התקלות בהצבעה היום

shalehet

New member
התקלות בהצבעה היום../images/Emo10.gif

החלטתי לפתוח שרשור חדש כי אני חושבת שזה נושא חשוב בפני עצמו אז הנה כמה הסברים למה שקרה בתוכנית. בסוף התוכנית מופיע המספר וכידוע בארה"ב רושמים את המספר באותיות, כך שהם רשמו 1866IDOL11 לדוגמא ומתחת לזה רשמו 1866496502.... סתם דוגמא.. זה לאוו דווקא המספרים. בכל מקרה יצא שאצל מקאילה, ג'סיקה ואנואר היו טעויות לרעתם וזה היה לטובת קארי, אנתוני ולא זוכרת מי עוד בכל מקרה לי זה נראה מגוחך כי אנשים רואים את המספר למעלה, אז ומראים להם את סדר ההופעה אז למה שהם יתקשרו דווקא למספר שלמטה... לי זה נראה ממש טיפשי בגלל זה לבטל את כל ההצבעות.. הרי רוב האנשים שהצביעו לא יודעים שיש הצבעה חוזרת ושההצבעה שלהם בוטלה... כך שזה לא הוגן.. לדעתי זאת לא תקלה כזאת משמעותית שבגללה צריך לעשות הצבעה חוזרת, אבל אני מודה, אין לי פתרון אחר... למישהו פה יש?

הם היו חייבים לעשות משהו

אחרת היו אומרים שהם נגד המועמדים שנדפקו, ואין להם הרבה זמן לחשוב על פתרון אז זה מה שיצא, אבל כמו שאמרו באיידולפורומס מישהו הולך לאבד את העבודה שלו בגלל זה, בגדול!

shalehet

New member
העיקר שזה לא סיימון../images/Emo8.gif

לצערי בשבועות הקרובים כולל היום, אני לא אצפה באיידל... רק בערוצים המתים (33 ו-1).. אני נוסעת לאחותי לחודשיים ואין לה SW

Fairywitch

New member
לא

תיזהרי משרשורים עם ספוילרים... אבל עוד פחות מ-3 חודשים נגמרת כבר התחרות... איפה אחותך גרה? אין לה שכנים עם הערוץ הזה? תתעלקי על השכנים

shalehet

New member
איפה יש פה ספויילרים?

היא בת"א... אבל היא עוד לא התחברה.... ואני ממש לא מכירה את השכנים...חח... מה גם שאינ אהיה שם לבד.. היא לא נמצאת... בקיצור קצת בעיה.. אם זה היה תלוי בי הייתי מתחברת לבד.. אבל אין אפשרות להתחבר רק לחודשיים

Fairywitch

New member
פה אין ספוילרים, אבל תיזהרי מהם

כשלא תהיי מעודכנת
אלא אם לא אכפת לך שיקלקלו לך... כ"כ חבל

shalehet

New member
להפך...

מצאתי מחשב להכנס אליו מדי פעם.. חוץ מזה אני תמיד קוראת ספויילרים או נכנסת לרשמי.. אני חייבת להתעדכן און ליין...חחח... מכורה...

Fairywitch

New member
אכן נושא בפני עצמו../images/Emo13.gif

לפחות הם יצאו הוגנים ועורכים הצבעה חוזרת. אצלנו כבר היו מורחים את זה איכשהו...

Fairywitch

New member
מסתבר שלא רק בערוצים ישראליים

יש פאשלות ופאדיחות...
אבל זה לא הוגן שמבטלים הצבעות קודמות. אולי הם כן מיידעים איכשהו את הצופים?
אני מקווה שלא יעוף מי שלא צריך לעוף רק בגלל התקלה הטיפשית הזו...

dsneddon

New member
האמת שזה כן הוגן מכמה סיבות...

כל אמריקה דיברה על הנושא, היה על זה בחדשות באותו הערב כבר, ככה שכולם ידעו שביום למחרת הם יצטרכו להצביע שוב. וגם, בארה"ב שודרה תוכנית חדשה, בה כל המתחרים הופיעו ש-ו-ב עם ההופעות, וזה היה בזמן שהיו צריכים לשדר את התוצאות - זאת אומרת, אנשים שחשבו שהם מתחילים לראות את תוכנית התוצאות, הוסבר להם שהתוצאות לא נקלטו ובגלל זה צריך הצבעה חוזרת.

למעלה