התקדמות...

Orof83

New member
התקדמות...

חלום צלול אחרון שהיה לי... להלן הפרטים:
שעה: 05:50, תאריך 31.10.2014, רמת צלילות: טובה
לאחר מספר התעוררויות שווא, חלמתי כי אני מתעורר בחדרי ויצאתי מהחדר לפארק (מזכיר את פארק הירקון), היה קריר ולילי.
הבחנתי בדמות כהה הרוכבת על אופניים שחורות וקטנות במיוחד. ההרגשה הראשונית שלי הייתה לפחד ממנו, אך פתאום הייתה נראית לי מוזרה העבודה כי האופניים כה קטנות. הבנתי כי מדובר בחלום.
ניסיתי לעוף בחלום, ולאחר 3 קפיצות הצלחתי לעוף במהירות גבוהה. עפתי מסביב לעץ מאוד גבוהה. עצרתי ועמדתי לרגע על אחד הענפים הגדולים של העץ.
נזכרתי באחד המטרות שלי לביצוע בחלום צלול (להגיע למעין מימד בו קיים מסדרון ארוך, עם מסכי טלוויזיה מצד שמאל וימין, שם מוקרנים הזכרונות שלי) והתחלתי לנסות לקפוץ ולעוף לאותו מימד. התמונה התחילה להיות לבנה, יכלתי לראות במסדרון נוצר. דמיינתי את צבעו הכחלחל, ומסגרות המסכים, אך איבדתי את הצלילות, וישר חזרתי להתעוררות שווא.

יש דרך יותר קלה להגיע למקום הזה? נראה כי לעוף לשם לא עובד היטב. אולי זה פשוט יותר מדי?

ravehor

New member
לי זה נשמע

שיהיה יותר פשוט לעמוד מאחורי דלת ולהאמין שאם תפתח אותה תגלה מאחוריה את המסדרון. לדעתי ניסיון לעוף לשם יש בו סכנות ליציבות החלום וזה באמת קצת יותר מדי.
אגב, גם לא הייתי שולל את סיום החלום כמנגנון הגנה כלשהו של התת מודע שלא רוצה שתגיע לשם. זאת תוכל לוודא רק אם תמשיך לנסות בשיטות שונות ותמיד יקרה משהו שיעצור את החלום/ינתב אותו למקום אחר.

וולפהרט

New member
יפה!:)

גם אני בדיוק באתי להציע את עניין הדלת.
חוץ מזה אתה יכול לדמיין את הטלויזיות בלי קשר לחדר מסודר, אפילו על היד שלך, בשעון, כתמונה בחדר או על עץ. גם שדרה של עצים עם טלויזיות נראה לי בסדר. תנסה לזרום עם הנוף שאליו אתה נזרק.

עוד שיטה להגיע למסדרון

שיטת הדלת טובה, אבל יש בה בעיה עיקרית אחת לטעמי- אתה לא רוצה את המסדרון מולך אלא צריך להאמין שהוא יהיה שם. אם אתה מאמין מספיק חזק הוא כנראה יהיה, אבל לפעמים לחלום יש טריקים משלו ולא תקבל בדיוק את מה שאתה רוצה.

השיטה שאני מעדיף היא לחפש ציור או פוסטר גדול של המקום אליו אתה רוצה להגיע (לא דורש הרבה כמו שינוי מוחלט של זירת החלום. לזמן פוסטר יותר קל, לי לפחות). אחרי שמצאת את הציור/ פוסטר עם התמונה המדוייקת של היעד שלך- פשוט צעד דרכו כדי להגיע לשם. נסה להאמין שאתה יכול, ותצליח.
ההיתרון הוא בכך שאתה יכול למצוא בדיוק את המקום אליו אתה רוצה להגיע ולוודא שהוא המקום הנכון עוד לפני שאתה מגיע לשם.

אחלה חצלול :) המון בהצלחה.

אל על2

New member
חחח

אני גם רציתי להציע את שיטת הדלת אבל אז פתחתי את התגובות וראיתי שכולכם הצעתם...
&nbsp

Orof83

New member
תודה לכולם על התגובות!

לא חשבתי על יצירת פוסטרים ותמונות בחלום. בינתיים הכי הרבה שהגעתי אליו זה יצירת כיסא (שאגב היה קשה במיוחד)
רשמתי לעצמי את העצות (כולל הדלת), אנסה להתמקד בדלת לחלום הצלול הבא, אני מקווה שזה יצליח, כי לרוב אני מאבד יציבות ברגע שאני מתקרב לאזור הזה.

למעלה