התקדמות

לולי90

New member
התקדמות

בנשא ההוסטל וגם שאילה.(אני נזהרת לכתוב מילה הוסטל בכותרת שזה לא יגיע למנועי חיפוש(מה שכבר מצאתי כמו גם סמסרה כתבה כאן לפני כחודש) מצאתי -בנתיים טלפונית-הוסטל בעיר שלנו-רמה מתאימה אבל זה לא הוסטל לצעירים.לדעתי אין הרבה הוסטלים לצעירים במיוחד באיזור שלנו-(שפלה) או שאין לי מספיק מידע-כי אני לוקחת רק מהאינטרנט-אנחנו עדיין לפני ועדת שיקום כי נתקנו לכמה חודשים -מחכים לקביעת אופוטרופוס ע"י בית-המשפט ועובדת סוציאלית שלנו לא מסוגלת לספק לי כמעט שום מידע...אז לגבי ההוסטל הזה0הוא רגיל ז"א אנשים בני 30-70 משהו כזה.למחלה של ביתי יש ספציפיות כזאת שהיא בעצם נורא נלחצת מהאנשים בגילה וקצת יותר(היא בת 19) אז אני ובעלי חשבנו שאולי אם היא תהיה בהוסטל כזה היא תהיה יותר רגועה אבל מצד שני לבודד אותה לדמרי מבני גילה אולי ידרדר אותה יותר? אבל זה הוסטל היחיד בעיר שלנו ואני כל כך לא רוצה להרחיק אותה-כי היא כמו ילדה קטנה חייבת אמה ואבא-אמא במיוחד...וגם ההתקפים-אם לא תרגיש טוב כשהיא בחופשה בבית-איך נחזיר אותה אם זה יהיה רחוק?בקיצור כל כך הרבה שאילות...אבל מה אני כבר חושבת עוד לא יודעת אם בכלל יש מקום שם...מחר המנהלת של ההוסטל צריכה לחזור עלי ואז יתברר לי אם יש על מה לחשוב בכלל...אם יש מקום-אני אלך לראות את המקום ואז נראה...בנתיים מצבה לא משתפר-שישי -שבת הייתה מצויינת בבית-היום -אחרי חזרה-על הפנים-עם זריקה ועם בידוד-מה שכבר לא קרה מזמן....

ד קובי

New member
היי לולי

צריך להבין שכמו שלכל אחד מאיתנו יש רגעים טובים יותר וכאלו שקצת פחות, כך גם ליקירינו עליות ומורדות במצבם קשורים בהרבה מאוד דברים. יקירתי אל לך להתייאש את צריכה להיות חזקה בשבילה ובשביל המשפחה כולה, נכון שזה לא קל ואת סוחבת מטען כבד אבל תמיד תמיד אפשר לחפש מישהו שיעזור לשאת את המשא... לגבי ההוסטל הייתי מציע אולי להמשיך ולחפש משהו אחר עם בני גילה פחות או יותר.

לולי90

New member
תודה רבה קובי

לפעמים כל כך נמאס להיות חזקה היחידה בבית שחוץ מהסיפור הזה גם מנהלת את כל העיניים וסידורים ובעצם הכול על הכתפיים שלי.בעלי בן-אדם מקסים אבל קצת אדיש והכול אצלו באיזי-ואני פילפלית שלא מצליחה לחיות לפי הקצב שלו.....אז כל הריצות ופגישות וגם הבית-אלי...הקטנה לא כל כך רוצה לעזור ואין לי את הלב להכריח אותה-אני רק מבקשת-כי גם היא סובלת-אחותה כמעט שלא מתייחסת עליה-יותר מזה-הרבה פעמים מרחיקה אותה... אבל גיליתי בזמן האחרון שבכי טוב-לבד ומאוחר בלילה-מאוד עוזר להשתחרר ולהוריד את האבן לכמה זמן-אז כשכל הבעיות ממלאות אותי עד אפס מקום-זה נשפך מעצמו והדמעות זולגות ואני מרשה לעצמי קצת רחמים עצמיים-כי גם אני בתוך-תוכי ילדה קטנה שבודדה ומיואשת ורוצה רק שיחבקו אותה ידיים חזקות וחמות ויגידו לה שהכול יהיה בסדר.....

לולי כנסי בבקשה

בחיפשוים שלי לתומר להוסטל אני יודעת בוודאות שיש יותר מהוסטל אחד באזור השפלה על תרימי ידים אני מציעה לך שתיתקשרי לאחות המחוזית במישרד הבריאות המחלקה הפסיכיאטריה עם את לא יודעת פרטים את יכולה לברר את זה בירושלים עד כמה שידוע לי העובדת הסוציאלית חיבת לתת לך את הטלפון שלהם אם את שיכת למישרד הבריאות באזור רמלה את יכולה לפנות אלי במסר אני יתן לך את הפון האישי של האחות הפסיכיאטרית האחרית שאליה את שיכת היא יודעת וחיבת לתת לך את כול שמות ההוסטלים שנימצאים באזור שלך ולהפנות אותך אליהם על תיתפשרי בגלל הנוחיות שלך לילדה בת 19 אין מה לעשות עם אנשים שלא בתווך הגילאים שלה בגלל שזה נימצא באותה עיר שאתם מיתגוררים

לולי90

New member
הי בשבושונת

לא מצליחה לשלוח לך מסר אולי תוכלי לשלוח לי את -תרשמי לי את הטל' של האחות ברמלה ואולי היא תוכל לתת לי טל' באיזור שלי תודה לך על התגובה

לולי אי אפשר לשלוח מסרים

כגנראה תקלה בתפוז מחר אני עובדת כול היום שאנייגיע הביתה לקראת 11 בלילה אני ישלח לך את הפון שלה מבטיחה לך

לולי כנסי דחוף

משרד הבריאות א-ה, 16:00-8:00 6725822-02 5681252-02 רח' רבקה 29 ירושלים 93461 כל הגילים שירותי בריאות הנפש משרד הבריאות זה הטלפון של מישרד הבריאות הראשי בירושלים גם הם חיבים לדעת ולענות לך הפסיכיאטר שמטפל בגילאים של הבת שלך ואחראי ארצי הוא ד"ר פוליקביץ מקסימום תבקשי אותו או את המזכירה שלו הוא ידע את כול התשובות למעשה הוא זה שמאשר את ההוסטלים ומי וומה ולאן שהיה לך בהצלחה הוא אדם מקסים מכירה אותו באופן אישי הוא היה הרופא של תומר א

למעלה