבלתי לתואר שני

באוניברסיטת באר שבע, מישהו מכיר עבודות סטודנטים שעוסקות בתכנות באיזור ?

יפה, תשתדל שעבודת המסטר תהיה

בפרויקט מעשי/תעשייתי בטכנולוגיות עדכניות כך שישמש לך כנסיון ברזומה

Javelin

New member
אפשר לשאול שאלה פרטית

באיזה אוניברסיטה אתה עושה את התואר השני ? ומה ההתמחות שלך ? כי לפי מה שאני זוכר רוב המסטרנטים בר-אילן עסקו בדברים לא פרקטיים להחריד כמו בינה מלאכותית, איזה תחום נחשב תחום מעשי תעשיתי ? תודה

Javelin

New member
הסתכלתי בתחומי המחקר שלהם

Artificial Intelligence Algorithms Artificial Life Bio-Inspired Computing Computational Biology Computational Complexity Computational Geometry and Applications Computer Graphics Constraints Processing; Distributed Constraints Networks Cryptography Distributed Computing and Comunication Networks Employee Timetabling Natural Language Processing Program Analysis Programming Languages storage systems performance management אלה התחומים רוב הנושאים הם תיאורטאים לחלוטין, וכמו שראיתי בטרד הקודם רובם לא שימושים שזה די הגיוני כי האוניברסיטה מטאתה לחקור לא בהכרח אפסקטים תעשיתים השאלה מתוך הרשימה הנ"ל מהם התחומים שכדאי ללכת עליהם ? בתודה מראש חן

אני לא סטודנט לתואר 2 אבל

מהסתכלות על הרשימה- אילו רק מסגרות השאלה באיזה תוכן ממלאים. למשל הנושא של חישוב מבוזר (DISTRIBUTED COMPUTING) הוא נושא חם מאד,אם תפתח מערכת חישוב מבוזר כתזה תוך שימוש בכלי JAVA מתקדמים (למשל תממש CLUSTER) זה יתן לך פרויקט יפה להכניס לרזומה, כדאי לעבור על רשימת המנחים לבדוק מי מהם קשור לתעשיה ומי יושב במגדל שן אקדמי

Javelin

New member
אני הופך כל אבן עכשיו במחלקה שם

ראיתי שם איזה פרויקט של גילת, בנושא פתרון אלגורתמי לבעיית פיזור מיטבי של צלחות קליטה בפרו (ונראה לי בכלל), אני ממשיך לחפש בכל אופן תודה, ולא ניפרד לפני שאלה :) אזור התעשיה בעומר, ראיתי רשימה של חברות הי טק שם, מישהו שמע יודע על חיפוש סטודנטים שם ? זה לא נשמע לי רציונלי לחלק את השבוע שלי בין איזור המרכז (בעבודת סטודנטים) לדרום (לימודים), אבל אם מישהו עשה/עושה זאת אשמח לדעת איך הולך לו ?

ami026

New member
המלצה

ממליץ לעבוד באינטל כסטודנט.הם נמצאים בקרית גת ומעסיקים הרבה סטודנטים.מקום מצוין לעבוד וגם מוסיף לרזומה. חוץ מזה גם אפשר לעסוק פרויקטים באוניברסיטה דרכם, תוך הנחיה של מהנדסים שם. תברר בנושא. מומלץ ביותר.

למעלה