התקווה.....

התקווה.....

לא זו לא התקווה לשלום (היא גם קיימת....) זו התקווה שיושבת לי בלב כבר יותר מחודש וחצי.... כבר הרבה זמן אני חושבת,לשלוח לך את המכתב......לא לשלוח?או שלדבר איתך בפנים? הרבה פעמים אמרתי לעצמי "זהו!תקלטי!הוא לא מעוניין" אבל משהו בחיוך שלך אותו יום.....אומר לי אחרת. זוכר את אותו יום?כמה זמן היינו ביחד?4 שעות?ולא רציתי ללכת רציתי שזה ימשיך....וימשיך..........ולא ייגמר לעולם.... ומאז לא ראיתי אותך....כל הזמן רק חשבתי "הוא חש מה שאני חשה או שאני סתם חולמת בהקיץ?בטח סתם היה לו משעמם והוא קרא לי להסתובב איתו." בעצם.....ראיתי אותך פעם אחת,כשבאתי לקחת משכן שלי את הספרים באנגלית,הסתפרת....אבל נשארת עם אותו חיוך מהמם,עיניים עם הבעה של חום ו......הפנים היפיפיות שלך....חייכת אלי,לא חיוך מנומס,חיוך מכל הלב. אז תגיד לי,מה הלב שלך אומר? חבל שאני לא בטוחה יותר בעצמי,שאני יודעת שאני עוד אראה אותך הרבה (כי אתה חבר טוב של שכן שלי לא?).אתה יודע שאני אפילו לא יודעת מה שם המשפחה שלך?!אחרת כבר מזמן הייתי אומרת לך מה אני מרגישה.... מאז שראיתי אותך לראשונה,אני מתפללת כל יום לאלוהים "בבקשה!הלוואי שזה יהיה אמיתי!" לא יודעת אם הוא שומע.....אולי אני בממתינה? אז בבקשה,אלוהים תתפנה מהשיחה,ואתה......אולי תגש אלי.

ה מוזה

New member
יודעת מהו הדבר הכי יפה?../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

חיזור בטבע הוא קיים בשלל גוונים הציפורים מתהדרות בצבעים מרהיבים לפתות בני זוג אהובים הטווסים פורשים נוצות מדהימות להרשים את בנות הזוג האיילים יערכו דו קרב על ליבה של איילה הנמרים ישאגו בקול שאגה רמה לעורר איזו לביאה ואנחנו בני האדם ... נחייך חיוך מכל הלב נביט במבט חם ואוהב נרגיש איך הלב פועם נתפלל ונייחל להיות עם אותו אוהב.. תהני לך ..תפרשי נוצות
תתהדרי לך ברעמה מרשימה
... ו.... תחזרי אחריו ..כן , גם לנו הנשים מותר . זה היופי שבטבע זה היופי באדם .. שיהיה בהצלחה ..

אבל מוזי.......

ואם הוא לא מעוניין?השמועה תתפזר כמו אש בשדה קוצים ואז...לא יהיה נעים... אני יודעת שהוא פנוי (ביררתי...) אבל מה הלאה?

ה מוזה

New member
חבל לו על הזמן ../images/Emo68.gifאת פשוט ..

תקסימי אותו .... איך יוכל לעמוד בפני הקסם האישי שלך ? איך יישאר אדיש לחיוך שעולה מן הלב ? איך לא יגיב למבט חם ומתעניין ? ושמועות ..יקירתי ..שיתפשטו להן בשדה הקוצים .. את תשקיעי אנרגיה בפרח אמיתי ולא בשדות קוצים.. לא נעים? .... אהממ..חלק מהעניין ..מהחיים , לחזר זה לא בא עם בטחונות או הבטחות ..אז הבחירה היא שלך .. לשבת שם להתפלל ולקוות שאת לא בממתינה ..או טיפונת לעזור לגורל

למעלה