התקווה 6 - האלבום

Funky Giraffe

New member
התקווה 6 - האלבום

היום שמעתי את זה לראשונה נשמע טוב מופק ומעובד היטב!!! שומעים שזה עבר בקרות איכות אצל מייקל גולדווסר ויוסי פיין פשוט פצצה של דבר, ממליץ לכם לבדוק את הדבר הכי איכותי שתמצאו ברגאיי הישראלי היום חוץ מאיאם.

טופיקלי

New member
חרא של דבר

ככל שלירון חפר עם זה במוח יותר - כך שנאתי את זה יותר. מי שטוב לו - שיפגוש את אלוהים. צ'צ'ה שמצ'ה פלצ'ה בצ'ה מלך המלכים.

CG ערפדי

New member
בקשר לתקווה...

עוד לא שמעתי את האלבום אבל אחרי ההופעה בבארבי אני באמת יכול להגיד שהתקווה 6 גדולים רק מה שאני לא מבין זה למה אתה קורא לאיאם איכותיים

טופיקלי

New member
דווקא לאיאם יש שירים שאני אוהב

סמיילי הוא זמר איכותי וההפקות שלהם איכותיות.

Funky Giraffe

New member
מילים פילים לא אהבתי בכלל

עולים למעלה, כמו כן הוא, קפיצת מדרגה של 200%

bigm2

New member
לגמרי ההפך

במילים פילים היה משו הרבה יותר חובבני\בוסרי לא יודע מה, שפשוט גורם לך להתאהב בו... אהבה בואי, מילים פילים, לעולם לחלום, שירים מצויינים.

Funky Giraffe

New member
אם אתה שואל אותי

אין שם קסם בבוסריות של האלבום ***הספציפי*** הזה, ואני בד"כ רומנטיקן של אלבומים ראשונים שנהנה להגנב מבוסריות וראשוניות זה פשוט לא נשמע בשל מספיק:) אבל כל אחד וטעמו

TakTik

New member
רציתי היום לקנות

אבל כשהגעתי לחנות החלטתי שאני מעדיף לקנות כרגע את "שכול וכישלון" של הבילויים... לא מתחרט לשניה

Funky Giraffe

New member
תזמורת אלטלנה מאדהפאקהההההההההה

אין כמו השירים שמנגנים בהם החבר'ה האלה:) מבחינתי זה מה שעושה את הדיסק הזה למה שהוא. מסתם אלבום רוק-צועני-טקסטים-כאילו-שנונים-פולקה-בקצב-מהיר שכמוהו כבר נהיו רבים אחרי הבילויים - שאמנם היו חלוציים במה שעשו, אבל מאידך גם הובילו סוג של טרנד, לאלבום עם צבע אחר ומיוחד. סחתיין עליהם.

moshe alfasi

New member
אלבום ענק, אין מילים.

שווה כל שקל, כל שניה של סבלנות וציפיה. נצל"ש אלבומים חדשים, החדש של יפתי נשמע כמו "הלילה יעבור" ב14 טראקים... יש איזה סחבק שצורח בסוף "אוהב אותכם יזראלללל הכל בסדר". דווקא שיר הנושא, "הנה זה מתחיל", שיר מצויין... הפקה גדולה ויפתי נותן בראש, אבל באמת שהאלבום חלש, חסרים המון טראקים שיצאו לפני... אמנון ותמר- כמה חיכיתי לזה.

MC SammY

New member
../images/Emo47.gif

קניתי את הדיסק היום ותכל'ס? שווה כל שקל. הם חבר'ה מוכשרים ביותר וההפקה מעולה. הדברים היחידים שביאסו אותי [טיפה] היו שלא הכניסו את השיר האהוב עליי מהדיסק לייב-מונטיגו ביי [ומה נסגר עם סתאמבלישן?!), אבל פסדר, נחיה עם זה
בקיצור, היה שווה לחכות!

Big L Corleone

New member
זה מה שהיה מזמן בסול סיק?

דיסק כזה עם הקלטות אפורות, או שזה משהו חדש?

למעלה