התקנתי iTunes וקיבלתי הודעה:

s h a l e v 3

New member
התקנתי iTunes וקיבלתי הודעה:

שלום! המחשב שלי עם כל השירים שבק חיים :( עכשיו כל השירים שהיו לי במחשב הם על האייפוד שלי למזלי ועכשיו שאני מתקין את הiTunes על מחשב אחר ואני רוצה להעביר קבצי מוזיקה למכשיר שלי אני מקבל את ההודעה הזאת:
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/x/v/o/o/m/_/s/h/a/l/e/v/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200406281726364759/200410301955222463/ipod.JPG​
אני לוחץ על "לא" כי אני מפחד שכל השירים שלי יעלמו להם מהמכשיר שלי ולמרות זאת הiTunes לא מעביר לי את השיר. אשמח אם תעזרו לי כי אין לי מושג מה הולך פה ואני מפחד לאבד את השירים שלי. תודה! shalev3

weird dust

New member
אתה מתכוון שאתה רוצה להעביר שיר

ממחשב אחר לאי פוד שלך? וכן טוב שלחצתה לא כי אם ההיתה לוחץ כן זה היה מוחק הכל.

s h a l e v 3

New member
מזל...

ואיך אני מעביר את השיר? פשוט אין לי מחשב בהItunes שהשתמשתי איתו נמחק לי יחד עם הכל ואם אני יעביר שירים אז אני יצטרך להעביר הכל מההתחלה... אין אפשרות לעשות את זה?

כתבו כבר בפורום על תוכנה שעושה את

זה אחת שאני מכיר היא copypod רק תזכור שבעיקרון מעתיקים לאיפוד ולא ממנו אבל הקופיפוד עושה את העבודה

uppercut

New member
זה אומר>

שאם אני מחבר את האיפוד שלי למחשב אחר אני יכול להעביר ממנו את כל השירים שיש בו לאיפוד שלי, בנוסף לשירים שיש בו? אם ככה קישור יהיה נחמד...

הנה

האתר של copypod מניסיון שלי על התוכנה , זה לא ממש נוח להעתיק צריך להעתיק אלבום אלבום ולסדר לפני האלבום הבא כי אחרת זה עושה בלגאן עצום

uppercut

New member
יש איזה תוכנה אחרת,

שמעתיקה את כל המוזיקה שעל המחשב בנוסף למה שיש על האיפוד?

הבעיה היא לא התוכנה

אלא הסדר שהקבצים שמורים באיפוד השתמשתי בתוכנה אחרת שרואה את הספריות עצמן וזה לא נראה כמו שזה נראה במקור במחשב אז אין ברירה אלא להשתמש בתוכנה של קופיפוד

uppercut

New member
יש לי רעיון אחר

להעתיק את השירים סתם לאיפוד לתוך סתם תיקיה, בתוכו, אח"כ לשים את זה בסיפריה של האיטיונז במחשב שאליו קשור האיפוד ואז להעביר הכל לאיפוד שוב.

למעלה