התקנון הזה

התקנון הזה

כולל את הכל, מסריפ, פורומים, קומונות. תסתכלו על הסעיף הזה בפרטים הכלליים: "הגולשת מצהירה ומתחייבת כלפי תפוז אנשים כי העלאת כל תוכן לאתר מהווה מתן, ללא כל תמורה, של רישיון בלתי חוזר, ארצי ועולמי ובלתי מוגבל בזמן לתפוז אנשים להשתמש בתכני הגולשת ולעשות בהם כל שימוש שתראה לנכון, על פי שיקול דעתה הבלעדי ומבלי לקבל הרשאה נוספת מן הגולשת, לרבות העברתם לצדדים שלישיים. לתפוז ניתנת הרשות להקליט, להעתיק, לשכפל, להפיץ, לשווק, להציג, למסור לציבור, לעבד, לערוך, לתרגם ולהשתמש בתכני הגולשת בכל דרך נוספת, לפי שיקול דעתה, ובכל מדיה שהיא, לרבות בטלביזיה, בדברי דפוס (ובכלל זה בעיתונים, מגזינים, כתבי עת, ספרים וכיו"ב), במדיה דיגיטלית ו/או סלולארית (בכלל זה באתרי אינטרנט, בארכיבים דיגיטאליים ובשירותים הניתנים ברשתות תקשורת, לרבות חוטית, אל חוטית, סלולארית, כבלים ולווין) ובכל אמצעי מדיה אחר, והכל לפי שיקול דעתה הבלעדי של תפוז אנשים. תפוז אנשים לא תחויב בתשלום עמלה ו/או תמורה ו/או תמלוגים מכל מין וסוג, בגין ובקשר עם השימוש והמעשים כאמור, אף אם תפיק הכנסה ו/או כל תמורה ישירה או עקיפה, בגין השימוש שעשתה בתכני הגולשת כאמור." מה לעזאזל.

GILADOS

New member
../images/Emo26.gif ממה שהוסבר לי על ידי הנהלת הפורומים, אין עדיין תאריך מדוייק לתיקון הסעיף הזה בתקנון, אבל זה נמצא בבדיקה, וינסו לטפל בזה כבר בימים הקרובים. בנוסף, וזה גם הובהר בפורום המשוב, לא היה שימוש בעבר בתכני גולשים בפורומים ובקומונות ללא אישורם וידיעתם, וזה גם לא יקרה בעתיד. לדעתי אפשר להניח לנושא הזה, הם כבר הבהירו שזה נמצא בטיפול.

Artk

New member
קצת עצוב שאתה מאמין להם

הרי, איך זה יכול להיות בטיפול כל כך הרבה זמן... זאת לא בעיה טכנית שצריך לערוך קוד בשבילה, לא משהו שצריך לקנות משהו בשבילו, לא צריך לפנות לשום מפרסמים בשביל זה. צריך לערוך עמוד HTML פשוט. הם לא רוצים לערוך את זה, הם לא מתכוונים לערוך את זה, ואם הם יערכו את זה הם ימצאו דרך אחרת לעשות את מה שהם רצו לעשות ע"י הוספת סעיף זה.

MineraL

New member
כמו שפרסומות מביאים גולשים

בדיוק הדבר הזה יכול להוריד גולשים, רק בשביל זה הם יערכו את הסעיף.

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gif צריך קצת סבלנות .

אני חשבתי על זה , אני עדיין לא קראתי לעומק את כל מה שהבלוגריסטים החדשים והוותיקים כתבו (אני לא יודע אם גם הבוקר יהיה לי זמן) . מקווה שהכל יהיה בסדר . זה ממש אבל ממש לא בסדר , לירוק לבאר שממנה שתינו כל השנים הללו .
תפוז , הפורטל , זה בסך הכל במה לכתיבה של המחשבות שלנו . הבסיס זה כתיבה . וזה לא בסדר מה שגולשים אחרים עושים , שביתה ?
(דווקא חשבתי על רעיון מאוד נחמד להומור על שביתה , לפליקס , חבל שאין לי זמן)
(ארוך מידי ? שוב? )

../images/Emo43.gif עדכון התקנון באתר

תפוז הוא אתר תוכן הגולשים הגדול בישראל, ולא נעשה דבר על מנת לסכן את התכנים העולים בו. אנו מתנצלים בפני הגולשים אם בעקבות שינוי התקנון השתמע כי בכוונת תפוז להשתמש בתכנים המועלים על ידם למטרות מסחריות מחוץ לאתר תפוז. תפוז אינה מתכוונת בשום צורה לעשות זאת. מעולם לא התבצעה פעולה שכזו וגם לא תתבצע בעתיד. שינוי התקנון נבע מהשינויים בסביבה התקשורתית המחייבים עדכון מדי תקופה. בעקבות פניות רבות של גולשים הוחזר הנוסח המקורי של התקנון ואף קיבל חיזוק המבהיר כי אין בכוונת האתר לעשות בהם שימוש מסחרי למעט שיתופי פעולה בתחום הסלולאר המתבצעים גם היום. שימושים קודמים שביצעה תפוז בעבר בתכני גולשים כדוגמת פרוייקט המקלדת היו בשיתוף ובהסכמה מלאה שלהם. בכוונת תפוז להציג בתחילת שנת 2007 את המודל לתשלום על תכני הגולשים במסגרתו.

RoieL

New member
נצל"ש גלעד, הורדת את החסימות

או שרק נדמה לי? אכלתם אותה:X

GILADOS

New member
כן. ביטלתי מספר חסימות שהיו מיותרות לטעמי או שהיה מיותר להשאירן, וחסימות שנמשכו זמן רב מדי וכבר אפשר לבטל אותן.

RoieL

New member
"תקנון תפוז"

"בלוגיסטים יקרים היום בבוקר לאחר שמזה כעשרה ימים אנו נדרשים לסוגיית התקנון, נכנס עדכון המגדיר מחדש את סוגיית הבעלות על הזכויות. מצאתי לנכון, כאחראית תחום המוצרים הקהילתיים, לפנות אליכם באופן אישי על מנת להבהיר את הדברים ולנסות ליישב את ההדורים. השינוי בתקנון נובע בשל התרחבות פעילות החברה לתחומי תקשורת שלא היו כל כך פעילים קודם לכן, ובעיקר בתחום הסלולאר. בעקבות זאת מצאנו לנכון להכליל בתקנון האתר גם את התחומים שלהערכתנו לא קיבלו בו ביטוי קודם לכן. כפי שבוודאי ידוע לכם, הנוסח המשפטי שהתקבל בסופו של דבר התעלם מהייחודיות של אתר תפוז בכלל, ומוצר הבלוגים בפרט, בו באופן מובהק לכותבים יש בעלות מוחלטת על התכנים. אני שולחת אליכם את המסר הזה על מנת להבהיר בצורה חד משמעית ושאינה משתמעת לשתי פנים כי הנוסח המעודכן של התקנון, ובכלל זה הסעיף המתייחס באופן בלעדי לבלוגים, הוא זה המחייב את תפוז. יתר על כן, תפוז מתחייבת שלא לעשות כל שימוש בתכנים שנכתבים בבלוגים שלא על דעת הכותבים ובאישורם, וזאת מתוך הכרה כי מדובר בתכנים אישיים בבעלותם של הכותבים בלבד. אנו מאמינים שהקשר האישי והישיר שלנו עם הגולשים הוא ההופך את אתר תפוז לאתר משפחתי וקהילתי של ממש, ובעקבות זאת אנו עושים ונמשיך לעשות כל מאמץ להיות קשובים לצרכי הגולשים, ורגישים להערות ולביקורות השונות העולות מולנו. מסיבה זו הכנסנו את השינוי בתקנון הבוקר, ולכן גם חשוב לי לשלוח לכם את המסר הזה. ובנימה אישית ופרקטית יותר, אשמח להגיב ברוח דומה לכל פנייה שתגיע אלי באופן אישי, ולנסות למצוא פתרון המניח את הדעת עבור הגולשים שאינם מסתפקים בהתנצלות הכללית שניתנה באתר במסגרת ההודעות בפורומים השונים. בהזדמנות זו אנצל את המסר הזה כדי להבהיר כי אנו אכן מתנצלים על אי ההבנה, ולהדגיש כי מדובר אכן באי הבנה. בחודשים הקרובים נפרסם מודל הכנסות, באמצעותו יוכלו היוצרים בבלוגים ובפליקס לקבל תשלום עבור התכנים שהם יוצרים בתפוז. אנו שוקדים על בניית מודל שבו היוצר יהיה זכאי לחלק הארי של ההכנסות ותפוז תתפעל עבורו את הפרסום בבלוגים. אני מקווה שצעד זה יקדם את קהילת הגולשים של תפוז בכלל, ואת קהילת הבלוגיסטים בפרט, וימצב את הבלוגים כערוץ תקשורת מוביל במאה ה 21. בברכה, נטע זילברג מנהלת תחום מוצרים קהילתיים תפוז אנשים" אנ מניח שכולכם קיבלתם?

GILADOS

New member
בבקשה לשרשר אם אתה רואה הודעה קיימת העוסקת באותו נושא../images/Emo13.gif

למעלה