התקנתי את הרשת אבל יש לי בעיות

• פותח הנושא guyn
  • פורסם בתאריך

guyn

New member
התקנתי את הרשת אבל יש לי בעיות

שלום אנשים...לא מזמן פרסמתי הודעות לגבי רשת ביתית באיי די אס אל. הקיצר קניתי כבר את המחשב השני וחיברתי אותם ברשת בעזרת ICS את המחשב הטוב יותר שמתי כשרת (ען שני כרטיסי רשת). הבעיה היא שבמחשב הפחות טוב שמחובר לשרת אני לא מצליח להיכנס לאתרים מסוימים...סתם למשל אני רושם www.walla.co.il וזה עושה לי waiting for reply ככה איזה שעה אבל לא טוען...ובחלק קטן מהאתרים זה כן עולה לי... ולעומת זאת במחשב הטוב יותר אין לי שום בעיה להכנס לאף אתר. עוד בעיה שאני חושב שקשורה לרשת היא כשאני משחק במשחק באינטרנט ...סתם למשל Half-Life (לא נראה לי שתדעו למה) ואז משום מה זה תמיד נתקע מתישהו ואני צריך לעשות רסטרט...לפני שהתקנתי ת´רשת לא היתה לי את הבעיה הנ"ל. וחוץ מזה בלי שום קשר יש לי בעיה אחרת בחיבור של עכבר מסוג Microsoft (עכבר לייזר) עם יציאת USB שמשום מה דופקת לי את המחשב הפחות טוב ותמיד גורמת להפעלת msqrv.dll או משהו כזה שבגללו אני חייב לאתחל את המחשב. בבקשה אם משהו יכול לעזור לי אני יהיה אסיר תודה!

מיצו

New member
תן לי קצת פרטים:

מערכות הפעלה בשני המחשבים. חומרה. כרטיסי רשת. כתובות IP (זו שאלה מכשילה). ספק אינטרנט. האם אין בעיה לגלוש לאותם אתרים בעייתיים מהמחשב ה"טוב" שלך? הגדרות של קבוצת עבודה, משתמשים, דומיין (אם יש כזה). תגיד, פינגים אתה יכול לעשות לאתרים הבעייתיים משני המחשבים? תנסה ותגיד לי. תן לי פרטים ואעזור לך.

guyn

New member
אוקיי

טוב, שניהם רצים על WINME חומרה במחשב הטוב (הHOST): Intel Pentium 3 667MHZ Motherboard - Asus Cuv4x-C 256SDRAM Hard disk 20 Giga Asus Geforce 256 DDR האחרים לא חשובים, עכשיו המחשב השני.. (הישן) P2 350mhz 128SDRAM 12 Giga Riva TNT 2 ultra 32mb שני הכרטיסים שמחוברים ברשת ביתית, שניהם Realtek 10\100 הכרטיס רשת של ה ADSL הוא מה שמקבלים מבזק, Fast EtherNet Card 10/100 הכתובות IP? למה אתה מתכוון? יש את ה IP של הרשת שהוא : 192.168.0.1 ובמחשב השני : 192.168.0.2 ושני המחשבים מקבלים אותו IP באינטרנט ספק אינטרנט: 012 אין שום בעיה לגלוש באתרים הבעייתים במחשב הטוב... הפינגים בשתי המחשבים עובדים... גם באתרים הבעיתיים חברים שלי המליצו להתקין Windows 2000 Proffesional ואולי זה יפתור את בעיה הבעיה האמיתית היא שפשוט המשחקים נתקעים די לעיתים קרובות וכל פעם אני צריך להתחיל מחדש את המחשב... אף פעם לא היה לי בעיה כזאת... בבקשה תעזרו.

מיצו

New member
יכול להיות שיש לך בעיה של תרגום

שמות אתרים, למרות שאני מסופק. נסה לבצע פינג לאתר הבעייתי אבל לא לפי כתובת IP אלא לפי שמו, למשל פינג ל- www.iol.co.il או כל אתר אחר (אם אתה לא מקבל תשובה וודא שאכן הוא מחזיר פינגים כי יש הרבה אתרים שחסמו ICMP נכנס ויוצא ולכן הם לא יענו לפינג למרות שהם כן זמינים). אם אין תשובה לפי שם נסה לפתוח את האתר הבעייתי במחשב הפנימי אבל במקום כתובת שמית תכתוב משהו כמו http://193.14.56.87 ותראה אם זה מחבר אותך (קח את הכתובת הנכונה מתוצאת הפינג). אם אז זה מצליח, אז זו בעיית תרגום שמות. דווח. אם מלכתחילה קיבלת תשובה בפינג ורק הדפדפן לא נותן, אבל הוא כן נותן לאתרים אחרים, בדוק התנהגות. כלומר, האם תמיד הוא לא נותן לאתר מסויים, או שמא פעם לזה ופעם לזה? בקשר למשחקים - זה עונשו של מי שמתעקש לעבוד עם המוטציה המפגרת ביותר שהמציא האדם (לא, לא פרנקנשטיין, ולא מרים בן-פורת...) - ה- Windows ME, שבראשי תיבות זה מי המציא את החארטה הזאת?

guyn

New member
אז איזה OS להשתמש?

אם WINME כזה לא טוב... אז מה כדי לי להשתמש? ואני צריך שזה יהיה טוב למשחקים...

מיצו

New member
אם אתה רוצה לשחק אז אין לך ברירה

ואתה חייב Win98SE, לפחות עד שנבדוק איך ה- XP במשחקים.

למעלה