התקדמות מעניינת

jfibush

New member
התקדמות מעניינת

היי,
אז ככה - היו לי היום 4 חלומות שקשורים לחלומות.
נשמע אולי קצת מופרך, אבל אני אסביר:

1. אני עומד על גג בניין, ולפתע מבין, בלי שום בדיקת מציאות, שאני חולם!!! לצערי התעוררתי אחרי כשנייה מרגע ההבנה, אפילו הסתחררתי במקום כמו שהיה כתוב באתר http://www.planetnana.co.il/Lucidity/main.htm אבל זה לא עיכב את ההתעוררות לצערי.

2. קצת קשה להסביר, מה גם שאני לא לחלוטין זוכר, אך אנסה: אני נמצא בכיתה, ורואה מולי מילים רשומות. בחלום, אני עוצם עיניים, בכדי לבדוק האם כביכול המילים ישתנו גם בעיניים סגורות (כנראה שזה מה שחשבתי, אני לא בטוח ב- 100%). באמת המילים השתנו, ולמרות שהייתי עם עיניים עצומות, המילים היו מטושטשות.
ולמרות זאת, לא הבנתי שאני חולם. כל הסיטואציה הזו הייתה ממש מוזרה. יכול להיות שהייתי משוכנע שאני במציאות.

3. אימא שלי מעירה אותי, ואנחנו מדברים קצת על חצלולים. בדיעבד אני מבין שחלמתי את זה, ושזה לא באמת התרחש.

4. אני מחפש בגוגל איך לזכור חלומות (!) ויש הרבה תוצאות, ולמרות החיפוש לא הסקתי שאני חולם...

מה אתם חושבים?

אחלה התקדמות!

חלומות על חלומות הם סימן מובהק מאוד לכך שכל הנושא שוקע עמוק יותר, ושאתה באמת מתחיל לכוון את עצמך לחלום עליו.
חוץ מההתקדמות שלך לכיוון מודעות בחלום, גם זיכרון החלומות שלך יוצא מן הכלל! 4 חלומות שאתה זוכר בלילה זו תוצאה שאתה באמת יכול להיות גאה בה.
נסה להיזכר כמה חלומות זכרת בתקופה שלפני ההתעסקות שלך בחלומות צלולים. אחד בלילה? פחות?
עבורי לפחות חלומות הם דבר מוערך מאוד, וזיכרון חלומות טוב שווה זהב. לדעתי אתה באמת צריך להיות גאה בהישגים שלך.

jfibush

New member
תגובה

תודה רבה לך!!! האמת היא שזכרתי הלילה 8 חלומות סה"כ, כולל אלו שציינתי, פשוט האחרים לא עסקו בנושא החלומות.
זאת הודות לעובדה שישנתי שעתיים יותר מבימים רגילים בהם יש ביה"ס, ושמתי לב שכשהתעוררתי ב- 5:30 בלילה באופן לא יזום, זכרתי רק חלום אחד, וכל שאר החלומות נחלמו מאז. קיוויתי מראש שכך יקרה, משום שבד"כ בימי שישי אני חולם הרבה יותר (בגלל כמות שעות השינה), וגם כיוונתי שעון מעורר ל- 6:45 (מותאם ע"פ מחזורי השינה בני ה- 90 דקות) בכדי לזכור את החלומות שנחלמו עד אז, ולחזור על משפטים בראש בכדי להגביר את הסיכויים של לחלום חלום צלול

בד"כ ממוצע החלומות שאני זוכר הוא 3 ביום.
אתה צודק, לעתים נדירות לפני העיסוק בחלומות זכרתי יותר מחלום בלילה, וגם זה לא תמיד. יום אחד בדצמבר האחרון חשבתי לעצמי האם ניתן לשלוט בחלומות, ומאז קראתי על הנושא והגעתי למונח "חלום צלול", ומשם הכל התחיל :)

למעלה