התקנתי בהצלחה את SKYPE על ה MIO אבל...עזרה

דוד ברק

New member
התקנתי בהצלחה את SKYPE על ה MIO אבל...עזרה

התקנתי בהצלחה את SKYPE על ה MIO550L שלי, אבל ישנה בעייה אחת: כאשר אני מנסה לצלצל למנוי (אימייל או טלפון) מיד אני יוצא מהתוכנה ומקבל את פורמט המכשיר (כמו בהדלקה), אבל בצ'טים זה בסדר ואני מתכתב עם המנויים שלי. השאלה שלי כמובן, מדוע הכול "בורח" כאשר אני מנסה לצלצל למנויים? האם בעיית הגדרה במכשיר? אני מחבר לשקע האוזניות אזנייה עם מיקרופון (של טלפון נייד), נסיתי גם ללא זה אך לא עוזר, ברגע שאני מנסה לצלצל הן למנוי רגיל (אימייל) והן לטלפון (עשיתי מנוי) הכול "בורח". אגב, מהמחשב הנייד שלי הכול תקין לחלוטין.

דוד ברק

New member
עוד עיניין בנושא זה

כשאחד המינויים שלי מצלצל אלי אני שומע את הצלצול והדף מופיע, אך כשאני מנסה לענות, התוכנה נסגרת. מדוע? מה לא בסדר? סיוע בבקשה.

תשמע - לפעמים חוסר התשובה הוא התשובה שלך...

אני אסביר: בפורום בד"כ עונים רק אנשים שיודעים את התשובה. תוכנה כמו סקייפ היא מאוד פופולרית והעובדה שאף אחד אחר לא נתקל בבעיה - אומרת שככל הנראה הבעיה ייחודית אצלך. יכול להיות שמדובר בהתנגשות עם תוכנה אחרת שמותקנת אצלך. אני הייתי ממליץ לך לבדוק את הכיוון הזה.

gilush

New member
כנראה שזאת בעית זיכרון גם אצלי בX51V הסקייפ

לפעמים לא עולה כמו שצריך ורק אחרי ריסטרט הוא מואיל לעלות

ezaton

New member
הסיבה נובעת מהמעבד שלך

תוכנת ה- skype לא נתמכת בצורה מלאה על כל הפלטפורמות. זה עניין ידוע (תבדוק באתר שלהם, תחת השאלות הנפוצות) אבל על סוג המעבד שלך (ועל שלי, ב- iPaq rx3715) התוכנה תומכת רק במסרים. שיחות מיד מקריסות אותה (מעלימות אותה, והיא חדלה לרוץ). אולי בעתיד (או בעבר, עם גירסאות מוקדמות יותר? לא הצלחתי למצוא כלום להורדה) זה יעבוד בצורה מלאה על המכשירים שלנו.

למעלה