התקיפה של ראובן

מרק בצל

New member
התקיפה של ראובן

מה דעתכם על התקיפה של ראובן את ידין? האם עליו להחזיר את רישיון הפסיכולוג שלו ולהפסיק לטפל? האם עליו לדווח? מה לדעתכם הוא יעשה? מרק.

karziz14

New member
אז ככה..

אני בהחלט חושבת שמעשה התקיפה היה חמור ביותר, יחד עם זאת- גם מעשה הריגול של ידין היה חמור ביותר.. אני לא חושבת שראובן צריך להחזיר את הרשיון שלו אבל כן צריך לטפל בעצמו, לברר עם עצמו מה קורה לו באמת בחיים האישיים ומה קורה לו עמוק בפנים מול כל מטופל- והוא אכן מנסה לעשות זאת מול גילה. אני דווקא מאד התחברתי לצד הזה של הסדרה שכן מראה את החיים של המטפל לשם שינוי, את "מאחורי הקלעים" , את עולמו הרגשי והפנימי שבדר"כ במציאות כל פסיכולוג מקצועי ינסה להסתיר בכל כוחו....

מרק בצל

New member
ההבדל הוא

שידין לא עבר עבירה אתית במסגרת תפקידו, שלא לדבר על עבירה פלילית (תקיפה). שלא תביני לא נכון, ידין יצא זבל אמיתי שעשה את מה שעשה ושאמר את הדברים באגרסיביות ובבוטות כפי שאמר - אך בכל זאת, נושא שלדעתי שווה לדון בו בפורום..........

karziz14

New member
אני לא בטוחה

שידין לא עבר עבירה פלילית, אני לא ממש הצלחתי להבין איך בדיוק הגיע אליו כל המידע? ואיך ידע בדיוק היכן שההתה אישתו של ראובן בחו"ל? כמובן, איני מצדיקה את מעשיו של ראובן ואכן אם ידין רוצה הוא יכול בקלי קלות "לחסל" את הקריירה של ראובן, אך משהו בתוכי אומר לי כי הוא לא יעשה זאת....

מרק בצל

New member
בתור מי שמתעסק בעיתונות

אני יכול לומר לך שלהגיע למידע שידין הגיע אליו זה לא ממש מסובך, קל וחומר שיש לשניהם מכרים משותפים. בכמה טלפונים פשוטים אפשר לסגור את המידע הזה. גם לי ברור שידין לא יעשה כלום ולא יתלונן, הוא ג'נטלמן בקטעים האלה, אבל מצד שני - ופה נכנס מצד שני גדול - האם לא ראוי ראובן לדווח על העניין???

KFIRB

New member
לדווח כדי מה?

להחזיר את הרישיון? בגלל מקרה חד פעמי? הרי צריך לקחת הכל בפרופורציה הנכונה... ראובן כאדם לא יכניס לעצמו כדור ברגל.... משמע קל וחומר הריסת הקריירה שבנה ועמל ביזע רב. ואל תשכח שקרו מקרים חמורים בהרבה ועדיין הרישיון היה ברשות המטפלים

KFIRB

New member
מעשים מגונים

שלא לדבר על דר זיידר עם מעשי הסדום שלו... רוב המטפלים שנתפסו במעשים מגונים רק קיבלו סלידה מההסדרות הפסיכולוגים אך בפועל משרד הבריאות לא שלל את רישיונם!!! (פרט למקרה החמור הבהחלט של דר זיידר)

L L B

New member
ידין הזכיר לי קצת אותי.. ../images/Emo3.gif

אני מסוג האנשים שרוצה לדעת הכל על כולם... לא אוהבת מסתוריות וסודיות. תמיד היה לי מידע רב על המטפלים שלי. מידע אישי... ולפעמים, כשהייתי רוצה לעקוץ (
) אותם קצת, הייתי "זורקת" להם איזה משו שאני יודעת... (ושאני לא אמורה לדעת...) זה היה קורע אותי לראות את הפרצוף שלהם שניה אח"כ...
... הייתי גם מצוטטת להם בישיבות צוות... זה היה הכי כיף... אבל בחיים לא הייתי גועלית כמו ידין. היו לי גבולות למרות הכל... ואם המטפל שלי היה מעז להרים עלי יד, הוא לא היה רואה אותי יותר בחיים שלו...

L L B

New member
../images/Emo27.gif שאלה הפוכה ../images/Emo37.gif -

נצל"ש- מה אתם הייתם עושים במקום ידין? האם הייתם עוזבים את הטיפול? האם הייתם מנסים לדבר על זה עם המטפל שלכם? או שפשוט הייתם ממשיכים את הטיפול כאילו שלא קרה כלום? (תתפלאו, אבל יש כאלה...)

מרק בצל

New member
שאלה טובה

תשובתי : הייתי מתנצל על מה שעשיתי, כי התגובה של "רובן" המחישה את המקום העמוק והפצוע שבו נגעתי

pomelit

New member
באמת?

כלומר, זה התנהגות הגיונית בין שווים, אבל הפסיכולוג אמור להיות במקום אחר, לא? מקום שבו הוא מצליח לעמוד בפרץ ולהכיל גם את התוקפנות. כמובן שזה לא קרה
אני משערת שזה היה עולה בפגישה אחר כך. אם לצטט את אירווין יאלום (גם קלישאות לפעמים נכונות) - אם לא מדברים על משהו שצריך לדבר עליו, לא מדברים על שום דבר אחר...

L L B

New member
ברור שהפסיכולוג

אמור להיות במקום אחר. אין לזה זה עוררין. אבל חושבת שדוקא בתקופה הזו, המצב של רובן מאוד רגיש ועדין... גם בעקבות מה שעולה לו בטיפול עם נעמה וגילה וגם בתחום הזוגי שלו עם אשתו. אז אני לא יודעת כמה התנהגות הגיונית יש בין רובן לידין... את ממש צודקת בנוגע למשפט של ארווין. גמצלי זה ככה... כשמשו מציק לי בטיפול ואני לא מדברת עליו, אז אין לי בכלל על מה לדבר...
המשך יומנעים,
L.L.B

L L B

New member
והיית מסכים

להמשיך ולדבר על זה או שהיית מסתפק בסליחתך?

L L B

New member
אתה חושב ככה../images/Emo35.gif

(חייבת לציין - המשפט הזה שלך נשמע כאילו הוא יצא מפיו של פסיכולוג
) אבל יש מצב שאתה צודק. יכול להיות שהוא בָּחן את הגבולות של רוּבֶן...

מה אני אגיד לך,

נהייתי כבר שפוט של פסיכולוגים. שטיפת מוח במים רותחים. שום מחשבה עצמאית

למעלה