התקלה תוקנה

התקלה תוקנה

הוחלפה תוכנת המייל בשרת. מקווה שהכל מאחורינו. זהו, אין תירוצים, להתחיל לכתוב במרץ!

דבורית שרגל ייתכן בנתיים לא מקבלת מסרים

על רשומות, אין צפיה בבלוג שלי ייתכן שקיימת תקלה חריגה כי הבלוג שלי חצוי להשיב תגובה כאן ובפורום לקח לי המון זמן, בפורום קרניבורים לא הצלחתי,לא שייך לכאן אולי אבל חשוב. אנא בדקו. תודה אתי

היי אתי,

אנחנו בודקים את נושא הבלוג החצוי שלך. שמתי לב שבשני העמודים הראשונים הבלוג אכן נראה חצוי אך בעמוד השלישי זה מסתדר, מה שגורם לי לחשוב שהבעיה נובעת מהרשומות עצמן. האם את נוהגת להעתיק את הרשומות או חלקים מהן מתוכנה חיצונית כמו Word או מאבד תמלילים אחר? האם יש חלקים שהעתקת לאחרונה מאתר כלשהו? אם נדע מאיפה נובעת הבעיה אולי יהיה קל יותר לפתור אותה.

בוקר טוב אורי ותודה להייחסות.מעריכה מאוד

אמרו לי להשתמש בנוט פד וכך עשיתי ומה לא ניסיתי, כל האפשרויות. בנוט פד יש בעיה אם רוצים להעלות רשומה עם קישורים.הנוט פד מוחק את הקישורים כך שזה לא מתאים לכל מצב. ניסיתי גם דרך האדמין החדש אותו הדבר. פתחתי רשומות חדשות והסרתי,ניסיתי עם תמונות מהאלבום ותמונות מהמחשב שלי כלום התקלה הזו הייתה כבר פעמים. להזכיר -אולי כאן הבעיה. לפני כשלושה חודשים כל הבלוג השתבש לגמרי כאשר הסירו את האלבומים ליממה והעלו אותם חזרה. המון תמונות מהבלוג נעלמו והיה עלי לשחזר. מאז למעשה חל שינוי גדול גם בנושא המסרים ואחרים איך להסביר, באמת לא יודעת. באותו זמן שמתי לב שיש אי התאמה בין התמונה כאשר מעלים אותה מהרשומה ואישור לבין העלאת תומה מהאלבום של הבלוג עצמו או האלבום החיצוני. דפדפתי בהרבה בלוגים ושלחתי לבצלאל פרינט סקרינים כדי לנסות להסביר שהתמונה שמועלית מהרשומה לא תואמת בהגדרות את הטכסט,אולי כאן הבעיה? משהוא תיקן את הבלוג ביום שישי לפני שבועיים חושבת שאור אור ואחרי שעתיים חזר שוב. מסרים עדין לא מקבלת ויש חלק מהצפיה. במספרים קטנים מאוד. תמונות אני מעלה מהאלבום כאשר יש תמונות רבות. כך התבקשתי. אם תמונה אחת או שתיים,מעלה דרך הרשומה,מסירה ואז מעלה דרך התמונה בסרגל הכלים. בכל מקרה קיימת אי התאמה בין הרשום לתמונה תמונה גדולה ומקום קטנטן ובלתי פרופורציונאצי לגודל התמונה. אני גולשת באקספלורר 6 וינדוס XP פרופשיונאל. ניסיתי גם דרך דפדפן מקסטון ואבנטה לא עוזר. התקלה הזו קוראת פעם שלישית. נכון שאני גולשת ברזולוציה של 600 על 800 אבל היחס צריך להיות ישר ואני לא היחידה שגולשת ברזולוציה זו. גם את זה בדקתי. שיניתי רזולוציה ל1024 על ,לא שינה כלום.אני גם לא יכולה לפרסם את הרשומה במיידית. צריכה 3 פעמים לפרסם עד שנתפס. כמו גם לאחר שפורסם לא יכולה לשנות אם טעיתי או להוסיף שורה או קישור. תודה רבה המסרים מגיעים גם למייל שלי אם אתה זקוק לטלפון לברורים נוספים רק אשמח. יש עוד בלוג אחד חצוי שראיתי כרגע לא זוכרת של מי. שמרתי את הפרינט סקרינים אם אתה צריך שלח לי מייל למייל גדול. אשמח לשלוח שוב תודה רבה בתקווה שיתוקן מהר אתי

היי אתי,

הבעיה היתה בפוסט ישן שלך שהועתק מ-Word והופיעה בו טבלה מיותרת (לא ראו את הטבלה אבל היא הופיעה בקוד). הסרתי את הטבלה וכעת הבלוג נראה כמו שצריך. באופן כללי, עדיף באמת לעבור עם נוט-פד ואת הלינקים ליצור בעורך של הבלוגיה עצמו.

אורי צציק ואוו, תודה ענקית, ידעתי שתצליח

עשית אותי ממש מאושרת. לא , לא בגלל הבלוג שלי . אלא בגלל ובשם רבים שבלי עולם הבלוגיה והמסרים אבדו את התקשורת עם העולם הרחב. זו הדרך היחידה שלהם לתקשר עם העולם ואני רצינית. חיבוק ענק לך ולכל מי שעמד לצידך בתיקון הבלוגיה בעיקר וגם תיקון הבלוג שלי, שהוא חלקיק קטן. ישר כוח ולבלוג שלי, אשמח לי לדעת איזו טבלה? אולי במקרה שמרת או אתה זוכר. היו למיטב זכרוני 2 , האחת כיצד לנקד ושניה לא זוכרת ייתכן שעלי להסיר את הרשומה. אולי אין ערך לרשומה ללא הטבלה? נשארה רק בעיה אחת, לא מקבלת מסרים/מייל על רשומה חדשה של המנויים שלי. יכול לחכות. תודה רבה והמון הערכה על עשייתך למען כולנו אתי

הטבלה הקיפה את הטקסט הבא:

מומלצים: האופנוען בדרכים מגן דהרי בשדרות 22/1/2008 ביום שלישי ערב טו בשבט רוכב למתנ"ס הישן בשדרות לחבק לעודד לשיר לחזק ולהיזדהות אתם מוזמנים לחבור למסע אני לא חושב שהיתה כוונה שזו תהיה טבלה כי היא היתה מוסתרת (ללא קווים תוחמים). בנוגע למסרים/מיילים. את יכולה לשלוח אלי במסר קישור לבלוג אחד עליו את מנויה במסרים ולבלוג אחר עליו את מנויה באימייל?

מוזר ביותר,לא זוכרת שהייתה שם טבלה

עשיתי העתק והדבק ייתכן שהטבלה הייתה סמויה או העתקתי כותרת של רשומה? זה הדבר ההגיוני ביותר שיכולה לחשוב עליו ,עשיתי בדיקה וראיתי שהטבלאות שחשבתי עליהן קיימות. תודה רבה אשלח לך במסר בלוגים עליהם אני מנויה ומנויים שלי על מסמך וורד כאטצמנט ערב חמים אתי

זה ממכר

New member
עכשיו הדף של הבלוגיה ממש איטי אצלי

בקושי נטען, כל שאר הדפים רצים חלק, רק הוא תקוע אצלי

tamax

New member
../images/Emo31.gif דף הבלוגיה לא נטען במלואו

גולש באינטרנט אקספלורר 6, XP. האם זה רק אצלי?

siv30

New member
עכשיו דף הפורום

והבלוגיה לא מרפרשים אלא נטענים על ריק

זה ממכר

New member
נכון נכון בדיוק מה שקורה אצלי

מצאה בדיוק את המילה הנכונה נטען על ריק זה נטען בהתחלה, ואז הוא מעלה דף ריק ונטען, סרטים עם זה, אצלי לעומת זאת זה רק בדף הבלוגיה הראשי

תודה על ההתראה

זה אמור להיות תקין עכשיו, ככל הנראה עדכון באתר שלא עלה כמו שצריך. אני אשמח אם תבדקו (כל מי שנתקל בזה) ותגידו לי אם עדיין מופיע לכם דף חלק.

זה ממכר

New member
אוקי מפה זה נראה בסדר

בינתיים לא נתקלתי בזה ואם כבר מדברים על בעיות, לא קראתי את הבעיות שיש, אבל בעורך החדש אז שמשנים שם משהו, הסימון של השמירה לא מופיע באדום, וזה לא אומר אם זה נשמר או לא, וזה לא תמיד שומר

דנטל

New member
כי זה לא תמיד בוחר שוב את המדור בו בחרת

תקפיד שתמיד יהיה מדור אליו מסווגת הרשומה והשמירה תעשה פחות בעיות.

זה ממכר

New member
לא זה לא זה, זה משהו אחר

כל אתר תפוז פשוט לא נטען הוא מעלה דף לבן בחלקים מסויים

זה ממכר

New member
אני לא מדבר על שמירות ועל הבלוג

יש בעיה בתפוז שהדפים בכלל לא נטענים

למעלה