התקל את המומחה-שברתי צלעות

התקל את המומחה-שברתי צלעות

אני מהפורום השני-משום מה בשביל להוריד קזאין לא הייתי צריכה עזרה וחל שיפור נהדר באמת כניראה היתה לי רגישות כלומר יש לי כבר רגישות חדשה- אם לא אקח בחשבון את האפשרות הבלתי אפשרית שהכוח שלי לשבור עצמות עלה אז העצמות שלי נחלשו עד כדיי ששברתי שתי צלעות ב שיעול ונפילה-נפלתי כאשר לא הצלחתי לעמוד בזמן השיעול וכניראה גם הלחץ של הריאות וגם עוצמת הנפילה גרמו לשבר. קעצר נוצר מב קיצוני בו אני צריכה כמה שיותר סידן שכמובן מקורו לא בחלב ומוצריו-זו לא התקופה בשבילי לסבול מתגובות לקזאין, ויותר מזה אין לי גם כוונה להתחיל תוספי תזונה-פחד מתופעות לוואי ורגישויות וזו לא התקופה קיצר אני צריכה רעיונות למזונות הכוללים הרבה הרבה סידן ואם יש עוד דברים שיכולים לעזור בהתמודדות עם השברים אני ממש אודה. נ.ב-לא אוכלת טחינה בשום מצב בשום צורה ענת

khisha

New member
ענת יקירתי

כדי לך לבדוק צפיפות העצם לפני מסכנות כאלה. בקשר למאכלים כדי לך לאכול הרבנ אגוזים ( שקדים וקשיו מומלצים ביותר) וכמובן תרד.

vered73

New member
ממליצה לך לקנות סידן בתוספת מהמוצרים שאנו

משתמשים לילדים כאן. ליעקב אולי יש, והוא גר ממש קרוב אליך.

החלמה מהירה-כדאי סידן ממקור עצם+הרבה מינראלים

היי נסיכה, אישית אני שמחה שמצאת שחלב ומוצריו אינם חובה חיונית אצלך ושהצלחת לוותר עליהם בקלות. אני מאד גאה בך ! אבל...לא נעים בכלל לשבור צלעות ולרוב זה מפריע לנשימה בכל תזוזה. ממליצה לך ללכת עם תחבושת אלסטית רחבה שתייצב את החזה באיזור השבר. סידן כדאי לקחת עם מינראלים נלווים, כמו פוספור, מגנזיום ואחרים, אך כדאי ללא נחושת. נסי למצוא סידן ציטראט או ציטראט מלאט. יש לחברת GNC שני סוגים. אל תתפתי לרכוש סידן קרבונאט שהוא זול, אך אינו נספג היטב. הוא נמצא במוצרים רבים בארץ. אני מצרפת לך מידע כללי על סידן וממליצה לך לחפש סידן איכותי ורצוי ציטראט מלאט או גלוקונט. יש משקה של סידן של חברת גרמזה, הנמצא גם בניו פארם והוא מאד איכותי במרכיביו וכולל סידן לספיגה זמינה ואם את מעדיפה נוזל על אבקה או קפסולות אז אני ממליצה לך עליו. הוא לא זול אבל די מרוכז. החיסרון של המוצר של חברת גרמזה הוא שיש בו חומרים משמרים, כדי שלא יתקלקל. מדובר על פוטאסיום סורבט, הנמצא בכל ממרחי החומוס\חצילים\טחינה והממרחים האחרים של כל החברות. אם את אוכלת ללא בעייה את הממרחים האלה, אז לא תהיה לך בעייה עם החומר הזה אבל.. אישית אני מעדיפה להימנע מחומרים משמרים אצל ילדי הספקטרום. נושא נוסף שמאד יכול לעזור במקרה של שבר, הוא לשלוח הרבה אנרגיה טובה של אור ואהבה לאיזור הטראומה וגם לשאול את עצמך מדוע הטראומה הגיעה עכשיו ומה היא באה לשרת אצלך. חבלה גופנית היא טראומה שמגיעה כשהגוף רוצה שינוי וקשה לו עם המצב הנוכחי. הטראומה באה ללמד להקשיב לגוף ולקול הפנימי של עצמך. אני עובדת כפיזיותרפיסטית שנים רבות, אך מאז שלמדתי והתחלתי לטפל בהילינג, אני הרבה יותר מחוברת לעולם הסיבות ולשאלה למה הטראומה באה ומהי מטרתה. מה השיעור או השינוי שצריך להילמד בעקבותיה. אני מצרפת לך קישור על מטרות ודרכים להגיע אליהם ושולחת לך הרבה אור ואהבה לריפוי פנימי עמוק. להקשבה פנימית. שלחי אור ואהבה לעצמך, תנוחי, תנשמי ותחשבי על מה שאת רואה בחיים כמטרותייך. אולי המטרות שלך תתעצבנה מחדש או תעבורנה שינוי בעקבות החשיבה הזו. החלמה מהירה וחג פסח שמח, ממני, תלמה.

יש לזה תופעות לוואי?

ואני מדברת על הדברים הכי קטנים בעולם -אני לא בתקופה מתאימה לא לכאבי בטן, לא למצבי רוח, לא לכלום-רגישות שיא בגלל לחץ במגמה. אם אין לזה שום תופעת לוואי אני בלי שום ספק אקנה קפסולות-לא סובלת לא אבקות ולא משקאות. מעבר לזה אני גם גאה בעצמי על הויתור של מוצרי חלב למרות החטא הפיצפון שאני חוטאת פעם בשבועיים בדמות פרוסה פיצפונת של גבנ"צ בהמבורגר קטן במקדונלדס-בביג מק אני מבקשת רק פרוסה אחת. עדיין אני מרגישה שעשיתי משהו ממש טוב למען הבריאות שלי. הבעיה היחידה זה שלא החלפתי את החלב בכלום-לא סויה או דברים כאלה-הם מפחידים.

anatot catering

New member
תלמה תודה רבה על כל המידע

הרב . אני לומדת ממך המון דרך שאלות של אחרים.
וענת- החלמה מהירה. לא נעים בכלל.

אמא יעל

New member
קלצידופילוס

יש אפשרות נוספת שהמליצו לי עליה: אולי אני סתם פתיה, אבל זה מה שאני לוקחת עכשיו וזה די יקר. שייך לחברת BIO CARE האנגלית, זה קפסולות של אסידופילוס עם סידן. הטענה היא שכך זה זמין ואין צורך בתוספת מגנזיום וכדומה. בתל אביב ניתן לרכוש בבתי טבע. אם תשלחי לי מסר אפרט לך היכן. אגב, אני שברתי צלעות כשהשתעלתי בגלל דלקת קרום הריאה לפני 3 שנים. לקח הרבה זמן להתאחות אבל בגיל הנעורים זה בודאי הרבה פחות. החלמה מהירה.

למעלה