התקדמות מדהימה! בתיזה שלי.

רחלילי

New member
התקדמות מדהימה! בתיזה שלי.

הרגשתי חייבת לשתף. פריצת דרך משמעותית (לא לצחוק!). החומר היה אצל מישהו שלמד איתי תואר שני ויחד הפעלנו דברים הקשורים בחלק המעשי/מחקרי של התיזה. זה היה אצלו המון זמן. יותר משנה לא יכולתי להביא את עצמי להתקשר אליו ולבקש את זה. אז היום (כן כן) ממש עכשיו הוא הלך, אחרי שהיה אצלי, לא רק שהצלחנו להדביק פערים של שנה מה קרה עם כל אחד מאיתנו וכאלה אלא גם יש לי סוף סוף את החומר. ואני חייבת וידוי: כל הזמן הזה כל הזמן עבר לי בראש מה קורה בפורום!!!!! האין זו התמכרות?! עכשיו אין לי תרוצים אלא לשבת ולכתוב. או למצא תירוץ אחר.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif שיהיה בהצלחה עם התזה

הרגת אותי עם ההתמכרות

shelycat

New member
איזה כיף שרואים סוף סוף התקדמות

שמחה שאת רואה התקדמות ושהסוף כבר קרוב.

רחלילי

New member
תודה לשתיכן ואגב שלי אל תלכי בעקבות

בעקבותיי: סיימתי לימודים והכל לפני שנתיים. לקח לי עוד שנה לגמור איזה סמינר (לא נעים לומר - מפגר). ועכשיו אני מתכוונת לשבת ברצינות על התיזה הזו. ההתחייבות שלי לעצמי היא שעד אוקטובר בגג גל הגג אני עם תואר שני ביד ורישום מקצועי. תזכירו לי אם תראו שאני לא רצינית?

רחלילי

New member
../images/Emo51.gif לשתיכן ואגב שלי אל תלכי בעקב

בעקבותיי: סיימתי לימודים והכל לפני שנתיים. לקח לי עוד שנה לגמור איזה סמינר (לא נעים לומר - מפגר). ועכשיו אני מתכוונת לשבת ברצינות על התיזה הזו. ההתחייבות שלי לעצמי היא שעד אוקטובר בגג גל הגג אני עם תואר שני ביד ורישום מקצועי. תזכירו לי אם תראו שאני לא רצינית? ואת שלי, תעשי תיזה ותנסי לסיימה כמה שיותר מהר אחרת ללא מסגרת זה נורא נורא קשה!

מאי26

New member
מזל טוב! מקווה שעכשיו באמת

תצליחי להושיב את עצמך כמו שצריך ולגמור את זה. אגב, באיזה תחום את עושה את התזה?

למעלה