התקנת גרסה עברית לנגן

התקנת גרסה עברית לנגן

רבותי! שאלה לי אליכם! במידה ואני קונה נגן בחו"ל (תאילנד, ליתר דיוק) - האם תהיה אפשרות להתקין לנגן תמיכה בעברית?

תהיה נחמד ותפרט?

או להפך, אם זה יותר קצר.. האם יש רשימה של נגנים שלא אוכל לבצע זאת?

ממ..

גרסא עברית הכוונה תמיכה בעברית או תפריטים והכל בעברית? אם הכל בעברית אז יש את זה לאייביד.. אם רק תמיכה בשמות שירים יש לאייפוד ולאייריבר H3XX אפשרות הוספה ולאייריבר H10 יש עברית מההתחלה..

תודה רבה!

אגב.. סתם מתוך עניין.. למה הכוונה 'עברית מההתחלה'? הכוונה היא ש-H10 יוצא מהמפעל עם תמיכה בעברית BUILT IN? אני חייב לציין שאני התרשמתי

יאיר B

New member
ל-H10 יש תמיכה מהקופסא בעברית

הפוכה. ל-H300 ולאיפוד צריך להתקין תוכנה שתעשה זאת (באיפוד מסיר את האחריות). לאיביד, ממה שאני מבין, יש תמיכה מהקופסא בעברית ישרה (אבל אני לא בטח בזה, זה שווה בירור). לכל שאר הנגנים אין עברית.

כל המדובר פה הוא על נגנים..

שנקנים בחו"ל, ולא מיועדים לשוק הישראלי? שוב - אני התרשמתי

הא?!

כשמייצרים מכשיר לא מבדילים לאיזה הוא ייוצא.. חוץ מאייריבר שעושים הבחנה בין אירופה לארה"ב לקוריאה..

מבחינת העיקרון..

כשמייצרים מכשיר בהחלט מבדילים לאן הוא ייוצא לדוגמא - למכוניות שנמכרות בארץ - כמעט בכולן (אם לא בכולן) יש מזגן, בעוד שבאירופה רק מסטגמנט גבוה יחסית יש מזגן. מכשירים סלולארים - לא יוצאים מהמפעל כשהם מכילים עברית, אלא רק אלו אשר מיועדים לארץ מכילים עברית. ולכן, כשאתם אומרים כי ישנם נגני MP3 שמיוצרים ככלל עם עברית - זה נשמע מאוד תמוה.

למעלה