התקדמות נוספת

אפ"י

עמותת אספרגר ישראל. מטפלת בילדי אספרגר. העמותה חדשה יחסית, היות שאבחון אספרגר הוא תחום יחסית חדש.

הייתי פשוט חייבת להגיב

תסלח לי אורי, אבל אתה ממש לא מדייק. אני חיה עם הילדה, אוהבת אותה מאוד ומאמינה בה ולשניה לא מזלזלת ביכולות שלה ושל שכמותה אבל - הייתי עדה למסלול הקשה מאוד שהיא עברה, החל מהתיאוריה שהייתה בעייתית עבורה (בגלל שהיא רואה את העולם אחרת היה לה קשה להבין את השאלות), ובהמשך עם הדרך להבנה של איך להתמודד בכביש עם התנועה. עוד דבר שחשוב שתדע, שבין חבריה האספרגרים היא שייכת למיעוט של האוחזים ברשיון, כשמרבית חבריה פשוט חוששים מהקטע - אספרגר מאופיינים בחרדות ובקשיי התמודדות, ככה שעצם העובדה שאין לה חרדות והיא הייתה מוכנה להשקיע ולא התייאשה למרות כל הזמן שזה לקח לה, כן מעיד על הישג משמעותי והתקדמות. מהודעה כמו זו שלך ניתן להבין שהם מסוגלים להכל בקלות, והלוואי שזה היה ככה.

התקדמות נוספת

בשעה טובה ומוצלחת, אחותי המתוקה עברה טסט! אמנם זה לקח זמן לא מועט (קצת יותר משנה) ומשאבים כספיים רבים אבל ביננו - כבר נתקלתי במספיק ילדים "רגילים" שעברו מסלול יותר ארוך וקשה משלה (החלק הכי מסובך אצלה היה התיאוריה). הצעד הבא - הכשרה למקצוע.

וואו, מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

איזה הישג אדיר!!! כל הכבוד לה ולמשפחה המדהימה שלכם.

1סימה

New member
הנה עוד הוכחה כי האהבה מנצחת

כל הכבוד למשפחה התומכת. והידד לאחות

nochi

New member
../images/Emo39.gifבשעה טובה../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

beezi

New member
זה מדהים ומעודד אותנו../images/Emo73.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב למשפחה התומכת ולאחות המגניבה!!

חזקו ואמצו../images/Emo45.gif

כל הצלחה שלכם היא גם הצלחה שלנו. הענקתם לנו תקוה שבעזרת רצון טוב, עבודה קשה ותמיכה משפחתית הכל כמעט אפשרי אם רק רוצים.
לאחות המתוקה ו
בדרך להכשרה למקצוע. בברכת שבת שלום, אירית.

כל הכבוד לה ולכם../images/Emo70.gif בהצלחה../images/Emo73.gif

ויופי שאת מעדכנת אותנו,
זה נותן לנו גם תחושה טובה יותר לגבי העתיד... בהצלחה בהכשרה- איזה מקצוע היא מעוניינת ללמוד והאם יש אצלכם דילמה בנושא? תודה על המידע, תלמה.

מה שהילדה מתכננת

לא ברור ממש, בעיקר לא לה... כשושאלים אותה במה היא רוצה לעבוד אין לה תשובה ברורה, אבל מדובר בפרויקט רציני של אפ"י ואני מאמינה שיצליחו למצוא לה מקצוע שיתאים לה (ההורים שלי מאוד אופטימיים בנושא וסומכים על העמותה בעיניים עצומות). כעיקרון רצוי שזה יהיה מקצוע עם מינימום קשר עם אנשים - היא מבינה מספיק במחשבים ויכולה לעשות עבודות הדפסה ודברים בסגנון. אני מקווה שהיא תגיע יום אחד למצב שבו היא תוכל לעשות קורס אמיתי עם אנשים רגילים, ואולי תוכל להתמחות בתחום הבוטניקה (היא מאוד מתעניינת בצמחים וגידולים ובולעת ספרות בעניין).

למעלה