התקדמות

התקדמות

היום נודע לי שבסוף החודש יש לי פגישה עם קב"ן {בינינו,לא שאני מבינה למה,אין לי בעיות נפשיות,לא משנה} אחרי שנתיים לפחות,משהו זז ןאני מקווה שעוד השנה, אראה אותי במדים. מה הולך להיות? מהן הסיבות להזמנה? אשמח לקצת יותר פרטים.

hillator

New member
תשובה

1. לא הבנתי הסיבה שבגינה את מתנדבת זה לא בעיה נפשית נכון? יתכן שזה בעיה שהיא חלקית מוגדרת על ידם כבעיה נפשית , אני יודעת שהפרעות נרולוגיות שונות צה"ל בוחר להתייחס כבעיות נפשיות משום מה. 2. היתכן שבמהלך ההליך הצהרת שנפגשת בעבר עם פסיכולוג? 3. בגדול תדברי איתו תראי לו שאת נורמטיבית ואין לך בעיות נפשיות רק בעיות גופניות. ורצוי שתסבירי לו שבאמת יש לך קשיים גופניים אבל זה לא משפיע עליך מבחינה נפשית. לא עברתי שיחה כזאת אז לא אוכל לעזור אבל זה מה שנראה לי בגדול הוא רוצה לשמוע

היי

יש לי שיתוק מוחין,.בעיה פיזית כן אמרתי שנפגשתי בעבר עם פסיכולוג אבל לדברים כללים, בגדול, על זה שלמדתי בבית ספר רגיל ודיברתי על בעיות כלליות.

hillator

New member
אז כנראה בגלל זה הוזמנת

תסבירי לו את זה והכי חשוב א. תצייני שהיום את כבר לא נפגשת ואפילו תקופה ממושכת נגיד הערה בסגנון "כן בגדול בגלל הבעיות שלי נזקקתי קצת ליעוץ אבל אחרי 4-5 פגישות ראינו שהכל בסדר ואני מתמודדת היטב עם הבעיות שלי". ב. שהיום הכל בסדר.

היי

אני לא אשקר. אני עדיין בטיפול ,אבל זה על דברים כללים.לא בעיה ספציפית ובגדול חשוב לי ללכת כי זה משהו שחיים איתו ולפעמים זה מעיק,אבל בגדול,זה לא אמור להשיע על יחס עם אנשים ,על השרות ואני חברותית,לא נראה לי תהיה בעיה.

hillator

New member
זה את ואני מבינות

האם חיל רפואה מבין? ממממ לא יודעת אני לפעמים חושבת שהרופא בבסיס שלי יכול לאמין שגבר נכנס להריון

למעלה