התקדמות עם שיטת ה - WILD !

התקדמות עם שיטת ה - WILD !

טוב ... אז כמו שאמרתי התחלתי השבוע להתאמן חזק על שיטת ה WILD ואני מתכוון להמשיך איתה עד להצלחה ! חוץ מזה שלדעתי זו טכניקה מצויינת ואפשר להיכנס בעזרתה לחלום צלול מתי שרוצים, כל יום אפילו ! ( אחרי שתופסים את העיקרון ומתגברים על הפחד ) חוץ מזה אני אוהב גם את כל השלבים עד הכניסה לחלום הצלול - לדוגמה כל הזרמים החזקים ששוטפים את הגוף, מגניב ! אז ככה, ניסיתי את השיטה גם אתמול וגם היום בלילה - אתמול ממש לא הלך לי, ניסיתי להתרכז במשפט שחזרתי עליו בראש והרגשתי שזה דיי מעיר אותי הריכוז החזק הזה במשפט ובסוף פשוט וויתרתי ונירדמתי. אבל היום בלילה ניסיתי שוב והלך לי הרבה הרבה יותר טוב ! הפעם ניסיתי את השיטה של התרכזות בתיקתוק של שעון ומצאתי שזו שיטה פשוט מצויינת ! שמתי על הכיסא ליד המיטה שעון פלסטיק קטן כזה עם מחוגים וכפתור "נודניק" ( מהשעונים האלו שאפשר לקנות בכמה שקלים כמעט בכל חנות צעצועים ומתנות ) שמשמיע קולות תיקתוק דיי חזקים, אז עצמתי את העיניים ופשוט התחלתי להקשיב לתיקתוקים של השעון, ממש לא התרכזתי "בכוח" בתיקתוק אלא פשוט - הקשבתי לתיקתוקים, כל תשומת הלב שלי היתה על התיקתוקים של השעון ופשוט מאד הקשבתי להם והשתדלתי לא "לינדוד עם המחשבות", זה היה הרבה הרבה יותר קל מלהתרכז במשפט בראש והרגשתי שאני נירדם במהירות תוך כדי שמירת המודעות העצמית, הגעתי דיי מהר יחסית ( תוך פחות מ - 20 דקות ) לשלב של שיתוק השינה ו"הזרמים" בגוף אך בגלל השטויות שלי הפסקתי באמצע ! ניסיתי את השיטה פעם אחת ישר כשרק הלכתי לישון ופעם נוספת כשהתעוררתי ב - 5:00 בבוקר עם שעון מעורר וישר חזרתי לישון וניסיתי אותה. בפעם הראשונה הפסקתי באמצע כי פתאום החלטתי שזה "קצת" מפחיד מדיי והחלטתי להתכסות קצת עם השמיכה
( הייתי בלי שמיכה ) ובפעם השניה עשיתי שוב שטות ובצורה מודעת התחלתי לחשוב על כל מיני דברים אחרים שהייתי צריך לעשות היום ופשוט נירדמתי ( שייט !! ) לדעתי זה היה ממש קל ועם טיפה יותר מאמץ הייתי מצליח ! מה שלדעתי מאד עזר זה שלא התאמצתי ! פשוט מאד הקשבתי לתיקתוק של השעון ולפחות בהתחלה לא חשבתי כל מיני מחשבות אחרות ורק הפנתי את כל תשומת הלב שלי רק לתיקתוקים. אני ממליץ ממש בחום על השיטה הזאת ! לכל מי שעובד על שיטת ה - WILD ! אני אמשיך לנסות בשבועיים הקרובים ואדווח על ההתקדמות. ביי ביי אלון

למעלה