התקן תוך רחמי

ש י מ ל ה

New member
התקן תוך רחמי

חיפשתי כבר ב"חיפוש מתקדם"... אני רוצה להתקין התקן. דווקא בהתחלה חשבתי על התקן הורמונלי, אבל אחרי שקראתי אותכם, שיניתי את דעתי, ואני אבקש מרופא תרשם להתקן רגיל. למרות שהוא אמר לי שהחיסרון של ההתקן הוא מחזור קשה, ודימום מרובה. יש לי שאלה: בזמן האחרון אני סובלת מגירודם ודלקות באיזור האינטימי.. יכול להיות שזה בגלל ההנקה(שינוי PH..למשל)? יכול להיות שבכלל אסור לי לשים התקן.. ועוד שאלה.יכולים להיות זיהומים מהתקן? תודה

עינבלית

New member
יכול להיות שאלו טריכומונאס או פטריה

כי מה שאת מתארת זה בדיוק התופעות... הגורמים שונים: עודף פחמימות של לחם לבן, אורז לבן וממתקים עצבנות וחוסר שקט נפשי גירוי בקיום יחסי מין (גירוי של העור, שפשופים) אנטיביוטיקה מרובה בעבר מחסור באסידופוליס וכדומה מחסור בויטמין B12 אבל הנקה- לא. אין קשר.

עינבלית

New member
ושכחתי שאחרי טיפול בנרות אגיסטן

מומלץ להתחיל בטיפול של תזונה נכונה "דיאטת קנדידה" כדי לנצח את הפטריה.

ש י מ ל ה

New member
בדיוק!

אני אוכלת המון פחממות וממתקים.......... מה "דיאטת קנדידה"? היכן ברשת(עד שהגיא לרופא) ניתן לראות את התפריט? תודה מראש.

עינבלית

New member
תודה אמא של...חזרתי היום מהמדבר

ואני שמחה על הקישור ששמת- חסכת לי הרבה פירוט!

nubi

New member
התקן

אני שמתי התקן "רגיל", אחרי בעיות עם הגלולות. המחזור באמת ארוך יותר והדימום חזק יותר. אבל מצד שני אני מרגישה הרבה יותר טוב-מדהים איך הגלולה הקטנה הזאת כל כך משפיעה! זיהומים מההתקן יכולים להיות, אבל זה מאוד מאוד נדיר. סה"כ הרופא שם אותו בצורה סטרילית ואח"כ לא אמורה להיות גישה אליו בכלל. ובאשר לגירודים-יכול מאוד להיות שיש לך פטריה.

אדר שלי

New member
אני חדשה בעניין ההתקן

ומאז שהפסקתי עם הגלולות (פמולן), הרבה תופעות שהיו לי נעלמו. ההתקן רגיל, ללא הורמונים ואצלי היה זיהום שנבע לא מההתקן עצמו, אלא מתהליך ההחדרה. קיבלתי אנטיביוטיקה ל-6 ימים (3 ימים יותר מהמתוכנן) ובסופו של דבר הזיהום "התנקה" מעצמו, בזכות האנטיביוטיקה. עוד לא קיבלתי מחזור, אבל הבנתי שהדימום באמת כבד יותר.

למעלה