התקלקלה לי המצלמה ו... זה מה שיצא תוכלו לזהות את המין נ.ב גם זיהוי המקום יתקבל בברכה (זה לא מסובך)
P PaTaTy New member 10/2/05 #1 התקלקלה לי המצלמה ו... זה מה שיצא תוכלו לזהות את המין נ.ב גם זיהוי המקום יתקבל בברכה (זה לא מסובך)
D Dowitcher New member 11/2/05 #4 פטטי, אל תהיה פאתטי... ובאשר למצלמה אני בטוח שקצת מים וסבון יפתרו את הבעיה, אם זה לא יעבוד נסה אקונומיקה רותחת. אל תתייאש. אה, ולגבי המיקום – מאדים?
פטטי, אל תהיה פאתטי... ובאשר למצלמה אני בטוח שקצת מים וסבון יפתרו את הבעיה, אם זה לא יעבוד נסה אקונומיקה רותחת. אל תתייאש. אה, ולגבי המיקום – מאדים?
P PaTaTy New member 11/2/05 #5 המצלמה בסדר... אין דבר שלא נפתר באלימות כי מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח ומה שלא הולך בעוד יותר כוח הולך עם וזלין... (מ.ש) אבל דוביצר איכזבת אל תגיד לי שאתה לא יודע מה זה או לפחות איפה זה.. ותשאל את התחמס כי הוא בטוח יודע
המצלמה בסדר... אין דבר שלא נפתר באלימות כי מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח ומה שלא הולך בעוד יותר כוח הולך עם וזלין... (מ.ש) אבל דוביצר איכזבת אל תגיד לי שאתה לא יודע מה זה או לפחות איפה זה.. ותשאל את התחמס כי הוא בטוח יודע
I insomni New member 11/2/05 #6 התחמס מחזיק עלוית חורף, בתוך חדר חושך במהלך פיתוח תמונות של הלילית עם דוחל חום גרון ממושקף, וכל זה בזמן שהאור האדום דולק?
התחמס מחזיק עלוית חורף, בתוך חדר חושך במהלך פיתוח תמונות של הלילית עם דוחל חום גרון ממושקף, וכל זה בזמן שהאור האדום דולק?